tjugonionde juni.

nu var det ett litet tag sen jag skrev och dagarna rullar på lika fort som jag hinner blinka.. så sant som det är sagt;) det är bästa är nog den riktiga sommarvärmen som har nått lilla kalmar.
de senaste dagarna har jag jobbat, i söndags på travets restaurang och dom andra dagarna är det jag och städvagnen som gällt, funkar det med.. var dock med om en mycket pinsam händelse i söndags.. jag lämnade isac och grabbarna för att gå ut och sola en stund och vilka kommer inte fram om inte själva tv4plus som frågar ut mig en massa och jag kan inte svara på en endaste fråga utan försöker prata bort det på ett snyggt sätt.. förhoppningsvis tog dom inte med det sen, haha..

idag gick jag upp lika tidigt som jag gjort tidigare.. börjar nästan komma in i det nu. efter jobbet gick jag bort till bellsan och hämtade min finfina cykel och cyklade bort till parken för lite solning, fast fick tillslut hålla mig mest till skuggan.. och jag som vill bli brun:( nu sitter jag här och borde ta tag i ekvationer x345678.. fyfan säger jag bara.
men först blir det förhoppningsvis ett kvällsdopp med sara. det är något som skulle behövas just nu!



slänger in en liten smygbild på mig & pappsen samtidigt som jag kommer på att jag inte lagt upp bilderna sen mallis
får bli vid ett senare tillfälle!


when it comes to love you're just as blinded..



blivit många låtar nu på sistonde känns det som;) men denna underbara låten lyssnar jag på nu gång på gång innan jag kryper ner i sängen, tröttnar verkligen inte.. lite speciell, men ändå så fin. godnatt på er:)

got your back

såg precis den här klänningen och blev lite sådär nykär nästan.. heh. riktigt fin iallfall! hade ju inte varit anat än bra om någon kunde skänka mig en sådan...

på tal om igår, så spenderade jag dagen och kvällen på boholmarna.. riktigt mysigt:) däremot tog jag det hyfsat lugnt ändå.. rätt skönt faktiskt, förstår inte vad man gjort upp i köpingsvik och sånna ställen innan!? får väl skylla på att man var liten då helt enkelt. ikväll får vi se hur det blir, har inte riktigt bestämt mig. jobbar imorgon vid nio och känner inte ett så stort behov av att dricka heller.. men visst de är ju bara midsommar en gång om året;) nu ska jag ut och sooola om dom där äckliga molnen kan försvinna någongång:) PUSS


bored..

sitter här och har hur tråkigt som helst, hade helst velat slänga böckerna åt sidan för istället gå ut och ha lite kul, men inte då..
nu: återgå till pluggandet! ..vill inte ens tänka på att jag börjar jobba nästa vecka plus lite extra jobb på söndagen, men visst behövs pengarna lizZz. hihi  

sooool

har legat ute och försökt pressa i någon timme kanske, men går inte så bra när man inte kan svalka av sig;( stod och tjatade på mamma om att vi borde skaffat pool som vi pratat i ett par år men den disukussionen verkade inte gå ett dugg frammåt. vet inte om jag ser så mycket skillnad mer än på min mage, magen går alltid att få brun men benen!? vilket problem alltså. kanske blir att ta cykeln bort till varvis sen för ett härligt dopp iaf :)

kvällen tror jag kommer främst bestå av matte b, som kan taaaaaa sig någonstans, vill bara spy över det bokstavligt talat. skulle egentligen gått ut men känner att jag borde stanna hemma både för det och för min ekonomi;) haha. men nu vankas de mat med mammsen. ha en bra dag! 


  låter bilden tala för sig själv helt enkelt.. haha

tisdag

att sitta inne på körskolan och ha teori i fyra timmar är inte okej....
ibland ångrar man bara att man började nästan.


städning på g.

bestämde mig nyss för att ta mig ut på en joggingtur och försöka slippa undan städningen.. men icke! nu blir det att ta tag i det lite snabbt först, och jag (ursäkta töntiga ordvalet) haha.. nöööter denna låt som bara den. kan inte bli annat än glad:D

en gammal goding kanske man nästan kan säga

måndag

kom precis hem från sarren som fyller hela 18 år idag, grattis igen till dig min kvinna! annars har dagen bestått av småspringande på stan och körlektion på det.. gick inte riktigt som jag ville ibland, men så kan de lätt bli när man är i en annan värld.. haha.
funderade nu innan om man kanske skulle ta sig in till stan för att bättra på brännan, vi kan ju iaf låtsas som att det finns en bränna där.. men det jag skulle komma fram till var att det ju ska vara toppenväder nu dom närmsta dagarna, lite på tiden! dörför är jag lite snäll mot hudennu och skippar solariet, hihi.


hittade en lista med lite dåliga frågor.. och eftersom att jag int ehar så mycket bätte för mig så kan ni ju få min otroligt intressanta svar;) puss på er!

blogg.se eller devote.se - blogg.se skare va
choklad eller godis - är inte choklad godis?
chailatte eller latte - latte
skolan eller jobba - jobba tror jag är snäppet bättre
läsa bloggar eller blogga - beror på vilket humör man är på:)
donken eller burger king - tror de får bli börje där va
pojkvän eller kk - pojkvän såklart.
rosa läppstift eller rött - rött kan va snyggt.. så sticker man ut lite(a)
coca cola eller fanta - dum fråga, coca cola..
hemmafest eller nattklubb - beror på vad det är för någon hemmafest/nattklubb
drinkar eller vin - gooooda drinkar!

update

kan inte säga något annat än att jag är helt slut i kroppen och även i huvudet.. ska nog inte gå ut onsdag, fredag och lördag i fortsättningen. iallfall så har jag haft en superduper helg i det stora hela;) och det bästa av allt är väl att man är fri imorgon, på en måndag liksom och även ett antal måndagar framöver! sommar och ledighet är det bästa.

här kommer lite bilder från päronens fest innan jag och bellis drog oss in mot stan :)
                         

           

           

                     

           

                    

             


SOMMARLOV!

det man har gått runt och väntat på ett år ungefär.. äntligen säger jag bara!

åkte in med sara idag för att skriva ut de sista sakerna, låter sjukt.. men sista minuten är inte så ovanligt när det gäller mig. efter de blev de mat och sen sluta. för onööööödigt. menmen nu tänker jag verkligen inte klaga något;) snart ska jag nog in till stan för att fördriva tiden lite helt enkelt.. för ikväll blir de fest! är riktigt peppis. när jag kom hem idag så låg de förresten en ros med pengar från världens gulligaste päron.

här får ni dagens klädval dåva..(tänkt gärna bort den usla kvalitén och ansiktutrycket, heh)



over and over again

jaha, dagen innan lovet då.. det är nog de man är gladast över just nu! vill bara skrika så glad jag är just nuuuu, någon har nog lite problem här bakom skärmen? imorgon blir det antagligen utgång med för att få en bra bättre bäst start på sommaren. förhoppningsvis en roligare utekväll än igår;) allt var ju bra hemma hos klingen men sen gick de hela inte som man ville. inte för att de gjorde så mycket för mig eftersom att jag inte var riktigt på festhumör, så bättre lycka nästa gång som man brukar säga.

idag har jag annars varit i skolan i en timme drygt, kände mig helt ur balans så placerade mig nere i källaren där man satt i sin ensamhet, eller erre var ju där med. annars inte en människa nu efter alla tagit studenten känns de som.. sen har jag annars varit på körskolan, känns nästan som man bor där borta ibland.. hade iaf teori denna gång, alltid lite roligt vaaa. men med lasseman blev de snäppet roligare, däremot fick jag verkligen anstränga mig för att inte somna. nyss kom jag hem från en lite promenad och nu väntar bara duschen! så man är fräsch tills imorn.. vilket jag inte känner mig just nu(A)

 sov så gooosigt.


wiiiiee



tro inte på något sätt att jag är något twilight fan nu..för de är jag faktiskt inte.
tycker bara filmerna är så mysiga på något sätt;)

15 juni

ojoj, besöksrekord igår. tänker dock inte avslöja viken siffra, men rätt många enligt mig :) fick nyss reda på att jag klarade det sista och avgörande engelska provet, sååå skönt. trean kommer bli slapp som det känns på vad vi ska ha.. foto foto och foto ungefär?

idag vet jag inte om jag ska följa med min kära lilla partypingla vid namn sara ut eller inte, återstår att se:) känns som att det har blivit rätt mycket av det goda nu men kanske inte heller så kul att gå ut nykter (det lät töntigt, men så äre) nu ska jag iallafall gå ner och äta med dom andra och sen slå en pling för att se hur jag ska göra. vädret kan man ju iallafall inte bli annat än glad över!

två testbilder till inlämningen i fota A, med syster framför kameran :)

summerfeelings


vilken dag får jag börja med att säga. försover mig, stressar in på cykeln och får sen inte upp min engelska som jag skrivit. panik! istället går jag med brudarna och äter, kilar in till stan för att förhoppningsvis få en ny ring (råkade gå sönder idag) men nej den fanns inte.. och sist men inte minst gick jag bort till nordic för att lugna ner mig lite med en soltid och har såklart kortet i den andra jackan. HAHA, herregud. nu ska jag istället gå ut och lägga mig om alla moln bara kan försvinna.. får hoppas på att min otur inte följer med resten av dagen bara;) puss.

13 juni.

kan inte sova, är för trött. därimot inte trött på det sättet utan på allt omkring mig just nu. varit ute och gått en långpromenad med bella, vad skulle jag göra utan dig? en kusin som man kan säga allt mellan himmel och jord till. så skönt att prata med någon som verkligen förstår hur man känner.. lite smått förvirrad, besviken, ledsen kanske man kan säga. äh, kanske bäst att jag slutar skriva istället :) kommer ändå inte bli något bra skrivet iallfall. helgen har varit toppen, men nu..

ser fram emot onsdag, helg och framförallt sommarlov? ja allt. GILLART!


dagen efter

helgen har rullat på lika fort som alla andra helger och detta var den sista innan sommarlovet, hur härligt känns inte det!? UNDERBART.
var ute både i fredags & igår, två lyckade kvällar helt enkelt. sommarcluben var braao med gratis drinkar och inträde, vet inte hur många drinkar jag fick i mig riktigt menmen. när de sedan blev hemgång för oss träffade vi på ett par vilsna pojkar.. somnade nog inte förräns på morgonen så att säga.. godis till frulle och sen iväg till möllan för att steka, första gången jag var på en strand i år. doppade mig också i 12 grader kallt vatten, inte illa. har även betsämt när bellas och min lilla roadtripp till götet ska bli av, det gillas.
nu ska jag tjocka mig ännu mer med en gyrospizza, precis vad jag behöver just nu! haaaaaare bra;*tihi. 


och nej jag har inte världenstjockastearm egentligen.

åhh!

känns ärligt talat som att jag inom snar framtid (och då menarjag väldigt SNAR) tar mitt liv, nästan så allvarligt är det.. sitter och skriver om tomma jävla kalorier på engelska till engelskadebatten.. lär nog gå toppen med mitt ordförråd också;) funderar starkt på att snart lägga detta åt sidan och springa en runda iställlet! känns som att det hade varit ett perfekt alternativ just nu, så det får helt enkelt bli så.

känns även som att jag har lite dubbelmoral när jag sitter och skriver om alla negativa konsekvenser när jag själv dricker cola i stort sätt varje dag, hehe. men nu blir det fasiken inga sånna onyttigheter utan istället ska jag byta om till tightsen och dom
snygga löparskorna;) syns i spåret dååå, puss.


onsdag

nu måste jag skriva ett snabbt litet inlägg här eftersom de vankas maaaat.. jag har typ gått 1456 gånger fram och tillbaka och kollat i kylen, jag är helt enkelt för slapp av mig. annars har dagen varit bra, började med att jag kollat fel på den enda lektionen jag hade, matten(kanske inte jättekul, men ändå lite) är så trött på skolan så jag skulle göra vad som helst för att slippa allt som har med den att göra. nu vill jag ha H E L G, mmmmm. köpte mig även ett par sandaler som jag kollat på och idag kunde jag inte bärga mig;) haha. men nu ska jag äta och sen ut på en springrunda, kanske inte det bästa men så äre. PUSSSSSS:*

 

för er som orkar..

 Vem är du? malin 
 Ålder: 18
 Personlighet: snäll och omtänksam kanske? haha, sämst på sånt där.
 E-post: okejdå, [email protected]   
 Stjärntecken: vattunman
 Jag kommer från: lilla kalmar
 Jag bor: i kalmar?
 Spel? ölspel och sånt där är ju alltid kul... är annars ingen direkt spelmänniska
 Din bästa egenskap: ingenaning faktiskt
 Din sämsta egenskap: har en förmåga att nästan alltid bli försenad vart jag än ska
 Familj: mamma, pappa och syster
 Kroppsdel du har mest nytta av: jadu.. benen kan ju vara rätt bra alltså
 Kroppsdel du tycker bäst om: vet inteee:)
 Jag sover: kanske sex, sju timmar per natt
 Djur jag är lik: HAHA inget? hoppas jag.
 Frisyr: hyfsat långt & platt med lite snelugg.. hoppas de var en bra beskrivning;)
 Hårfärg: blont
 Ögonfärg: blågröna
 Längd: 1.68
 Vikt: behåller jag nog för mig själv;)
 Skostorlek: 37 för de mesta
 Gillar: familjen och vännerna såklart

 Favoritmat: lite olika
 Favoritglass: ben & jerry's är mumms..
 Favoritpizza: gyros kanske
 Favoritdryck: cola

 Min favoritdrink: rosa pantern och tequila sunrise:)
 Min favoritfilm: många juuue
 Min favoritdag: fredag tror jag nog
 Mitt favoritklädesplagg: jeansshortsen är en favvvo
 Min favoritbok: läser inte speciellt mycket böcker
 Min favoritmusik: de är rätt blandat;)
 Min favoritlukt: parfym? har några stycken.. 
 Öl eller vin?
 då blire vin
 Liknar du en kändis? inte vad jag vet
 Senast köpta skiva: kör på spottan(y)
 Senast film på bio: satc 2
 Skriver du dagbok? nej, eller bloggen iofs..
 Bästa årstiden: sommaren
 Älsklingsfärg: vit kanske 
 Skulle aldrig ta på dig: hm.. haha kan inte komma på ngt nu direkt
 Vad ville du bli när du var liten? frisör.. som alla andra tjejer?
 Blev du det? nej, eller kommer inte bli iaf:)haha
 Sportbil eller familjebil? sportbil såklart!
 Katt eller hund? hund
 Har du nån nojja? endel.. fast inte  överdrivet;)
 Brukar du dra “vita lögner”? har hänt ja
 Är det ok med vita lögner? beror ju faktiskt på vad de handlar om
 Känner du en mytoman? haha de tror jag inte
 Har du pojkvän/flickvän? nej
 Är du kär? neje
 Hur tidigt stiger du upp? skolan, vid sju.. annars vaknar jag när jag vaknar helt enkelt:)
 Är det bra eller dåligt? bra?
 Vem/vilka vet mest om dig? kort och gott så är det dom närmsta
 Gillar du att slåss eller? verkligen inte
 Vad har du på dig just nu? linne och leggings
 Vad ska du göra i kväll? inga direkta planer:)
 När var du senast riktigt full? riktigt full.. några veckor sen kanske, haha
 Är du seriös? de beror väl helt på, men oftast  
 Hur många väskor äger du? fem kanske eller ngt sånt..
 Hur många bilar har du/ din familj: saaaben, familjens egna pärla haha 
 Hur många biologiska syskon har du? ett
 Vem är snyggast i världen? MÅNGA hehe
 Vad är du allergisk mot? ingeeet
 Ska du duscha idag? jahadu. varje dag, alla dagar
 Vad är det för veckodag? tisdag
 Vad är det för datum idag? 8 juni
 Vad gör du nästa år? tar stundenten ju! wiihi
 Är du uppväxt i stan eller på landet? stan, eller ja.. ganska mycket stan
 Har du utländska föräldrar? nej
 Gillar du att laga mat? inte alltid, men ibland är de helt okej
 Märkeskläder eller secondhand? inget av de. näe, men spelar väl inte så stor roll egentligen.. bara det inte är något "sunkigt" så att säga, haha 
 Hur många par skor har du? runt tio kanske.. har inte räknat ;)
 Var har du ont? ingenstans


glaaadis

det är precis vad jag är nu, vet dock inte varför? precis hemkommen från lite olika ärenden, först en vända på stan med min kära saris och sen iväg förr att vara lite smakråd åt min mammsi som skulle välja tapeter.. hon sa att jag hade så bra smak så de var ett måste, gulligt! nu har jag precs varit onyttig som alltid och tryckt i mig en stor hamburgare.. funderar på om de kanske blir en joggingtur eller en långpromenad istället. 

nu, en rätt otydlig bild på liter grejer som inhandlats närmaste dagarna:) 

i have feelings too, remember?

 faller tillbaks i tiden och "censurerar" bilden lite;)
                                                    godnatt & sov gott.


RSS 2.0