söndag kväll, och första advent.

allt går för snabbt!? min helg har varit  bra men gått alldeles för fort.. i torsdags var de palatset som gällde med mina tjejor! och de blev lyckat de måste jag säga;) fredagen blev mest lugn med idol, goood mat och godis! i lördags träffade jag sara då vi även var duktiga och tog fotton till skolan;) tänker dock inte dela med mig av dom här.. sen idag har jag varit på kalmar slott med min kära mamma och även träffat belllla:D så nu ska jag äntligen sätta mig och äta min mat? jag är nog sjuk, har helt och hållet glömt bort att äta denna dag. men så kan de bli ibland, fast inte likt mig om någon... hihi

men nu måste jag äta upp min pasta ode innan det blir sängen! pusspuss

allt och ingenting.

genom att bara ljuga fram något för stunden
som sedan leder till sanningen i det stora hela.

det är både bra och dåligt det!

always happy with you

 


hungry heart



idag får vi se vad dagen bjuder på, den tiden som återstår vill säga;) tror iaf inte det regnar längre ute.. får se om de bli bio eller något annat myspys! bara skönt att ha helg ju så njuter bara av det:) hoppas ni alla får en bra lördag! pusssssssen ♥


en fredag här hemma:)

har precis ätit superduper god mat! och snart är det idol som står på schemat denna kväll, går ju faktiskt inte att missa så här frammåt slutet.. och jag blir riktigt besviken om inte tove åker ut nu i kvällens program! får bli att unna sig lite gott med eftersom jag faktiskt har varit ganska duktig med det. annars har jag inte mycket planerat i helgen, vilket kan vara rättså skönt faktiskt. ska nog kanske följa med på julmarknad på slottet på söndag med mammsen och syster (en tradition som vi gjort sen jag var liten kan man säga, he he).

på tal om julen började jag märka idag att folk redan ska börja handla julklappar eller gör, och visst det går snabbt det gör det.. men det känns alltid lite smått överdrivet endå. jag själv har alltid gillat julen och tyckt det är mysigt men i år vet jag inte vad det är med mig... känner mig inte alls sugen på jul om jag ska vara ärlig:( men kanske kan bero på lite saker, bl.a. att ens släkt bara blir mindre och mindre. det är ju endå på julen man vill träffa allesammans, känns riktigt trist. i år vet jag inte hur det blir, menmen man får göra den så bra som det går;)


du om någon borde veta att man inte gör så här mot mig...
- melissa horns nya låtar är underbara


i don't wanna live in a dream one more day

nu är jag riktigt laddad! ikväll blire förferrrrre, dans och massa skoj:D var så himla längesen jag var ute nu känner jag.. då blir de extra skoj liksom. men nu ska jag sminka mig lite eftersom jag sitter här osminkad. sen får jag ta och sätta mig på cykeln!

PUSSSSSSS

ny vecka..

just nu är jag så jävla sur. fråga mig inte varför, även om jag innerst inne vet själv..
och att det är kolmörkt ute gör ju inte allt mycket bättre heller!? ska ringa min bästa sen när hon tränat klart och fråga om hon vill hänga med ut på en runda.. annars har jag inte mycket planerat ikväll. men imorgon blr det att äta restaurang med min kära kusin och hennes mammi och min såklart! och efter det en liten träff med en viss person, så man någon gång kan gå vidare här i livet.

som ni märker så varade inte min bloggpaus så värst länge.. men visst är det skönt att bara skriva av sig här när man inte har något annat för sig:) men nu får jag nog säga hejdå för mig♥ PUSS

BLOGGPAUS

tar en bloggpaus nu, hur länge vet jag inte.. eller de kanske ni redan märkt att jag gjort.
känner inte för att skriva just för tillfället, men vad känner jag för huvudtaget egentligen?
det är fan inte lätt när det är svårt..


låång dag..

sitter här nere i källaren med dom andra två bruuudsen, hihi. har inget att göra alls förutom att jag jag ska skriva klart en av texterna till mina tre bilder som ska vara klart tills imorgon.. sen har vi iaf mediaproduktion i typ två och en helv timma:( jättttttte kul. men funderar på att smita hem lite tidigare;) eftersom det är egen tid och jag vet inte om jag ska fota här i skolan eller någon annan stans.. jag har alltså noll koll(Y)

eftersom att jag inte har så många bilder att lägga ut så kan jag ju lägga ut mina bilder där man skulle fota något fult som skulle bli fint..dock vet jag inte om jag lyckades direkt;)hahah.. menmen här har ni dom.
                            
                                                     
                               
                              

                                      ha en bra dag♥/ malin

ingen bra dag..

har ju varit hemma idag eftersom att jag inte alls mått bra sen de där jävla vaccinet rent ut sagt.. hade feber inatt och idag vet jag inte? har inte kunnat sova eftersom hela kroppen har värk och huvudet dunkat.. kallsvettats med. fick jag med allt? har tagit ett antal panodil men känns som att dom knappt hjälper. känner mig fortfarande inte helt bra.. och imorgon slutar skoldagen 16.40:( uschhhhhh. aja om de är allvarligt imorgon så får jag väl gå hem i värsta fall. men det ska vi inte hoppas på(A)

nu ska jag gå och bädda ner mig i sängen och vänta tills tv programen börjar, och en dusch ska jag också hinna med innan det blir läggdags för lilla mig.


TIPPPPPS.


 

tänkte bara säga att denna glasssen är supergod för er som gillar glass i stora lasss;) ananas är något som är för gott! har suttit och mummsat på den nu där nere framför tvn:) man måste ju bara ha något att äta när man sitter där och kollar.. i vilket fall jag.


update

sitter här och är helt bedövad av ömhet i vänsterarmen sen jag tog vaccinet innan idag, haha.. men det har nog inte varit det värsta. jag har haft DUNDERhuvudvärk och sjukdomskänsla i hela kroppen ungefär ända sen jag kom hem från skolan.. dock är det bättre med kroppen men har fortfarande ont i huvudet. som tur har jag ingen feber i allafall och det hoppas jag inte på att jag får heller.. jag känner att morgon dagen är alldeles för viktig för min del att stanna hemma ifrån så de är inget snack om saken;)

nu ska jag fortsätta min tvkväll och kolla på sveriges fulaste hem.. jag är nog den enda jag vet som gillar inredningsprogram? himla roligt om ni frågar mig:)
senare blir det också paradise hotel! ha ha, vilket program alltså...
pussselipussen

måndag

usch vad jag hatar måndagar.. vilket jag tror att alla andra också gör? men endå.
har trafikkunskap just nu men vi fick sitta i datorsalen och här blir aldrig mycket gjort kan jag säga.. efter nästa lektion ska vi ta vaccinet med ju:( blää hoppas jag inte svimmar när jag får se sprutan, haha. man vet ju aldrig, men vi får hoppas att de inte är så illa. vill inte heller bli sjuk som jag vet att endel blir av den..

kort skoldag idag annars, fast jag och sarreman ska sitta kvar i bibblan och vara lite duktiga faktiskt;) har ju ett jättestort hemprov som ska vara klart snart i spanskan.. ingenting i skolväg denna veckan annars vilket är helt underbart! 
denna veckan har emil prao med och slutar inte förräns sent på kvällarna och i helgen åker han till spanien, så vi får hoppas på att han sover några nätter borta hos mig iaf så de inte blir en hel vecka utan att ses.. :) men nu ska jag sitta och kolla runt lite på facebook eftersom det inte finns så mycket annat att göra? kunde faktiskt ha unnat mig en sovmorgon denna denna dag eftersom vi börjar tidigt resten av veckan..
pusspuss

because it's driving me crazy, so crazy..


fredag den trettonde

och det har inte hänt mig någonting som tur är?;) än så länge. vet inte om jag tror på sånt där egentligen. känns som att om det skulle hända något idag så skulle man ju förknippa det med denna dagen just för det är den trettonde även om det lika väl kunde hända imorgon eller närsom ju..

kom iallafall hem från min bästaste kusin bellis runt halv elva ikväll efter en bra och mysig kväll:) är så kul att synas för en gång skull eftersom det inte är allt för ofta det händer tyvärr! vi lagade mat som blev super, åt masssa godis och kollade idol såklart:) man vill ju inte precis vara ute i det här vädret heller.. så de är nog bäst att bänka sig framför teven.
får nog bli så en stund innan jag slocknar som en stock.

imorgon har jag ingenting planerat förutom att emil kommer bort hit när han nu vaknar, och inget plugg över helgen heller(Y) inte alltid man har det så här bra.. 
hoppas ni har haft en bra kväll som jag och sov så gottt/ en trött malin.


rubrik?

jag har precis ätit mammas hemlagda mat och sitter här proppismätt.
idag ska jag bara ta det lugnt, ta en varm dusch och kolla tvn lite senare.. antagligen också läsa igenom det jag ska säga imorgon med en gång till, kanske är bäst. det värsta är att ha något i skolan på en fredag om ni frågar mig... då vill man bara ha helg och inte tänka på att man ska prestera bra på ett prov eller redovisning.
på något sätt så går dagarna även väldigt fort, eftersom man bara ser frammåt hela tiden. om det inte är till helgen som det brukar så är det något annat. man tar verkligen inte vara på dagarna som man borde.. i vilket fall inte jag. borde nog göra det lite bättre(a)

 köpte denna fina ring på guldfynd idag, bara 59:- /malin


go'kväll..

just nu sitter jag här och lyssnar på "vart ska vi sova ikväll" och tänker på tisdagens gympalektion med snyggingpraktikanten, eller inte! hahah. han och sina jäkla dansbandshits... men snäll var han.

hittade just en bild då jag hade någorlunda långt hår iaf:( nästa gång de är så långt ska jag spara det för en gångs skull! allt är plattångens fel:( känns bäst att säga så.. men nu ska jag kolla om de kommit lite nya avsnitt av the city, eftersom dom inte hade kommit än då jag kollade innan.. puss puss!

 
insåg nu efter jag visade upp mina fina kunskaper i paint att bilden kanske inte var så rolig att kolla på längre..men hellre såhär än utan;) det jag ville komma till var håret..

ledig onsdag!

uunderbart är det:D var ju bara inne och träffade mickepicke för utvecklingssamtal.. och de var faktiskt förvånansvärt bra! bara lite grejor varken jag eller sara har gjort, men de får vi ju ta tag i;)haha. när vi nu får för oss att orka. vet inte hur mycket vi har innan jullovet? fy tusan. men blir ju helt slut varenda dag känns det som, även då skoldagen är bara några få timmar ibland.. och på fredag som en härlig avslutning på veckan så är det engelska redovisning som står på shemat;) inget jag gillar direkt! och för en gångs skull känns det som att jag nästan skrivit för långt, så funderar på att ta bort lite.. ne nu ska jag ta och lägga av:)

efter lilla samtalet i skolan sen så följde mamma med mig in till stan en snabbis för att hjälpa mig med prestent som jag skulle köpa blandannat och sen mötte jag upp saris för en fika! åt en sån stor chokladmuffins med sånt där gott vitt på(ni förstår nog)haha, så jag fick lite ont i maggggen sen efter kände jag haha.. men nu ska jag nog kolla en film tills förhoppningsvis till emil lilla kommer hit. ciaooooooo ♥


snykkkt.


farsdag

har inte uppdaterat nu under helgen så jag tänkte slänga in ett litet inlägg:)
i helgen har jag varit borta hos syster och myst, sett nya katten med.. och igår så åkte jag och emil in till staon eftersom han hade klipptid och jag skulle kolla lite på present till pappsi sålänge. efter de fick de bli en sväng förbi ikea och modehuset med! hade filmkväll igår med, lite skräckisar fick de bli, paranormal activity och jennifers body.. helt okej filmer! visst var paranormal läskig, men trodde den skulle vara värre och lite konstigt slut med kanske. och den sista skräck/komedin kan man väl säga, fick man ju ligga och kolla på själv såklart medans emil låg och snarkade bredvid.. lika trevligt varje gång(Y)haha.
idag har jag varit ute i den fina naturen och fottat lite till median;) blev lite bilder, dock får man väl se som blir användbara.. nu snart kommer ida bort hit så ska vi äta lite, gottttigott. 
ikväll blir det sen att kolla braiga top model och ensam mamma söker ju, inget man missar;)/mallsi 


school

började precis första lektionen, samhälle.. jag hade såklart glömt att vi började halv nio idag så jag åkte ännu lite tidigare med pappsen min för en gångs skull, fel dag kan man säga..haha. menmen, lite plugg i bibblan fick de bli då. ska ju ha matteprov sen efter lunch:( inte roligt alls. men guuud så skönt när man har gjort de och dagen är slut, hur de än går.

annars så sitter jag just nu och lyssnar på sarres och min gamla favvolåt, inget stoppar oss nu med black jack;)hahah en sån låt kan pigga upp hela dagen ju(y) helt underbar ju! 
sitter här och har inget för mig.. vi tjejor var ju så duktiga och har gjort klart uppgiften redan. men nu hade jag tänkt kolla några avsnitt av the city eftersom jag inte har något bättre för mig..
pusspuss opch ha en fortsatt bra freeedag:)

mattteplugg

det är väl de jag ska försöka ägna kvällen åt litegranna? har ju prov imorgon, men det återstår och se om jag gör de helt enkelt. emil kanske skulle ta och hjälpa mig lite.. om han nu är duktigare än på mig, det är mycket tveksamt kan jag säga er;) haha, nedå matte är inte mig grej helt enkelt(h)något positivt med det hela är ju att mamma nyss ropade att de blir hämtmat, pizza såklart. ååh! är så hungrig.. 
sen blir det bara att kolla mammas pojkar, de ända som är ruligt på tvn idag. hade tänkt vara lite duktig och ta en promenad ikväll, men mest för att det är så himla skönt att få gå ut själv, rensa tankarna och bara njuta. men det går verkligen inte, alldeles kallt för att jag ska ta och röra mig utåt:O haha. och än är det inte vinter heller..

för skönt med fredag& helg imorgon med! verkliggggen.
en riktigt härlig vecka nästa vecka med.. studiedag och sluta tidigt. de gillas de starkt, hihi. även om jag kanske inte var jätte positiv i mitt inlägg nu så känner jag mig lite lyckligare nu än vad jag varit innan? inte vet jag varför..men det är skönt de:)

snart sängdags..

kollade klart på de nya "modeprogrammet" som började idag, höll visserligen bara på i en halvtimma.. men kul att det kommer lite sånt också tycker jag. eftersom denna kvällen har varit så trååkig så var de lite sådär kvällens höjdpunkt;)haha nedå. men nu ska jag bara fixa mig lite för natten sen blir det hopp i säng.
lite sovmorgon imorn för min del med, sen möta upp saris och ha två lektioner(y) det funkar! så pussspuss och sov gott söta läsare.

 

andra november.

höstlovet har gått lika fort som alla andra lov, sjukt är de faktiskt. tur att de inte är så långt kvar tills jullovet! bara det att skolan lär väl ta kål på en innan dess:( lite att göra om man säger så.. 

i allafall så har vi haft en ganska skön dag men är endå helt trött i kroppen och man blir ju bara deprimerad av denna årstid känns det som? kanske syns på dom finfina bilderna nertill, hah. ska försöka lägga in lite roligare/finare bilder senare i bloggen, men nu känns det som att jag inte är så motiverad till att lägga ner så mycket tid alls faktiskt. 
idag har jag inget mer planerat än att plugga matte om jag nu ens orkar ta upp böckerna och sen läsa några stycken i trafikkunskapsboken också bara.. 
en trist dag helt enkelt (man får klaga ibland).




RSS 2.0