ändrade planer..

idag skulle man ha en mysig dag med pojkvännen, på med varma kläder och grilla korv & bara ha allmänt mysigt ;) men kvart över SJU i morse väcktes man att tomas röst som sa att jag behövdes på jobbet, jaha. ingen valmöjlighet kan man ju inte påstå att jag hade.. så nu väntas jobb istället, inte kul alls. ha en bra dag allihopa!

it's something that missing

har ägnat min dag till att gå in och ut i ungerfär 234 butiker.. men som tur var detta med min fina vän saris.
fick också med mig lite fina saker hem, som underkläder, klänning och en kofta som jag kommer bo i så länge detta vädret håller i sig.

känner att det kanske inte är så stor idé att blogga när jag bara berättar om min dag, men har ju inget annat bättre att komma med så ni får väl stå ut helt enkelt (; just nu sitter jag iallafall och kikar egenom en massa gammla bilder
(och nej man ska inte göra de på vintern, även kallad deppårstid) men det väcker så många minnen ju.. bra minnen! tiden går helt enkelt alldeles för fort, får nästan lite smått ångest. men, från en sak till en annan så ska jag faktiskt gå och fila lite på mina nyinköpta lösnaglar, man får ju fördriva tiden med något liksom ;) puss.


julafton - i bilder


försöker vara duktig & hjälpa till, ursäkta halva vårat kök som är under renovering ;)


de bästa!


min finfina moster


kusin :*


mamma var inte villig att bryta en tradition och stod därför för tomterollen, haha!


myspys


avslutar väl med en liten såkallad "posebild" hah, godnatt på er ♥


hm, vad gör jag uppe..

klockan är snart två och jag är verkligen inte ett dugg trött, det känns som att den där julmusten gjorde sitt. däremot  borde jag nog sova en stund eftersom det är en stor dag imorgon;) heh, hade iallafall varit för tio år sedan.. fast det är ju faktiskt redan julafton nu om jag tänker efter :) så eftersom att jag jag nog inte kommer blogga något imorgon så får jag passa på att önska (ni som är så söta & läser min blogg) en riktigt bra jul! jag ska verkligen ta vara på morgondagen och bara umgås med min familj eftersom att jag redan ska jobba dagen efter..  nu ska jag gå och tvätta mitt lilla ansikte och krypa ner under min fleecefilt och duntäcke, gäller att vara rustad i den här kylan. PUSS ♥


åhåå.

lägga ett prov som innefattar tre av dom viktigaste ämnena en dag innan lov. hur tänker dom? har ingen motivation till att ens läsa igenom alla sidorna som är ett måste för att jag ska kunna förstå och ha en liten chans till att klara det.


tråklördag

sitter här i min ensamhet iklädd mjukiskläderna.. har precis ätit supergod mat med familjen och nu vet jag inte alls vad jag ska hitta på den resterande tiden som är kvar av kvällen? är verkligen så himmmlans sugen på utgång, men ingen annan... får väl helt enkelt göra de bästa av situationen, alltså ta mig förbi maxi och inhandla en fet godispåse och njuta av till någon bra film;) en lördag utan konstigheter helt enkelt, tråkigt.

idag har jag annars jobbat häcken av mig, eller snarare suttit i olika kassor i tre timmar.. rätt skönt faktiskt :) all ångest som jag tidigare haft har putts väck försvunnit! nu ska jag däremot ta och fråga lille pappsen som ska ut på gallej om när han ska bli skjutsad, har faktiskt en ond tanke att få låta honom ta bussen så som han alltid säger till mig, heh.


i väntan på lite roligare bilder slänger jag in en på mig och erren som tagen i våras någongång :)

ONSDAG

 
dagens humör: småsur över skolans planering, annars finfint. dagens mående: ganska bra :) dagens klädsel: leggings och tröja dagens borde: plugga hela dagen lång dagens lunch: julbordet i skolan.. dagens måste: som jag skrev innan.. dagens planer: stan och även gömma mig bland religionsböckerna ett tag dagens vill: ha en mysdag med bästa.

inte den roligaste uppdateringen kanske ;) men känner att jag måste lägga all min tid på det som är viktigast just nu.. alltså därav mitt lilla tråkiga inlägg. ha en bra kväll, puss!


3:e advent

helgen har varit super, precis så lugn och bra som jag ville ha den. tredje adevnt idag dessutom :) jag känner att jag verkligen inte hänger med i svängarna.. tänkte nu kolla på alla de avsnitt av julkalendern som jag inte sett (A) har bara sett ett enda och alla säger ju att den är så bra så de är väl bara till att börja titta för att koppla av en stund..


i fredags var de iallafall en lugn dag där jag även träffade erica, år och dar sen sist så det var riktigt skoj. senare på kvällen fick de bli idolmys, och YEEEES jay vann såklart :D första gången jag känner att en idol har fallit precis i min smak. i går, lördags så begav sig jag och bröderna hallberg in till stan för fika och julklappstittande bland allt folk. hittade dessvärre inte så mycket som jag hade trott men har ändå löst sig nu (för mammas och pappsens del) jag har ju en så uppfinnigrik syster som tur är;) och idag sitter jag här i riktiga slappkläder från topp till tå.. fotade nyss leo & hugo, världens gulligaste ungar! och ska börja med min svenskaredovisning.. kan/ vill inte tänka på det. men nu är det nog dags att runda av här! hoppas ni får en bra avslutning på helgen :)

en liten bild på mig och bellan sen förra lördagen, att man alltid ska ställa upp på foton i onyktert tillstånd.

8 december

kom hem för en stund sen då de känns som jag åkt land och rike runt ungefär, alldeles själv. men så skönt det kan vara ibland! lite underskattat måste jag nog ta och säga att de där med egen tid är. kollade först på öland om lite grejer och blev positiv förvånad, inte över kläderna då eftersom dom inte har någonting i klädväg längre, utan lite annat smått och gott :) efter det så körde jag iallafall bort till farmors och farfars gamla hus och stannade till (folk måste trott jag var dum).. det var nästan så de kom en tår när man körde runt där eftersom att dem är de två personerna som jag saknar mest här i livet, speciellt min farmor som blev alldeles alldeles för ung.

dagen/kvällen lär väl innebära lite fotografering när de små knattarna kommer upp hit.. får väl se hur de går;)


slänger in en bild på lilla sara och mig :*


haha, som ni ser så är jag expert på att blinka på foton... de jag ville visa med bilden var håret, KOM TILLBAKS!

the best thing

                                                           


sjukling

fan vilken jäkla skitdag alltså... kände mig inte ett dugg bra igår men traskade ändå bort till både jobbet och skolan, ett beslut som jag inte skulle tagit. fick bli ompysslad hela kvällen med massa tabletter, varm choklad mm.. överdriver inte om jag vaknade minst femton gånger denna helvetesnatt. nu sitter jag här och mår pyttlite bättre, men med en hals som är nästintill helt igensvullen och en panna man skulle kunna steka ägg på, heh.

wiiiie

ÅH vad jag älskar fredagar, kommer nog aldrig kunna förklara min kärlek till dessa dagar ;)
denna har bestått av massageprov som gick helt okej såå att säga, och sedan stan och en fika på några timmar med tillan, känner mig alltid lika glad efter. pratade om allt och inget som vanligt, och bl.a. om framtidsplanerna.. får väl hoppas att något av det går i uppfyllelse sen! haha. nu sitter jag här stelfrusen om fossingarna och försöker få tag i min älskling, men inget svar får man.. neheee hej på er då :)


den välbehövliga helgen närmar sig..

sitter här efter att sovit två långa timmar och vaknade med ett ännu mer ont och bultande huvud.. två ipren och sen hoppas på det bästa! annars lär det väl bli en rätt lugn torsdag med lite massage (något jag verkligen skulle behöva) men som jag ska ha prov på imorgon.. och lite tevetittande :) lär väl int ekunna somna förrän inatt nu.. fasen. måste faktiskt säga att jag blivit lite som en pensionär på kvällarna, går och lägger mig strax efter tio, elva tiden.. men de är väl bara bra antar jag;)

nu ska jag städa och sen ta hojjen ner till mammsens jobb för att hämta bilen som hon har tagit till den lilla biten på knappt 500 m? inte okej, hihi. puss och hoppas ni får ett bra slut på denna veckan ♥

slänger in en mysig vinterbild, dock sen vintern -09



RSS 2.0