31 mars

hur kan en lärare skicka vid halv åtta att det är inställd lektionblir så trött på sånt, för dåligt! så jag och sara fick istället ta bilen bort till källarn för att försöka plugga lite, känns dock inet som man får så mycket gjort. ska däremot börja med mitt "nya liv" tillsammans med älskling idag tror jag de var.. ni ser, håller inte ens koll på när det var.. ska nämligen börja träna lite och börja äta mer nyttigt, alltså inte lösgodis varannan dag som det varit hittills..  mest gör jag väl detta för att inte se ut som en valross när vi lägger oss på stranden  i alanya:) hahah, wish me good luuuuuck.


SPRINGTIME



idag känner man verkligen att det är vår i luften! sååå underbart, funderar faktiskt på att placera mig ute på altanen för att få njuta lite! men först måste jag ta och lägga in alla mina dokument, bilder och ALLT på massa cdskivor eftersom att jag själv råkat fåt den externa hårddisken att fastna i datorn, hur lyckas man?! går verkligen inte att rubba den alltså.. haha, stackars pappsi som får åka in med den så. annars ska jag snart hämta upp jesper på jobbet sen skulle vi nog ta och åka nånstans, vet dock inte vart än.. men kan vara kul att hitta på något:) nu ska jag iallafall fortsätta så jag någon gång blir klar med detta, de går ju inte snabbt direkt.. puss!


underbara fredag!

Allt känns så bra eftersom att det äntligen helg och hela det jäkla projektarbetet är inlämnat:) mer än att ha spenderat några timmar av dagen i skolan har jag varit bosatt i jebbans lägenhet eftersom det inte var någon större ide att åka hem innan jobbet kallade.. så jag gjorde iallafall våfflor i min ensamhet & kollade på världens sämsta program, smallville..vilket fredagsnöje. annars har jag spenderat kvällen inne på konsum med clara. nu vet jag bara inte vad jag ska hitta på, blev helt plötsligt sugen på utgång men icke! ska istället gå och laga mig lite mat.. känner att jag har vänt på dygnet helt och hållet men det gör mig inget, nattinatti.


måndag kväll

har precis surplat i mig det sista av kaffet framflr halv åtta hos mig.. ett av de bästa programmen såhär i veckan ;) ska faktiskt snart ta och bänka mig igen för att kolla på "världens bästa hotell" som sarren tipsade mig om.. fick se ett så jäkla roligt & sött klipp innan, så de får man inte missa. annars har dagen varit slapp, har halvsovit en timma vilket resulterade i dunderhuvudvärk.. så det var nog det som förstörde lite av dagen med.. nu ska jag iallafall ta mig en dusch och bara rensa tankarna en stund :) sköööönt.

ha en bra kväll ♥ 

-


15 mars

längsta dagen på hela veckan idag men det känns ändå lite lite bättre när det är VÅRVÄDER ute. underbart:) är även resursdag men däremot ska jag nog åka in till skolan och kolla lite informationsgrejer om att plugga vidare.. dock vet jag inte varför jag ska in ofs eftersom att plugga vidare är det sista jag vill tänka på.

nu hade jag tänkt fortsätta söka lite på dadaismen... vet inte äns vad det är jag sitter och söker på, haha. men det är ju såååklart att svenskalärarn ska göra allt för att fylla ut tiden fram till studenten:) heeeejsvejs.

LÖRDAG

idag har det varit en bra dag och förhoppningsvis lär den bli mycket bättre med! gick upp i tid och tog min en lång dusch innan jag följde med pojken min till bilprovningen.. efter de kom ida bort hit som jag inte träffat på år och dar känns det som :) och OOOJ vad jag knappt kände igen henne.. var en helt ny människa som stod där, hihi.. min fina syster ♥

snart ska jag även fixa till mig lite så jag kan ta bilen bort mot djurängen och hämta upp johanna för att sedan bege oss bort mot maxi.. ikväll ska vi även ut och slå klackarna i taket (y) wiiie vad skoj de ska bli, men nu äre bråttom!

vilken skitdag..

febrig och allmänt ont i kroppen och vädret gör det inte mycket bättre... undrar även varför allt ska vara så jäkla orättvist för den delen med (låter som en 5 åring) men detta var droppen för denna dagen. nu kan det ju inte bli mycket sämre.. med en massa plugg som väntar också :(

vill bara gå och lägga mig sen vakna upp om några månader.

stackars liten ♥

 HAHAH
kan verkligen inte sluta skratta åt bilden samtidigt som jag känner mig jätte dum.. åt nämligen nyss grillat med familjen och eftersom att jesper är halvt handikappad (nästan) så fick han använda sugrör, "haklapp" som jag själv tvingade till honom att ha och även skära upp maten är minimala bitar. tycker faktiskt riktigt synd om han om jag ska vara helt ärlig.. att vissa kan vara så dumma i huvudet:) men snart åker stygnen bort!

nu hade jag tänkt fortsätta vara lite duktig och plugga. kommer inte ihåg när jag gjorde det sist så det kanske är på tiden.. vill annars bara att klockan ska slå åtta till alla favoritprogram början, solsidan. PUSS :)


snurrig dag

efter i desperation och ångest letade jag som en tok innan (eller i stort sätt hela dagen) efter min käraste plånbok.. okej, att jag kan vara klantig men plånboken är något jag alltid har i min väska eller jackficka.. efter att tillslut ringt till polisen så fick jag ett glädjande svar tillbaks, samtalet var trots allt inte så hopplöst som jag trodde de skulla vara :) så pappa bokstavligen racade in till polishuset för att hinna, haha. känns bra nu!

nu blir det mammas thaigryta, mmmmm & sen lite solsidan på de! ha en bra kväll alla fina.


första mars

sitter här och har ont i huvudet som vanligt nere i källarn;( men vad ska man göra när det är 45 minuter kvar till lektionen när man inte har lust att ta sina små ben och traska in till stan.. skulle faktiskt behöva sova en stund men det blir ju lite svårt just nu.. snart väntar samhällen och efter det blir det at äta något med mannen som faktiskt slutar tidigt idag :) resten av dagen/kvällen är det jobb som väntar. lär somna som en stock när jag kommit hem efter alla få sömntimmar jag har haft på sistone.. 

puss! ♥

RSS 2.0