tisdag

nu inatt sov jag själv här hemma.. kändes lite konstigt faktiskt. klockan var iaf ställd på halv tio eftersom jag skulle träffa sara och cykla bort till varvis, där vi brukar hålla hus;) men såklart så var det fult väder så blev inget med det. blev en sväng in till stan och kolla lite istället, de var 70% rabatt på alla smycken på åhlens, så fick bli lite att ta hem därifrån. känade hundra kr tror jag;) alltid bra, hah. sen gick jag och köpte en överdel till de bekini trosorna baby köpte till mig igår, fanns bara stora storlekar kvar ju. jag fick även sandalerna och bhn av honom, bilderna här nere:) bara sådär, och riktigt glad blev jag.
nu sitter jag här och ska alldeles strax börja med maten, sent blev det idag.. och jag är hur hungrig som helst. så nä,  det blir att slita sig från datan nu istället!

ni får ha en härlig kväll ♥ puss.

                             

                             

                             

                             

nattinlägg.

hej mina läsare;) nu sitter jag här, och emil trött brevid.. hihi. ska snart krypa ner i sängen eftersom de nog bär av till öland imorgon för sol&bad:)
och denna dagen har bara flytit på, gick upp vid tio eftersom jag och sara skulle ta cyklarna bort till varvsholmen. det är absolut ett av favoritställerna att vara på nu när solen tittar fram. vi var nog där fyra timmar.. riktigt mysigt som vanligt! efter det blev de att laga mat med min lilla partner;) haha.. det tog sin lilla tid. sen nu ikväll blev det berga med saris för att köpa lite gott till kvällen, som sedan kom till god användning under filmtittandet ikväll.
emil och jag kollade på flight 93, gick på 5an. den handlar om ett av de planen som blir kapade den elfte september.. rätt bra tycker jag den var, och hemsk. man får en inblick i hur det såg ut på de planen under den tiden, men man kommer nog aldrig kunna sätta sig in hur det är att vara i en sån situation, helt hjälplös.

men jag tänkte bara berätta lite om min dag;)
för nu ska iaf jag kila bort till sängen.. pussss&nattinatti!

saturday

hallå;)
idag har de varit riktigt sommarväder ute som alltid nu förtiden i lilla kalmar:) bara de att jag och emil vaknade vid strax innan elva, och kändes lite onödigt eller sent att åka bort till någon strand då, så fick bli att ligga här ut i trädgården och sola(y) men låg nog bara en halvtimme i hettan sammanlagt.. haha, kan verkligen inte sola utan att svalka av mig. sen cyklade jag bort till skokällarn oså.. men hittade inte de jag skulle ha, så får bli att kolla runt lite till på den punkten;)
sen kom min älskade syster förbi några timmar.. som igentligen skulle stannat här ikväll, men så blev det inte. jag och älsk lagade sen tacos, mmm säger jag bara. sen nu vid tio ska vi kolla någon bra film som gick på tvn, sen får vi allt se. troligtvis tror jag att jag ska träffa min saris sen imorgon med:) hoppas på fint väder då med.


http://www.youtube.com/watch?v=M4quM5UZg1M hahah, kan inte sluta kolla..så jäkla söt!

/malin


  

some new..

 söt sommar blus, hm.
                                                                                                   
  jeansshorts, bikbok

köpte ett svart linne med som där det var broderat på ryggen,
men cameran blev helt konstig.. så de gick inte alls(; så fick bara bli att visa dessa.

friday :)

redan fredag igen.. det går så sjukt fort(a) idag vaknade jag runt halv elva tiden, då jag väckte älskling, sovstruten som låg brevid mig, haha. har aldrig varit med om någon som är mer trött på morgonen alltså.. sen åkte vi in till staden några timmar, hade endel som jag skulle kolla efter och få med mig hem, men det uppstår nästan alltid ett problem, pengarna;)hah. senare åkte vi hem och bara tog de hel luuuugnt. och nu ikväll har vi grillat ju:) riktigt mummsigt! finns verkligen inget godare att äta på sommaren.


  kanske inte ser så gott ut, 
                                                                     men vi blev nöjda måste jag säga;)haha

tisdag

känns riktigt konstigt att de inte är någon mer familjemedlem hemma förutom jag;) haha.. och min emil som håller mig sällskap, vilket är en välldans tur,  under de här veckorna då de andra två är i italien.
idag fick de inte bli någon strand för mig, tänkte följa med sarorna först men ville att min hud skulle lugna ner sig från igår.. men imorgon blir det möllan med e<3 första gången för i år;) mysigt ska de bli.


tänkte bara skriva ett kort inlägg nu, och snart får de bli nanna i stora dubbelsängen..
känner att mina ögon börjar dra ihop sig nu(a) så pusspuss& sov så gott!

sun!

förlåt för min dåliga uppdatering här på bloggen. men det är verkligen sommarväder ute nu, och har då haft så mycket annat för mig.. får skylla lite på de kanske;)hah. 
idag cyklade jag och sara bort till varvis för att sola& bada. saris kom sen också bort efter att tagit bussen in. riktigt varmt har de varit idag, bara det att de blåste lite där borta vilket var riktigt härligt men det är ju då man inte heller känner om man har brännt sig. och det är just vad jag har gjort, röd som en kräfta är jag i mitt lilla ansikte och på bröstet, fast de har nog lagt sig lite nu.. det är lite lurigt allt(a) sen här hemma har jag och emil bara lagat mat oså, sen somnade vi i sängen och sov till niotiden, så är nyvaken kan man säga..ska gå och väcka han nu eftersomhan fortfarande sover, men först måste jag ta mig en huvudvärkstablett, känner att jag inte är helt okej i huvudet.
sen ikväll blir debara att ta de lilla lugna.. kanske ut och gå en runda om jag orkar de:)

PUSS


tisdag

nu sitter jag här och verkligen inte gör något alls, riktigt skönt ibland.. hade iaf tänkt ta mig en lång dusch strax när jag har skrivit lite här i bloggen:) idag vaknade jag upp hos emil ju efter en riktig myskväll, men även efter en hel del letande efter något som försvann spårlöst;)
helt sjukt att vissa saker bara kan försvinna sådär, sånt gillar vi inte..
kom sen hem på eftermiddagen efter att mamma skulle göra massa ärenden,hah. försökte sola lite med, men hur bra går det igentligen när molnen dök upp varannan minut.. får försöka få lite bränna imorgon;) man kan i alla fall hoppas. annars så ska jag upp tidigt imorgon(på ett sommarlov!)haha, ska bort dit jag ska jobba med han som har hand om det och kolla vart jag ska vara sen& göra..

men nu hade jag tänkt ta mig en dusch! så pusss på er.

slut på helgen.

vaknade vid halv elva idag men somnade och vaknade sen strax efter halv ett.. inte likt mig att sova så sent endå, visst är jag inte någon morgonmänniska men endå;) jag gick sedan ut och åt lite frukost, men blåååsväder säger jag bara. så blir nog mest att vara inne i dag, haha. även om solen tittar fram ibland:)
gårdagen var helt okej, jag sara och sara skulle bort till en liten fest i berga. var inte så mycket folk från början, men sen kom det fler och fler och även några tjejer från klassen ju:) var inte där så jättelänge, tog cyklen hem sen när saris skulle ta bussen hem till läckeby, och pratade med gulle hela vägen hem, hihi. han kommer också hem ikväll, och ska nog sova här tror jag, så blir mys det! det som inte är så kul kanske är att ena min sko är helt förstörd sen igår.
vet inte hur det gått till men de kanske var någon som tyckte de var kul att göra så(; inte vet jag.

nu har jag precis ätit och vet inte vad jag ska hitta på riktigt. sara kommer iaf sen och hämtar alla sina grejer sen igår:)
pusspuss


lookbook


saturday

hejhej;)
nu sitter jag här och väntar på att min lilla sarre ska komma, ska ju på lite festii ikväll med den donnan:Dhah. vet inte om de är något stort så men var ett tag sen jag var ute nu faktiskt(a)
idag annars var vi inne i stan en stund, blev varken så mycket kollande eller köpt för vår del;) så blir de ibland när man är pank.. tråkigt väder ute med:(usch på det! men har hört att det ska bli 25 grader varmt på måndag:D då det får bli steeek i solen. sen skulle nog värmen hålla i sig till midsommar och frammåt. men nu hade jag inte tänkt sitta här mycket längre..

puss

the night.

kvällen blev lite ändrad, blev ingen saris ikväll eftersom grannarna skulle komma upp hit oså, så de blev mat och sen en hel del tvtittande, talang m.m med jordubbar och glass;) som man bara älskar såhär på sommaren. men nu känner jag att jag är jättetrött, så blir att läsa en veckorevyn innan det blir att nanaa i min sköna säng. så det här fick bli ett kort kvällsinlägg.
nattinatti..
                                    

                                                  

me, myself and I

    

fredag

har redan gått ett par dagar på det nya sommarlovet, känns så himla underbart att inte ha ett bestämt shema att gå efter längre och kunna sova hur länga man vill.. hihi. det som saknas är väl solen just nu.. var fint väder igår med idag(?) regn och mulet väder.

de här dagarna har jag iaf spenderat med älsk:) kollat massa film och myst, men även solat lite då solen har kommit fram, och stan. idag åkte jag hem från emil, vid halv ett tror jag hon var eftersom dom skulle iväg strax efter. nu idag annars så ska jag strax börja med städandet här på min lilla egna våning;) haha. senare blir det grillat som är så goooodast med min lila familj innan saris och jag ska ses ikväll:D var för längensen vi sågs nu förutom i skolan ju.

ni får ha en så bra början på sommarlovet;) pussis på er.

sommarlov:D

ååh vad allt känns lättat nu när allt är över för ett tag.. ska bara bli riktig sommarvärme nu så blir allt perfekt;) idag annars så var de mest mys med klassen oså, fick sluta lite innan två sen blev det zorbas med mina snyggingar sara&sara(Y) sen nu sitter jag och väntar på att emil ska komma bort en stund, som ska bort till sthlm i helgen med, och ida är i bulgarien  så kommer nog kännas lite tomt faktiskt(a)haha.
men nu ska jag runda av detta inlägget hade jag allt tänkt.. ni får ha en superbra dag!

/m ♥

måndag

och sista skoldagen..:)
imorgon är det äntligen skolavslutning, eller om man nu kan kalla de;) skulle städa klassrummen haha och sen fika med klassen då. kan inte förstå att det är sommarlov nu närsom:D går inte att förstå.. ska verkligen bli hur skönt som helst!
jag tänkte inte skriva så långt inlägg nu utan bara visa hur glaaaaad jag är för tillfället, haha. men ni får ha en brao kväll;) nu ska jag nog gå och baka några chokladbollar och mysa med till tvn sen.. 

puss!

friday i'm in loveee

åh vag jag bara älskar fredagar!
särkilt nu när vi bara har en halv skoldag kvar nu på måndag:)
förresten så fick jag veta idag att jag kommer få G i spanskan:D för glad är jag verkligen, var nog mest för att jag fick bra nu på de sista och avgörande provet.. skulle ju inte vara allt för kul att komma till skolan på sommarlovet, när man har sommarlov så vill man fasiken ha det på riktigt(a)hihih.

nu tänkte jag kolla igenom svaren på frågorna som ska vara inlämnat tills ikväll:) har bara en fråga kvar så blir att göra den.. sen i helgen ska jag bara skriva några processbeskrivningar till mångdag, sen är allt klart.
ikväll ska jag iväg till min gulle och ha mysiskväll.
förresten så hade vi varit tillsammans i månader igår och han hade köpt röda rosor sen 1,5 kg godis(gick nog på mer än hundra kr) haha, som vi skulle ha till massa filmer:)
för söt är han.. vi var också inne i stan en stund och stannade sen på hemvägen i berga för att köpa pizza, mmums.

här kommer bilder på de klänningar jag har köpt, fick hem lite kläder från hm med men blir nog inga bilder på de..
    

/M♥

school

nu sitter jag här i datasalen.. vill verkligen bara att denna dagen ska gå nu:) efter att haft mediaproduktion i snart två timmar. får hoppas på att de inte börjar regna igen sen som innan, om vi ska ut till fredrikskans(; sen idag hade jag tänkt börja på min historiainlämning som ska vara inskickad till på fredag. så det blir en rätt så lugn kväll endå,
med lite pluggis bara.
igår så blev det ingen skola på grund av att allt blev försenat på något vänster.. hah.
gjorde inte så mycket annars, mer än att jag inhandlade klänningen jag sett på gina:) köpte även avslutningsklännningen jag ska ha för några dagar sen, blir nog att jag lägger upp bilder sen på det. har ingen camera nu:( vilket kan vara en fördel, men får hoppas på att jag kan låna emils lite(Y)haha.

men nu ska jag kolla igenom om jag gjort klart allt som ska vara färdigt nu i median och sen kila härifrån hade jag tänkt:)
puss på er!

helgen.

nu har jag inte skrivit på ett långt tag känner jag..
har haft mysiga dagar med e och sen festat litegranna med mina bruuuds eftersom sprinbreak var i helgen:D alltid lika härligt, då vet man att de inte är lång tid kvar i skolan;) bara några dagar kvar som återstår.
det har varit super väder hela helgen, så lite solande har det nog blivit iallafall.. men det har inte hållt i sig som synd är:( det regnade nyss en massa här.. men snart så ska jag och gulle iväg till zorbas för att äta tror jag det blir, sen ska han nog sova här tills imorgon:)
en lång skoldag sen imorgon.. med spanska prov och triaden b la.

har badat lite i poolen med, jag som har sagt till mig själv att ta tag i träningen lite lätt.. nu får det bli att simma ett par längder (bottnar dock nästan inte,hah) i sommar när jag sover ute i rinkabyholm;) riktigt bra. och ger nog lite träning faktiskt.








nu ska jag göra mig iordning lite innan de blir in till staden/ m♥

RSS 2.0