F R E D A G

och idag har jag varit riktigt duktig måste jag säga! började med att träningscykla här hemma, har nog testat den 2 gånger på sin höjd innan?haha. sen en springtur och sist med inte minst en stund på spikmattan som mammi har köpt. och jag älskar den! man känner sig hur bra som helst i kroppen efter och utvilad på något sätt. hur bra som helst:D precis vad jag behöver, så de kan jag rekomendera även om jag kanske är lite efter med det nu;) haha. men nu ska jag gå in och ta mig en dusch sen äta riktigt god maaat, fläskfilégryta med ris. senare kommer nog lilla mannen bort hit också. får väl se vad som händer annars:)

PUSS


LIST IT. LIST IT. LIST IT

PERSONLIGT
1. Vad heter du? malin emilia elisabeth johansson (där har ni alla namnen;)
2. Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? är nog rätt nöjd med malin
3. Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? ingenaning,
4. Vilket stjärntecken är du? vattunmann
5. Vilken årgång är du? 1992
6. Vart bor du? kalmar, vimpeltorpet kan man säga
7. Bott utomlands? nej, aldrig faktiskt
8. Flyttat antal gånger? inte en enda!
9. Vart skulle du vilja bo? där det är varmt, det är mitt svar:)
10. Vilken skolklass? Sp08e 
11. Vad vill du bli när du blir äldre? har inte en aning, men kanske något med inredning eller som designer

UTSEENDE
1. Hur lång är du? 1.68 när jag mätte mig sist, och det var ett bra tag sen
2. Hårfärg och frisyr? blond, och ganska vanlig frisyr?haha
3. Ögonfärg? blå/gröna
4. Mest nöjd med? jag är ritkigt dålig på sånt här, så jag vet faktiskt inte
5. Minst nöjd med? finns litegranna
6. Skostorlek? 37 eller 38
7. Glasögon? nej
8. Har du några piercingar? nehedu

FAVORITER
1. Filmer? har många favvofilmer(a)
2. Låtar? skriver väl shy boy med jordin eftersom jag lyssnar på den ny, dock inte min favorit
3. Årstider? sommaren helt klart!
4. Mat/dryck? dryck är nog coola iaf, och mat grillat.
5. Djur? jadu, huuund
6. Färg? har många olika:)
7. Parfym? får nog säga Jean pauls 
8. Tv-program? desperate housewives och ensam mamma söker;)
9. Ämne i skolan? foto såklartii
10. Sysselsättning? skolan:( kompisar och pojkvännen

KLÄDER
1. Vad använder du just nu för jacka? mestadels min svarta everest annars min skinnjacka
2. Vad använder du just nu för skor?
beror på, men stövlar oftast
3. Favoritfärg på kläder? det beror på helt det med.
4. Favoritmaterial på kläder? vilken fråga?
5. Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? lite mysiga höstkläder, och snygga underkläder
6. Favoritaffärer? h&m,cubus och gina
7. För hur mycket köper du kläder för i månaden? beror på hur mycket pengar man har och röra sig med;)
8. Favoritmärke? har inget direkt favoritmärke
9. Vad har du för tröjstorlek? xs eller s

DITT RUM
1. Stort, litet eller mitt emellan? det är nog mest åt mellan
2. Vilken färg på tapeterna? grå
3. Vilka färger går rummet i i övrigt? lite blandat med grått, svart, lila sådär
4. Favoritmöbel i rummet och varför? sängen
5. Vad vill du ändra där inne? jag vet inte, köpa lite nytt bara eftersom jag tröttnar så fort
6. Vad har du där inne av följande:
a) Tv? yes
b) Video/Dvd? ja
c) Dator? nej
d) Stereo? neppsi
e) Telefon? ja
7. Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster? garage och trägård
8. Vad gör du oftast i ditt rum? det beror väl helt på så att säga:)
9. Vem förutom du brukar sova i din säng? ibland också e
10. Favoritpryl i rummet? sängen somsagt.

BLANDAT
1. Vad heter din morfar? theodor
2. Var har du i din:
a) jackficka just nu? cykelnyckel, plånbok, lipsyl
b) skolväska just nu? helt tom faktiskt, haha
c) handväska eller liknande just nu? tugummmi och mina rosa små hörlurar till mobilen
4. Vilket land kommer du i från? sverige
5. Vilken sorts lipsyl använder du? niveas
6. Vad tror du på? en hel del
7. Vilken religion tillhör du, om du nu tillhör någon? ingen
8. Vad köpte du senast? kläder
9. Har du nåt husdjur? en hund, katt och en kanin som är elva år nu tror jag, haha.
10. Vad bor du i? i hus

hanca city.

de är där jag sara har hållt hus idag;) gick runt där som två fattiglappar och kollade in lite fina kläder. man kan verkligen inte gå in där utan att komma ut med något. så jag köpte iallafall en söt tunika på gina som fick följa med hem. sen gick vi bort i till stadium som kändes som att de tog en evighet i regnet, för att kvinnan skulle kolla på jacka och jag köpa gympalinne(y) så nu har jag ingen bortförklaring till varför jag inte börjat träna längre... och sist men inte minst, så avslutade vi med en liten runda på ikea och en korv efter! haha, vad annars. bilder på grejerna kommer kanske sen.

nu för någon timma sedan cyklade hon hem eftersom hon skulle iväg och träna medans jag sitter här helt rastlös! kanske att emil kommer bort hit och sover sen. kunde tagit en springtur ju, men kanske inte det roligaste man kan komma på när man kollar ut. vi får väl se vad jag hittar på;) inget hollywood fruar längre heller ju, förjävligt säger jag bara.. haha, PUSSPUSS

natti natti

redan nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig i min säng.. vet inte hur jag kan vara så trött faktiskt? men det är väl bara så vissa dagar helt enkelt. kom i allafall nyss hem från en liten runda i det riktigt äckliga vädret rent ut sagt.. det får gärna vara höst ute, men inte regn hela tiden tack. 
och imorgon ska jag träffa min saknade sara, vi får väl se om de kanske blir en sväng förbi "modehuset" haha låter så fult. eller om vi bara är hemma helt enkelt:) men nu ska jag gå och sminka av mig och lite sånt.. godnatt på er ♥


LÖRDAG

Sitter här nu och ska alldeles strax gå ner till min kära mamma, vi har pratat om allt möjligt, och jag är så tacksam över att du bryr dig så. du är till stor hjälp.
i alla fall så ska vi strax kolla på film och har laddat upp med både godis, dricka(loka som ni ser;)haha, vindruvor och smörpopcorn, min favvvvo.
inatt ställer man ju om klockan förresten och jag som tycker det är så mörkt redan nu, som natt ute. men nu ska jag kila ner och vara lite social! ha en bra lördagkväll:)

 mummma.


next to you

har idag varit en sväng förbi modehuset borta vid ikea:) det var bra tycker jag, men dem flesta affärerna finns ju redan inne i stan, lite tråkigt endå. fördelen är väl då att de är lite närmre bort hit;)
hittade lite på cubus, eller en tjol och glansiga leggings. kan inte säga att jag har varit så mycket för deras kläder innan med fanns mycket snyggt! sen fyndade jag ett par pumps som jag var i behov av. nu ska jag inte köpa ett endaste par skor till, som man alltid brukar säga, men nu ska jag faktiskt stå fast vi detta. de ända som var lite jobbigt var väl att de var rätt mycket folk, egentligen tycker jag det är mycket mycket skönare att gå sen när allt har lagt sig lite, dock får man ju då inga rabatter då;)haha. menmen. efter en stund där så åkte jag och mammsen och tog varsin meny på donken och sen körde förbi staggg för att lämna lappen om vaccineringen mot svininfluensan som dom andra tyckte det var bäst att jag tar, själv tycker jag faktiskt det har blivit så stort och överdrivet hela alltet, men vi får välla se.

på hemvägen köpte vi iallafall dipp, gurka och morötter som vi ska äta på ikvälll till idol. frågan är ju bara om jag inte får ett sånt sug efter godis och endå cyklar upp och köper mig en påse, haha. men ska försöka och hålla mig, vara lite duktig för en gångs skull. emil kommer också bort hit, så de blir mys framför tvn hela kvällen lång skulle jag tro.

 

torsdag.. och ingen utgång för mig inte(a)

känns ungefär som man är den enda? jaja, de gör mig inte så mycket förutom att jag är helt uttråkad för tillfället. men vid åtta så ska jag ju kolla på de OTROLIGT roliga programet "mammas pojkar" haha, fyfasiken vilket program. men när man inte har något annat för sig så går de bra med lite sådan underhållning också. är annars underbart härligt att vi äntligen har fått höstlov!!

imorgon är det tänkt att mammi och jag ska åka bort till hansa city som öppnar, hoppas de inte är allt för mycket folk bara. ska bjuda henne på en fika oså med;) känner att jag blivit så snäll på sistone, haha! för härom dagen så köpte jag en finig kavaj till henne som jag hittade. men så mycket man får av sina föräldrar och jag brukar aldrig köpa något tillbaks, som i somras då jag inte råd med present när dom fyllde år, fyskäms.

nu jag jag ta och röra mig härifrån datorn.. har inte gjort allt för mycket denna dag, går fortfarande runt i mysoutfiten jag tog på mig i morse då jag, sarre (och wilmis såklart) skulle ut på en liten runda i det tråkiga höstvädret..PUSS♥

sitter här i skolan..

har precis skrivit prov, tror endå de gick hyfsat bra för min del;) var bara kryssfrågor, så kändes ju endel onödigt att jag pluggat som jag gjort till det, hade kunnat strunta i det helt. haha menmen. nu är de engelska om en halvtimma och sen svenska sista(y) saraa och jag sitter här helt uttråkade.. dagarna är så långtråkiga! efter vi slutat ska jag iaf hem sen ta hojjen upp till tandläkaren, haha. usch jag vill inte:(( har inte kunnat äta eller ngt på den sida dom borrade i min tand förra veckan.. ska fasiken klaga, tro mig. sen tror jag att emil kommer bort till mig en stund efter han slutat. och ikväll får det bli att testa lite kläder inför fnrollspelet, har lite smått panik.. inget att ha upptill under kavajen och tänker inte köpa något som det ser ut nu, aldrig. jaja de problemet får se till att lösas;)

jag och saris sitter förövrigt och kollar kissies blogg, inte ofta det händer men skulle kolla bilder sen blog awards.. usch vad äckligggg hon är, kan inte förstå att man vill se ut som hon gör ärligt talat.

pluggisdag.

jo jag har ju då prov imorgon.. så borde faktiskt sätta igång snart snart eftersom jag börjar plugga så här dagen innan, men jag är ju som jag är ibland;) och har bara inte orkat ta tag i det innan. hatar att ha prov efter en helg. iallafall så har de varit en bra och skön helg för mig del:) i fredags blev de mys framför idol med min lilla mamma och lite gott på det(y) och i går var jag med emil, först hemma hos mig och sen bort till rinkan för lita partaj. fast kan ju inte påstå att jag festade så hårt kanske, haha. några cider bara för att känna stämningen, äh ni fattar. somnade iallafall sen i älsklings säng när dom andra skulle in till staden då klockan var ett. sen runt tre, om inte efter de vaknade jag av att dom kom hem igen och allla skulle ner i poolen. att bli väkt när jag är trött är inte brao, då var jag lite småsur haha.. iallafall så är det nu redan söndag och fortfarande lika tråkigt väder! så blir nog mest at hålla sig inne i dag. lite roligt på tv sen ikväll i allafall, som ensam mamma söker och top model:) men nu ska jag ta och ringa saris sen dyka ner i mina böcker.. puss!

DAGENS

Humör: glad för det mesta, är ju helg:) Mående: lite små tröttis nu Borde: plugga till trafikkunskaps provet som är på måndag Frisyr: nu äre bulle som gäller Klädsel: jeansleggings, långtröja Planer: inget alls mer än sängen Vill ha: ja det vill jag nog allt Längtan: efter värme! Fundering: Har tänkt tillbaks i tiden rätt mycket på senaste, då jag blir depp, inte bra.. Beroende: tror de är godis, även om jag har blivit lite bätttre med de Tråkigaste: äckligt väder ute, och fn rollspelet nästa vecka känns också rättså tråkigt. Tidning: nya veckorevyn som köptes idagens Låt: ingen speciell direkt tror jag inte;)

idoldags

skulle egentligen bort till älskling innan på lite kalas för malin (hans syster) som fyller 20.. men blev icke så, utan han kommer nog hit sen och sover iallafall:) dock ska han bort till skolan imorgon vid tio och visa upp någon datagrejs på gymnasiemässan men inte jag(a)haha, så de blir sovmorgon imorgon. jag somnde iallafall ungefär 2 timmar efter jag pratat med honom.. och det var välbehövt kan jag säga. men nu har jag ont i huvudet istället:( själv hemma till halv tio med en fredagkväll.. men nu får jag stå
mitt kast;) ska nu ner och ta en huvudvärkstablett och kolla idol sen fixa lite goood fredagsmat i pausen, kanske varma mackor(y)haha, det är ingen mat precis kom jga på men det får funka. nu måste jag kila ner till tvn så jag inte missar en massa av det. pusspuss

& ha en riktigt härlig kväll

tisdag

nu sitter jag här och ska alldeles strax kolla desperate och käka lite pannkakor till de;) mumsigggt! idagens har det varit en helt okej skoldag.. ingen lång iallafall:) sen efter vi slutat och jag varit hos syon på samtal om spanskan så mötte jag upp älskling och vi åkte hem till honom. han hade håltimme och åkte iväg till skolan igen efter en stund för att ha den sista lektionen medans jag då satt och pluggade lite för mig själv med en ben and jerrys(y) dock mådde jag illa så de blev inte så mycket glass uppäten för mig haha.. efter det var jag lite gullig och gick ut med candoo, ända bort till ekö i kylan.. riktigt kallt men skönt att gå ut och gå en stund och när man heller inte går samma gamla runda.. i vilket fall så tog jag och emil det bara lugnt sen:) men nu måste jag dra mig bort mot tvn, äntligen funkar min tv på rummet(y) haha, på tiden. sen blir det en dusch och sova därefter för min del.

PUSSPUSS


måndag och början på en ny vecka..

sitter här i bibblan med alla andra från klassen, stället man sitter på nu för tiden då det inte finns något att göra;)haha. ägnar ju all tid åt fn ju och nu skulle vi börja med att skriva våra resolutioner men usch vad svårt.. så blir facebook och annat då. äckelpäckelväder är det ute också, men vi ska väl snart pallra oss bort för att äta lite endå.. sen svenska igen och åter igen inget att göra! riktig nödvändig dag känner jag allt:) sen kommer iaf mamma och hämtar upp mig  och skjutsar mig bort till tandläkaren eftersom jag godisgrisen själv ska bort dit igen och borra.. inget kul:( hihi. sen blir det hem och bara ta det lugnans tror jag. ha en så bra dag;)pusshaj


hahah jag dör, vilken lite tjuuusig bild jag tog på fotolektionen häromdan;)


saturday

sitter nu här efter en mysig hemmakväll:) emil kom till mig redan imorse tidigt eftersom vi inte sågs igår och han skulle bevisa att han kunde ta sig upp så tidigt som han gjorde på något sätt...haha för söt. somnade om och sen kollade film medans vi åt frukost osådär, riktigt slappt har vi haft det idagens:) och nu ikväll åkte vi och köpte lite gott och pizza på det, riktigt gott! gick ut och gick en runda ute också i höstmörkret.. och nu ligger han och sover borta i sängen som en stock.. funderar starkt på att krypa ner där nu med;)
var bara inte trött nu innan, och då går det bara inte. måste bara säga att helgerna går för fort:( det gillas inte. vill verkligen ha höstlov NU!

men ni får sova så gott.. för nu hade jag tänkt susssa.
puss&kram 

fredagsmys♥

kom precis hem från coop eftersom jag var och köpte mig en stor godispåse som jag tyckte jatt jag var så värd på något vis;)haha. ingen fredagskänsla utan godis brevid sig. träffade också sarran min som vi tjussade hem sen. och nu sitter jag här och lyssnar på "du gamla fria nord" med lasse, lasse winnerbäck såklart;) så jäkla bra text måste jag säga er. jag gillar verkligen hans låtar, inte alla men väldigt många av dom gamla. kom ihåg att jag var såå trött på pappa när jag var mindre eftersom jag har fått höra hans låtar ungefär hela min uppväxt.. men kan inte sluta lyssna nu, haha(y) nu ska jag nog iallafall kolla ett eller två avsnitt av the city, beror på vad jag hinner innan det blir att äta paj framför idol med min lilla familj
(dock inte ida då) är väl bäst att nämna, hihi. hoppas iaf på att dom har tänt brasan där nere med, tycker det harf blivit så kyligt nu, haha. kännns nästan som vinter:( ne nu överdrev jag lite kanske men endå. men nu måste jag runda av dettta lilla inlägget..
pussss 
                              




fredag & helg!

nu sitter vi här i b6 och håller på med jävla fn rent ut sagt som vi har gjort ett bra tag.. 
är lite trött på detta nu kan jag erkänna och det är inte förräns om 2 veckor vi ska ha fn-rollspelet(a) har iallafall nästan skrivit ett helt papper på mitt tal nu, dock är jag inte speciellt nöjd haha. känner verkligen att det behövs helg nu:)
är riktigt shoppingsugen så funderade på att ta en vända på stan men ickkke, inte slösa med pengarna(; snart är det i alla fall mat och jag är för hungrig. hann inte äta någon frukost imorse så jag känner nästan att jag dör snart av tomhet i min lilla maggge. men ni får ha en härlig fredag! för det ska jag verkligen ha.

/mallllan

låång dag

sitter här i skolan med sarremannen brevid mig, går enda till fem idag ju:( men de är sånt man får ta antar jag. kunde bara varit lite bättre väder ute tycker man(y) har precis haft trafikkunskap som vi har som individuella val, lite för tråkigt. men det är endå bra på ett sätt, borde bara sätta igång lite med körandet, haha. blir nog filmkväll ikväll med e, finns inte så mycket annat man kan göra en sån här dag. och sen även lite plugg, eller snarare läsa igenom spanskan som sara och jag ska läsa upp imorgon. längtar redan efter helg! är så trött just nu. lite negativ i mitt inlägg också ser jag nu;) men nu ska vi kila bort till skåpen.. ha en så bra dag allihopa.

PUSS

6 månader

tiden går såå fort, emil och jag har redan varit tillsammans ett halvår. känns lite konstigt men bra och underbart såklart:D
månaderna har varit hur bra som helst med dig, men självklart inte helt perfekt jämt, det är något både du och jag vet.. inget man kan ändra på. men vi brukar alltid lösa allt tillsammans på ett bra sätt och jag är så himla lycklig när jag är med dig!! jag hoppas och vill verkligen att det ska vara du och jag flera månader frammåt med.

hittade inga bilder alls nu typ haha när jag kollade igenom förutom sånna som jag lagt upp så får bli en gullebild på tröttisen min♥ haha

 
jag kommer kanske vara lite död efter denna bilden, inte vet jag(;
 


söndag agaaain.

idag har det endå inte varit en sån där seg söndag som det alltid brukar vara annars.. därimot väldigt tråkigt väder:( regn hela tiden! jag och älskling vaknade iaf upp vid halv elva tror jag klockan var:) gjorde oss iordning litegranna och åt frukost. sen åkte jag bort med mamma & pappa till ida, för att hjälpa till med lite av de sista i lägenheten och fika. dock vet jag inte om jag gjorde så mycket kanske, hehe.. låg utslagen i soffan med datan i högsta hugg. medans dom andra höll på att spika och sånt, de är inte riktigt min grej de där. var i vilket fall mysigt:) brukar annars bara sitta hemma om söndagarna ungefär. efter det blev det hemfärd. äta, datan, lite plugg(om man ens kan kalla de det) och en springtur. trodde det hade slutat regna men såklart när jag kom utanför dörren så var det inte uppheåll om man säger så men det var bara att strunta i det:) gick helt okej förutom att jag fick ont i mitt högra revben där de går lite, knappt synligt. är ju sen jag ramlat med häst då jag var mindre.. haha låter kanske lite kul. men inte när man ska träna;) så funderar på och kolla upp det om det inte går över härdanefter. annars hade jag faktiskt tänkt börja ta tag i träningen och gå på gym som jag vill med. pappa skulle fundera sa han;) eftersom de stället jag föreslog är lite dyrt, hihi. men hoppas! vill helst inte lägga mina egna pengar på träning men de kanske jag lär får göra sen i vilket fall.

nu ska jag ta en riktigt varm och skön dusch, sen ta lite kvällsmatis och sen blir det att kolla ensam mamma söker här på datan eftersom tvn är bokad som vanligt där nere... men det går de med, så himla mysigt program faktiskt:)
förresten så kommer några bilder på systers lägenhet eller bara två eftersom jag kände att hallen var inte så mycket att ta på;) och sovhörnan i samma rum som soffan är inte riktigt klar ännu.


 



 
så klart lite fika med kanelbullar på denna dag;)haha


fotografiskbild..

de är dte vi har just nu;) som egentligen ska sluta vid halv fyra men vi får kila härifrån nu en timma innan(y) hade bara lust att skriva ett litet snabbinlägg innan. blir staden en liten stundis med min saris! sen ska jag försöka lära mig lite mer om kameran som jag lånat hem... fyfasiken vad det är svårt att hålla reda på allt, när man tar manuellt, eller är det bara jag som är knäpp haha. men nu blir det ut i härliga hösvädret, mot hur vädret var innan;) orienteringen gick super annars! kanske inte fick ihop så jättemycket poäng vi tjejer, haha men endå.
pussselipuss ♥

RSS 2.0