mallorca!

nu åker jag iväg när det mesta känns som ett enda stort kaos? men förhoppningsvis kommer jag hem med lite ny energi vilket jag känner kan behövas just nu;) så nu säger jag tack och hej för ett litet tag. hoppas ni får en lika bra vecka som jag tänker ha ♥


28/5


denna strandbyxdress (som jag själv kallar de;) och solbrillor jag fick med mig hem häromdagen, plus lite annat som inte behövs komma med på bild.. de lönar sig att gå på stan med mamma någon gång ibland. just nu sitter jag här och inte är alls sugen på utgång vilket jag trodde att jag skulle vara;O aldrig att sånt här faller in på en fredag för mallan. men nu ska jag återgå till mitt packande! vilket är rätt kul faktiskt, hur man nu kan tycka det haha. därimot lär jag väl få hälla ut hälften av allt jag stoppat ner sen.. PUSS:*


natti natti..


precis hemkommen från biopremiären av sats filmen 2.. fick ju gratis biljetter och även en liten drink dååva. filmen var bra! men jag som alltid har så höga förväntningar så skulle den kunnat varit ännu bättre, lite seg ibland måste jag säga. men nu ska jag sluta och snacka om filmen för de lär väl bara spåra ur, ska istället försöka sova... är inte alls trött och alldeles för mycket negativa tankar snurrar runt i huvudet, ibland blir allt bara för mycket och då menar jag allt. hoppas på att morgondagen blir en bättre dag, fredag är det ju åtminstone! puss


torsdag



 
sarre agerar lite modell;)hih

idag vet jag inte vad jag ska säga om något, kan ju bara börja med att man inte kan lita på någon längre.. känns inte allt för bra! sitter här nere med erica och snart ska jag bege mig in till stan för att kolla bikini och lite sånt.. vet egentligen inte varför jag började skriva detta inlägget? inget vettigt skrivet utan ville nog mer bara få ur mig lite ilska(a) haha.. men ajaaaa, hejsvejs på er.  


likesummer..

 


tisdagkväll..

 

en helt vanlig klänning som jag fyndade kolla endast på klänningen tack, mongofejs.
det var väl de hela jag hittade efter en stund på hansa. eller JO, jag hittade ett par riktigt fina(ste) gladiatorsandaler.. så dom blir det att köpa på dirren när den feta lönen har kommit in;) haha, eller mitt lilla studiebidrag kanske jag borde säga..
tänkte gått ut och fotat till median nu, men inte så lätt att ta foton i motljus när det inte finns någon sol ute, vart har den tagit vägen? kom tillbaks nuuuuu.

everything will work out in some kind of way

sugig dag. sitter här med en kopp kaffe i hopp om att jag ska bli lite gladare(a) som jag faktiskt har börjat tycka om att dricka nu, haha.. kanske blir de istället för beroendet av cola? borde sluta med sånna där onyttigheter. blev iallfall riktigt less på allt vad det gäller skolan när jag fick reda på nationella idag.. men nästa vecka skiter jag i allt sånt och försöker koppla av ändå, även om det trots allt kanske inte är det lättaste!

nu ska jag iväg och förhoppningsvis inhandla lite saker.. tänkte även passa på och vara lite gullig mot min mamma och ge henne ett stort grattissss;) hon är ju trots allt bäst, mammsi.


tråk-måndag

just nu dök den härliga solen fram här utanför.. har gått från sol, regn, sol till regn..
ja hela dagen! nu får gärna vädret hålla sig så här tycker jag :) i vilket fall fram till helgen sen får de vara hur de vill juu..hihi. har precis varit onyttig med pizza o grejjer, men de är  man värd efter en teorilektion (kan vi åtminstonde säga) imorgon väntar en lång dag med.. jympa första lektionen, men funderar redan nu kvällen innan börja värma upp;) hehe. blir nog en rask promenad eller lite jogging skulle jag tro. men nu ska jag våga mig ner till alla killar, gubbar näe.. medelålders män där nere haha. pappsen har ju lite "killkväll" som han så gärna kallar det själv.. puss på er!

                         


tidsfördriv en söndag som denna..

10 FAVORITER
Färg:
vitt funkar alltid, särskilt på sommaren
Mat: grillat såklart
Band: inget band direkt..
Film: hur ska jag kunna välja? har många favoriter
Bok: läser aldrig böcker men än när jag MÅSTE
Sport: eftersom att jag inte håller på med någon sport så får jag väl säga något som är kul att se på då;) får bli fotboll och hockey.
Årstid: sommaren
Veckodag: fredag och lördag
Glassmak: melonglass
Tid på dygnet: kvällen.. fast även dagen då man kan ligga ute och steka;)


9 FÖR TILLFÄLLET
Humör:
glad som tusan, vene varför?
Smak: ingen
Kläder: jeanshorts och t-shirt
Bakgrund: oj var tvungen att kolla, en bild från böda typ(y)
Nagellack: rosa
Tid: 18.24
Omgivning: övervåningen
Irritationsobjekt: inget alls, förutom att helgen är slut då


6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner:
nej
Brutit mot lagen: yes
Blivit arresterad: nepp
Badat naken: haha aa
Varit med på TV: näe, jag lyckades ju inte synas haha
Kysst någon du inte känner: ja


3 PERSONER
Du kan berätta allt för:
man ska aldrig lita på någon;) men mamma är nog den som jag kan säga mest till, även syster och bella.
Du tycker om: dom som står mig närmast
Du inte gillar: vet inte om de finns så många jag ogillar, och även om de hade funnits så skulle jag ju inte skriva ut namnen här(a) haha


2 VAL
Kaffe eller te:
kaffe, hatar te!
Vår eller höst: vår

1 ÖNSKAN: att sommaren kan börja på riktigt nu


neeew.



saturdaynight.

sitter just nu hos bellis, partypinglan själv:* har precis lockat klart håret och därmed stått och varit förbannade i ungefär en timma.. därimot har vi nu äntligen kommit igång med drinkarna och  jag var visst duktigare än vad jag trodde på att fixa mummsiga drinkar!  bartenderyrket nästa jöö. men nu ska jag pallra mig ut i köket för att se vad hos andra brudarna håller på med innan de blir att kila vidare härifrån...

igår blev de att festa till de lite smått annars, finns väl inte så mycket mer att säga.. kom på en förfest som bara innehöll massa nötter och då menar jag verkligen det, haha. så de fick bli en tripp bort till varvis men kom tyvärr inte därifrån och vidare till vallen. kanske inte gjorde så mycket eftersom att jag hade glömt både fribiljetten och mitt legg hemma, så jäkla smart.. men så äre när man är stressad! fast jag hade tydligen inte missat så mycket som tur var, även om jag nu var riktigt danssssugen. får göra nästa fredag till en betydligt bättre kväll:) /malin


long time ago

wohooo älskade fredag. har stekt lite ute på baksidan med min lilla hawaiian tropic såklart. vet inte om den hjälpte speciellt bra men är väl ändå inte vitare än vad jag var när jag kom ut.. därför blir det nu en dusch så man känner sig lite fräsch igen:) efter de ska jag iväg och köpa lite hämtmat med mammsen min.. ikväll blir det en lugn kväll för mig eftersom de blir paaarty all night long imorgon! se till att ha en bra fredag alla 

23.44

 nu säger en trött malin nattinattii ♥


ONSDAG

började bra denna dag med att jag och sarre fick brao betyg på vår inlämning och fortsatte därimot värre där efter.. när vi sedan hade två timmars ledighet så bestämde sig sara och jag för att ta en runda på stan.. alltid lika kul när man är pank. hittade ju såklart ett par högklackade skor till mycket bra pris som jag blev förälskad i lite smått:* kanske kan se till att vara lite snäll för att få hem dom till min lilla samling.

nu väntar övningskörning förhoppningsvis.. om nu latisen där nere kan följa med någon gång annars lär väl allt som jag lärt mig flyga ur huvudet som allt annat..


måste bara skriva en liten kom ihåglista till mig själv vad det gäller skolan.. för snart är ju lovet här och även resan till mallis! så inget ni behöver bry er om vill säga;)

• spanskaprov
• gympagrejen
• artikeln
• median och foto
• matteprov....å-h-h

turn the lights off

denna dag har gått alldeles för säger jag bara.. haft två prov, matten gick ju som den gick, skit helt enkelt.. inget g för mig tror jag nog inte. vet inte vad som har hänt med mig! sen gick därimot de praktiska provet istället mycket bättre:) ikväll har jag träffat kusin bella en stund, kollat fuuutboll och hunnit med en promenad med saris. bra dag ändå om man räknar bort de första timmarna där.. 

en gammal pooosebild på mallan i egen hög person haha
 & med den säger jag godnatt!


från och med du

åååh jag vill bara ha S O M M A R. orkar verkligen inte med allt vi har framför oss i skolan, usch fy och blä på allt. åt iallfall precis riktigt god mat, oxfilé med massa gottigt till med rosé, mumma på de.. pappsen fyller ju ändå hela 45 år idag liksom! nu ska jag försöka sitta still med näsan i matteboken i allfall 5 min om jag klarar det.. vad fan ska man med matte till? jag vet att jag inte kommmer behöva veta sånt här onödigt i framtiden.

nehe, nu ska jag inte sitta här och prata om en massa oviktigt! ha en bra kväll.. bara måndag idag och ändå längtar jag redan till fredag, känner att jag inte riktigt tar vara
på dagarna utan bara blickar frammåt;) jaja, puss :*

söndag

sitter här efter en helg med mest festande måste jag säga.. ovanligt? näe. därimot har jag lite mer ångest nu än vad jag hade när helgen skulle börja. inte vet jag varför, hatar verkligen sånt.. något jag borde ha det över är att jag bara skjuter upp allt, imorgon får det bli att försöka ta tag i allt pluggande.


så här på kvällskvisten kan jag ju även passa på att lägga upp en låt;) sjukt fin..

nightynight.

sitter här med en en skål chips och vatten, chipsen kan vi ju låtsas om att dom inte finns eftersom att min lilla löprunda inte gett något då.. menmen, kan man inte hålla sig så kan man inte! nu ska jag försöka förstå mig på den där faktaartikeln man redan skulle ha lämnat in.. wish me luuuuck;)

hittade mig en jättefin ring häromdagen och lite annat smått och gott, därimot har ju systemkameran laddat ur nu eftersom nån jävel har varit på den och fingrat, haha.
nee men därför så blir de iallafall inga bilder, men ni dör nog liksom inte för det.

alors on danse

nu har jag nyss ätit lite frulle, sent som vanligt.. men kan aldrig äta precis när jag vaknat. intressant, men de är så det ligger till;) nu ska jag snart in till stan var de tänkt och övningsköra lite efter de med:) var ju ett tag sen nu så vi får hoppas på att de går bra även idag, hehe. nehe nu ska jag klä på mig istället för att sitta här i handuken.. 

kan bjuda på en mycketmycket braao låt, PUSS.


it's a hard thing to faking a smile

..when I feel like I'm falling apart inside


11/5

sitter här med huvudvärk efter fem timmars sömn, är inte direkt van vid sånt.. men ska ta mig något och äta nu iallfall och sen gå ut på en powerwalk i härliga vädret(y) ska vänta in mammsen min med så hon kan köra iväg mig på några ärenden, orkar inte direkt ta cykeln runt halva kalmar även om jag skulle behöva de;)

resten av dagen får jag se vad som hittas på helt enkelt, ska väl försöka få in lite plugg med men är ju bäst på att skjuta upp saker och ting så vi får se.. ha en bra daaag


bored..

Hur många har du varit riktigt riktigt kär? vet inte om jag har varit riktigt kär
Vad tycker du om kärlek? bland de bästa som finns kanske? hihi
När kramade du någon sist? idag
Saknar du någon speciell person? jaao
Har du svårt för att bli kär? tror de
Är du singel? aa
När fick du senast en komplimang? idag

HAR DU NÅGONSIN:
Varit medvetslös: nja
Hånglat med nån riktigt ful: haha mm
Hånglat med fler än 50 pers: räknar inte direkt
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? japp
Gjort något riktigt dumt? ja
Gjort något du verkligen ångrar? det har jag nog
Åkt ambulans?
 faktiskt inte!
Gjort nåt olagligt? oooja, näe men de har jag säkert..
Fått din mamma att gråta? mm
Slagit ner någon? tror inte de där med att slåss är min grej;)
Skämts över dina föräldrar? när jag var liten haha
Sagt jag älskar dig och menat det? självklart
Tar du droger? big nonoo
Dricker du? jajemen
Vilka kläder sover du i? trosor
Vad hatar du verkligen? falska personer
Vill du gifta dig? de kanske jag vill sen, sånt man får se:)
Vill du ha barn? tror jag

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
hm.. var de sara?
Såg dig gråta? anton
Fick dig att gråta? inte värt att ta upp
Du delade en dricka med? saris
Du gick på bio med? måste nog varit jesper då
Skällde på dig? mammsen
Sa någonting till dig och vad var det? erre, som sa lite allt möjligt:)

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? neje
Kramat någon? ja
Pussat någon? kanske de kanske
Köpt någonting? faktiskt inte
Sjungit? sjunger alltid;)
Saknat någon? ja

JAG HAR:
Digitalkamera? jaa
Systemkamera? skolans här hemma = min
Telefon på rummet? jaa
Egen dator? nae:(
Könssjukdom? verkligen inte!
Bra kompisar? det har jag allt


söndag

huvudvärk- det kan man ju beskriva denna dag med rätt bra(a)puuh. men nu har jag ätit lite grillat som dom andra hade fixt här hemma, så nu känns de ändå lite bättre..

vaknade upp klockan två idag i lilla lindsdal.. klockan två liksom!? och ändå känner jag mig inte utvilad, aja.. denna helgen har som dom flesta andra varit riktigt riktigt bra;) var ju tänkt att vi skulle dra oss in mot stan men slutade tvärtom men vad gör de.. därimot kan man börja undra ibland när saker händer gång på gång, hela tiden. tillslut blir man inte ens förvånad.

nu ska jag iallfall ta tag i mitt liv och inte låta denna dag bara rinna iväg;) pusss


resa bokad

jaha nu är äntligen en resa till sooolen beställd, underbart ska det bli. om tre veckor bär det av mot mallis, alcudia.. var ett tag sen jag kom ifrån kalmar så det känns inte annat än bra just nu! struntar i allt jag missar vad det gäller den där teorikursen. känner mig verkligen värd en resa på något sätt, inte vet jag varför?(a) bara få ta det lugnt en vecka.




I'll go back to the girl I used to be

redan onsdag liksom.. och ikväll kunde man varit inne i stan bland alla glada människor, men känner att jag har lagt alldeles för mycket av min lilla inkomst på festande, så de får vänta lite.. haha. kan också säga att jag inte kan göra några smilisar eller vad säger man? den här datan är bara för konstig sen min mamma var så smart och spillde kaffe över halva tangentbordet, haha.. tur att det inte var jag säger jag bara.

dagen har annars varit mycket brao. skolan har gått på fort som vanligt, därimot kanske man har varit lite flitigare än vanligt för en gång skull.. jag och sara var även förbi borta på barran där vi fotade och hade våran egna lilla intervju. kanske nått sånt där yrke man borde satsa på(y)hehe. annars har jag bara träffat min vän på andra sidan vägen, var ute och gick en långpromenad eftersom att det inte blev något gym idag inte. obs, är bäst att nämna detta eftersom att sara blev helt till sig... mötte palacemannen på cykel, inte varje dag man ser honom utanför dansgolvet likzzzzom.. haha. ne nu ska jag sminka av mig och dra på mig en sån där mysig stor tshirt.


natttinatt.

MÅNDAGENS:

humör: mycket bra
mående: gooodiie, bara lite småtrött
borde: träna
frisyr: den så kallade "bullen";)
smink: det vanliga.. foundation, rouge, mascara, kajal och läppglans
klädsel: jeans, linne och kofta.. tråkigt med sant
planer: byta däck på liljas med malin nr.2 (y)haha
materiella vill ha: en garderob full med sommarkläder vore inte fel
längtan: efter solen, den får gärna ta och visa sig NU
fundering: vet inte om jag vill nämna de här alltså..
beroende: inget alls
tråkigaste: att det är måndag...
tidning: barran haha

kollade precis egenom nästan alla bilderna här på datorn, var en hel del.. några fick även förflyttas bort till papperskorgen. vissa ger bara för starka minnen.. både på gott och ont, menmen.. ska försöka leva i nuet;) nu blir det att fixa mig lite mat, puss.


I go to bed and feeling the same way like before

 
förmiddagen har spenderats ute på altanen.. åh så härligt! därimot vet jag inte om jag är så mycket brunare nu än vad jag var när jag gick ut och la mig, äh det är struntsamma känner jag. nu ska jag dyka ner i min teoribok med en smoothie i handen.
ha en fortsatt bra dag ♥


söndag

vaknade för ett tag sen av att solen lyste in så därför tänkte jag nu ta mig en macka och sen lägga mig ute för att förhoppningsvis bli lite brunare iallfall? vet dock inte riktigt hur länge jag kommer ligga kvar där ute i bikini, men de återstår väl att se...
nu ska jag kila härifrån(a) annars blir resten dagen rätt lugn som alla andra söndagar. gymmande, övningskörande och lite plugg är det ända jag vet ska göras! PUSS 

ge mig sommar...


sara, erica, jag och carro

såg att sara hade lagt ut denna bilden från förra springbreak om jag minns rätt(a) hoppas verkligen det är lika fint väder denna gång som då.. UNDERBART♥


valleborg

fredagen blev riktigt lyckad.. hade en trevlig kväll med mina snyggingar. men efter lite dålig planering så blev det inget grillade utan maten fick bli fixad i köket haha, men lika gott för det får jag väl ta och säga. framåt elvatiden så blev det sen palace som var mycket kuuul. dock så var jag nog den som dansade minst av oss alla, jag som hade tjatat om att få dansa hela kvällen, haha. en lyckad kväll/natt avslutades iallfall med taxi hem efter att ha väntat ett bra tag.. hoppas ni hade en lika bra kväll som jag:)

tänkte att jag kunde dela med mig av ett par inte allt för fina bilder sen i fredags(y)









RSS 2.0