friday.

redan fredag:O vet inte hur fort detta lovet har gått.. men har ju endå en helg kvar nu innan det blir tillbaks till skolan, vilket känns skönt. just nu sitter jag och gottar mig med glasss&chokladsås framför let's dance(: haha. ska plugga lite med sen hade jag tänkt(a) men ska inte säga för mycket,blir lätt så..

men det var väl inte så mycket mer jag tänkte säga faktiskt:D så blir att återgå till tvn..
inte så intressant inlägg precis kanske, men hoppas ni har en bra fredagskväll;)PUSS!



it's not easy

nu var det ett bra tag sen jag skrev här i bloggen, så får bli ett inlägg om dom senaste dagarna oså:) stockholm var riktigt mys faktiskt. roligast var nog besöket på tv4 även om jag då vi satt med i publiken på debattprogrammet, dock kom jag ju inte med i tv(; blev lite shopping med tjejerna med, synd bara att saris inte kunde följa med..
och sen på fredagen blev det bara att orka sig upp ur sängen även om de inte var så
lätt när man knappt inte sovit något på två nätter. men blev ingen simhall iallafall så lite sovmorgon endå.

lördagen  tillbringades hemma hos bellan och yoakim, som hade lite inflyttningsfest.
verkligen hur fint som helst, och riktigt kul måste jag säga. sov över där, sen var kvar ett tag på söndagen.. bella klippte mig med, så är någon cm kortare faktiskt,haha. välbehövt måste jag säga:) annars har jag mest tagit de lugnt osådära, riktigt skönt med lov..

var nyss ute på en liten runda med min sara
och nu sitter jag bara och inväntar andraavenyn ju..haha. 
/M
         
                                                                      

missing you

sitter och lyssnar på den låten nu med tyler hilton(a) längesen man hörde den, men hur fin som helst verkligen..menmen
imorgon är det ju då ingen skola:D så härligt! har fixat lite nya låtar osådär med till bussresan, på sex fina timmar haha. blir bara att gå upp vid fem om inte lite innan, vilket är jobbigt..
men blir att sova sen en stund så.

skolan idag har annars varit väldigt braa måste jag säga, från elva till halv två;) inget jobbigt precis.. hade redovisningen med, min blev ju dock lite kortare än vad som var tänkt haha.. skivan med låten funkade ju inte så(a) men skönt att inte ha grejer efter sig. mer än spanskan nudå.. men får bli efter lovet faktiskt(y)

men nu ska jag iväg och köpa lite gottttii
pusss på er ♥


saturday

nu känns allt braa tycker jag. helg vilket är jätteskönt sen bara två dagar i skolan, och börjar ju klockan elva på tisdag och går två timmar.. sen på onsdag tidigt tidigt åker vi iväg, båda mediaklasserna. fredagen får man väl se om man orkar med sen, men lär nog bli så(a)

igår annars så var jag hemma och myste framför tvn med lite godis, sen fick de bli att ta bussen in till stan och kolla bio ju:) hade inte sett yes man innan så fick bli den, riktigt braao faktiskt, framför allt rolig(;hah.
idag annars vet jag inte riktigt vad som händer, sara skulle ringa snart tror jag så får se då vad som hittas på(: blir alltid något..
morgondagen ska jag väl försöka ägna lite åt redovisningen som vi ska ha på tisdag och stan en snabbis kanske.
pussssss

3 februari

bläää säger jag bara för att vara sjuk:( just nu är det lite bättre och känns som att febern är borta eller har minskat, men har ont i kroppen..
får väl hoppas att jag är bättre imorgon, ska ju ha redovisning sen missar man aldeles för mycket. borde ta tag i matten med eftersom jag ligger efter i det nu, men får isåfall bli senare. ska jag hämta lite att dricka och fortsätta kolla på the city. kanske blir ut och gå sen en stund med om jag orkar(:

något som jag kom på nu med är ju att vi och den andra media klassen ska upp till stockholm nästa vecka:) lär väl ha några timmar till shopping kanske hoppas jag, eftersom vi ska på massa besök också..


sunday..

helgerna går hur fort som helst och jag orkar inte med skolan imorgon känner jag, men som tur är så är vi ju lediga på tisdag så det får helt enkelt gå.
nu i helgen eller igår blev det att åka till david först för att förfesta lite ju sen in mot staden:) först km& sen vidare bort till vallen där sara försvann,haha(a) och jag och saraj kom in på vallen med lite hjälp(; roligt hade vi allt tycker jag förutom vissa stunder.och att vi sen blev upptäckta av vakterna eftersom dom hade hittat alla våra grejer och såg att vi inte hade någon stämpel, men de slutade bra endå och vi fick stanna kvar.. haha. sen frammåt två, halv tre så ringde ola och hans mamma var snäll och körde hem oss. sen sov sara här:) blev mycket pratis osånt innan det var sovdags!

idag har jag mest varit hemma, är helt slut i kroppen eftersom vi endå gick upp rätt tidigt idag.. men har endå orkat mig ut på en långrunda med min lilla fopppis, hihi.

pusss ♥

                             

RSS 2.0