slutet på veckan

äntligen fredag säger jag bara! det gillas alltid;) nu på måndag är de bara 5 dagar kvar att jobba för mig.. känns verkligen för underbart:D lite typiskt att man bara inte får pengarna direkt.. men så är det.
idag gick städandet riktigt fort bar att man håller på att dö där inne av värme(a) jag halv springer runt där i korridorerna från rum till rum, haha. hade varit skönt och va ute då man kan passa på att få lite solbränna. men imorgon ska de bli sommarväder:) och då ska vi kalasa lite här hemma, haha. ne men ida, hennes pojkvän och hans lilla son ska komma.. men nu sitter jag här och undrar vad min kära lilla mamma har tagit vägen. varit borta i minst fyra timmar nu.. sen hon skjutsade in mig till staon då hon skulle till frissan. var inne och inhandla lite presenter bland allt folk. nu ikväll var de tänkt att jag skulle träffa sarran, men icke.. hade glömt bort helt att vi tre tjejer hade bestämt att gå på vallen idag och ingen dricka, så inget festande för mig. men visst jag är rätt trött, så inte jätteledsen över det:) men hade varit skoj, det hade det allt. kanske hinner med de någon gång endå innan sommaren är över.

iväll får det alltså bli en sån där "ta igen mig dag/kväll" riktigt skönt. så man kan vara lite pigg resten av helgen, kan ju vara rätt kul;) nehe.. det här var väl allt jag hade och säga. pussis!

soool!

 

passade på att lägga mig ute och sola idag när jag kom hem, lite molnigt men det får man ta här i sverige så;) letade fram min gamla mp3 hahah vilka gamla låtar:D men bra också. sen åt jag lite gottt med som ni ser och kollade igenom nya vecko revyn(Y) nu i eftermiddag har jag sovit lite mer än två timmar kanske.. behövligt eftersom man ibland är slut när man kommer hem, inte alltid men ibland:) tänkte att jag skulle sätta mig framför tvn nu en stund och bara lata mig.. fast tror inte de är ngt bra vid denna tiden faktiskt. så vi får väl se vad jag gör nu resten av kvällen:)

puss/malin

några nya inköp..

 klänning 49: på rea

 t-shirt, 99:-

 aussie, hårinpackning 125:-

han inte ta på allt jag hittade i stan, eftersom batteriet dog till cameran såklart! menmen, ni klarar er nog utan. just det, jag fixade min finfina klocka med så nu funkar den.

tisdag

idag hade jag råkat ställa klockan på tjugo i sex istället för på hel.. och tro mig, de minutrarna gör mycke för mig! iallfall så blev det att ligga i sängen och kolla i taket,haha och frulle, sen cykla iväg. riktigt kallt är det sådär på morgonen även fasst de är sommar. annars har hela denna dagen rullat på;)hihi. efter jag slutat, så följde jag med mamma och ida och handlade oså, sen hem och sedan iväg med pappi för att kolla gympaskor.. som jag kan ha inomhus efter att sommaren är över och även om jag ska börja träna då, som jag borde göra kan jag säga. sen åt jag gott och lite senare kom e förbi efter att han målat klart ute på stensö..
gjorde väl inte mycket alls faktiskt:) och nu sitter jag här i min ensamhet, mamma och pappa är inne i stan och super loss.. haha nedå! dom kanske kommer hem innan jag hinner somna.

nu vill jag bara ha helg helg helg. något jag längtar tills kan jag säga. att få soooova ut riktigt länge är en av orsakerna(Y) och på lördag blir det att sola, äntligen! stor sol står det på lördag vad jag har sett, härligt. sen blir de att fira syster som fyller hela 25 år.
men nu ska jag gå, så ha en bra fortsatt bra kväll :)
malin.

 mina nya shoooes, haha.

boring

sitter här för mig själv och har tråkigt(a) vad ska man hitta på? dagarna bara går och går somsagt;) känner att jag inte mår helt okej i kroppen heller, men de försvinner nog(Y) får vi la hoppas. idag efter jag slutat så cyklade jag in till stan:) det blev lite att ta med mig hem, och mycket folk där inne nu eftersom de var löning och allt idag. blir nog bild på de sen:) måste spara lite av pengarna nu, eller det lilla som finns kvar, haha. kan vara bra om emil och jag nu ska till stockholm, men vi får se om det blir så. men är kul att bara åka iväg för några dagar och byta miljö:) och jag har ju bara varit här hemma och sen jobbat.

men nu ska jag gå från datorn.. känns inte som att något blir mycket bättre för att jag sitter här;) men jag fick i vilket fall skriva av mig lite. puss på er
/malin

the weekend..

hejsan;)
idag är det söndag då igen. tiden går alldeles för fort om ni frågar mig.. igår blev det iallafall solning någon timma! inte för att jag kanske fick så mycket färg men lite skönt att solen har börjat kommit fram lite mer än innan. jag träffade också emil sen frammåt kvällen.. vi var här hemma och mest tog de lugnt sen åkte vi bort till niklas och hans vänner.. drack några cider och umgicks:) men blev inte att vi stannade där för lång tid, och jäkligt mycket folk inne i staden när vi kom in till centralen.. men de är ju bara så nu på sommaren antar jag:)
idag har jag ätit grillat, för mummms. de är nog en av nackdelarna med vintern:( det är ju så gott! och visst, värmen med SÅKLART! men nu hade jag tänke jag kika på teven om de finns något sevärt;) sen se fram imot en ny jobbvecka.. verkligen. ni får ha de så bra!
pusspuss


favoriterna

hihii..


fridaynight.

sitter här nyss hemkommen från en liten tur med min mamma och wilmis.. riktigt skönt att ut och röra på sig efter så mycket man trycker i sig såhär på en fredag kväll, iaf så brukar de ibland bli mycket för mig;) vi har annars bara kollat tv hela kvällen lång, med chips,dipp,godis,cola och min alldeles egna mc' flurry(blir att köpa i fortsättningen akn jag säga) haha, uschjao. annars har jag inte gjort något speciellt idag:) ska bli så underbart att bara få sova nu inatt... ser jag fram imot(Y) och imorgon lite solning om det är okej väder. senare kommer emil bort till mig efter han, efter att han och hans mamma&syster kollat på svensson svensson. vill verkligen också gå på det, alla som varit där säger att det är så bra.

men nu ska jag sluta skriva så jag kan gå och göra mig iordning lite för natten:)
natttinatt

it's all about trust...

  


fredag!

för härligt med helg kan jag säga.. och många håller nog med om de;) måste verkligen sova ut nu de här två dagarna.. man är helt SLUT i kroppen när man gå rupp vid kl sex, haha.
nu snart ska jag iaf med mammsen och handla lite.. har endå inget för mig idag så. hade mer än gärna velat åka in till stan idag och handla upp mig lite men får nog bli på måndag då jag ska få mitt "studiebidrag". jag ska ju inte ha de de eftersom jag jobbar och sommar ju, men min mamma är gulligast, de vill jag lova.

i helgen blir det nog mest att vara med emil och sen sover han här imorgonkväll, kanske att vi åker bort en stund till han med eftersom hans storebror ska ha fest. men vi får la se hur det blir med det;) passar inte in där riktigt känner jag när de bara är 20 och uppåt, haha.
/malle 

wednesday

emil åkte nyss hem.. och jag sitter här och lyssnar på min gamla favvolåt, so beautiful med darren hayes. den är riktigt fin tycker jag, den ger en så många minnen verkligen:) men iallafall så har baby varit här en stund, så tråkigt när man inte gör något annat än städar(haha) och sen att hela dagen går utan att något händer.. om det bara endå kunde vara fint väder ute. då har man fasiken alltid något att göra!? iallafall så kollade vi  film och ja inte gjorde någonting i stort sätt. sen skulle vi vila lite bara och så somnade väl han.. men om man jobbar mellan åtta och fem så är de endå lite förståligt, lite, haha. och jag är gladis med eftersom jag har fått superduper fina roser av min pojkvän med.

men nu ska jag duscha en snabbis sen kanske det blir tvn en liten stund.. om det nu finns något intressant;) annars blir de sooova för hela slanten. pusspuss♥


H&M autumn



åh vad man bara vill inhandla massa höstkläder nu när man ser hur affärer får in massa nytt:) något jag måste inhandla är jeans eller jeansleggings, i olika färger bla ett par sånna svartfärgade. det är ju inte lika dyrt som jeans men minst lika snyggt;) 

tired

har precis kollat klart på baksmällan som jag och emil kollade på igår, och innan lagade jag tacos:) bara till mig själv eftersom dom andra är borta.. nu är jag bara FÖR trött efter denna jobbdagen. ska faktiskt sova en timme eller två.. det behövs kan jag säga(Y) något planerat idag har jag inte:) så godnatt på er för en stund;) och puss. ps. det blev inget nördvändigt inlägg nu precis, men jag skriver sen när jag har mer att skriva om:)

please don't leave me

idag vare jobb som vanligt då:) gick bra tycker jag..då jag hade städat klart, ungefär fem timmar i streck;)så tog jag min lilla cykel in till stan.. som tur var så var det upphåll just då. tur hade jag för en gångs skull(y) är verkligen så mycket folk nu när det är rea överallt.. och såklart så har jag inte råd med ett enda klädesplagg just nu iaf, haha. men så är det ibland.så blev bara ett puder och ett fint rosa läppglans handlat, plus ett nagellack.. lite sånt där smått som behövs ibland. när jag kom hem sen så var jag verkligen helt slut.. har bara suttit framför tvn i stort sett och kollat tvprogram och olika serier. skulle försökt sova en stund, men icke sa nicke. det gick inte alls. och nu snart, eller om någon timma kommer älskling och sover här ikväll:) och eftersom han skulle iväg och jobba imorgon med så blir de sängen i hyffsad tid för oss båda. 

men nu ska jag ta och städa upp lite på mitt rum här på övervången! PUSS
 

izadora bronzing powder 160:- 
lumene berryfun lipgloss 90:-

vilket väder..

för tråkiiiigt, bara regn.. och det har nog inte varit ett enda uppehåll idag. får hoppas att det blir lite bättre imorgon, fast de skulle nog inte bli det såg jag nyss:( men vafasiken, vart tog sommaren vägen då? inte så långt tills augusti är här redan.

iallfall så var jag ute med min sara nyss, och prat blev det:) sa ju även hejdå nu när hon ska åka imorgon.. skulle inte gått alls eftersom de inte är så kul i de här vädret, men det blev allt en liten runda endå;) funderar på om jag ska kolla en film innan jag somnar sen, men först måste jag ta mig en dusch.
och imorgon ska jag in till stan vid tolv efter jag slutat.. ska nog köpa lite nytt smink, blir inte mycket använt nu på sommaren eller ingenting skulle jag vilja säga.. om man inte ska ut eller något annat:) men mitt puder har lyckats gå sönder helt efter de tappades i golvet och lite annat som behövs köpas. hatar när sånt förstörs sådär, eftersom det inte är något man vill lägga pengarna på, som nog de flesta kan hålla med om.

men nu ska jag hoppa in i duscha;)hah, pusspuss!

memories lasts forever

  
  

veckan som gått

har inte skrivit på ett litet tag nu igen:) blir lätt så.. men jobbet flyter på;) jobbat en vecka plus två dagar jag gick bredvid, så bara tre kvar.. hehe. blev också en liten tripp till borgholm med sara, johanna och hennes vän(y) riktigt mysigt är det där uppe på somrarna, skulle verkligen vilja ha en sommarstuga där runt på öland. ville kolla lit epå artisterna som upträdde på viktorias födelsedag, tycker det är riktigt töntigt faktiskt, men när vi endå var där uppe så.. men såklart så åkte vi ju bort till fel ställe, där det redan hade slutat.. så det blev helt enkelt en solig dag i lilla staden där, med glass på shemat. sen har jag också träffat emil ju, inte så ovanligt de kanske(; i torsdags var vi i lindstal hos hans småkusiner och släkt på kalas, riktigt mysigt med grillning, och bad i utomhuspoolen. dock blev jag ju i puttad:Dhah, kanske inte det bästa. på fredagen sen blev det att gå upp tidigt igen, men man jobbar alltid på bättre på fredagar, det gör man;) sen badade& solade älskling och jag på möllan några timmar. mot kvällen sedan cyklade jag hem till saris:D åt riktig god mat! och förfestade litegranna(a)haha. vi mötte sedan upp den andra sarisen på bussen och åkte hem till tuben på lite ferre. helt okej kväll med mina flickor:) var skoj där där hemma, men hade ju såklart blivit bättre om vi kom in till staden med, haha,men men alltid något.. så gick hem sen och somnade sött i sängen..

igår hade jag och emil mysiskväll. åkte bort till maxi och köpte massa gott. det som inte riktigt var lika mysigt var att vakna av spöregn ute eftersom vi hade balkongdörren öppen. riktigt tråkigt väder är det idag:( och imorgon åker sara till värmen! är såååå jäkla avundsjuk på henne kan jag ta och säga.. om det bara kunde vara lite bra sommväder här hemma just nu. så ska gå ut och gå med henne en runda om det nu blir lite uppehåll, vill säga:).. sen ikväll blir det att ta det lugnt med någon film och snart kommer dom andra hem med pizza, mums. sen sova tidigt ikväll.
pussselipuss

work..

idag var jag riktigt snabb med städandet;) men tog knappt någon rast heller så man ska nog ta de lite lugnare.. haha. så imorgon blir det tidigt upp igen, börjar nästan vänja sig nu tycker jag. sen efter jag kommit hem idag så cyklade jag och sara in till stan, skulle köppt lite smink oså men det ena var slut och det andra var för dyrt, haha antingen ena eller det andra. så vi åkte hem tomhänta, köpte en glass dock nere på det nya stället på baronen, men usch den var inte god kan jag säga, jag som tyckte de såg så gott ut. men vi hade de brao endå!
efter de slöade vi mest med muuusic på hög nivå hemma hos sarre, och så kom jag hem runt halv åtta tiden. och nu ska jag kolla de sista på lipstick jungle, sen duscha kroppen så jag känner mig lite fräsch:)

pusspuss.

update

nu ska jag ner och ta något lätt att äta:) sen ut och gå en snabbis, känner att jag behöver ta och röra lite på mig;) sen sova tidigt här uppe på övervåningen.. brukar vara ungefär 30grader här uppe när det är varmt ute, så som tur har jag min härliga fläkt(Y)hah. och sen ska jag upp vig sex som vanligt.. usch jag är verkligen ingen morgonmänniska. och när man cyklar bort så är det inte mycket folk ute kan jag säga, men det är sånt man får ta antar jag(:

men nu först och främst ska jag ta och sminka av mig.. kanske skriver något litet imorgon, annars blir det någon anna dag då jag har tid.
PUSS


m♥e

  


söndag igen..

och imorgon börjar jobbet då jag ska vara helt själv, känns inte så bra faktiskt, haha. menmen:) ska träffa sara med efter jag kommit hem om allt går som planerat:D brukar ju inte bli så allt för ofta.. idag fyller min kusse år med så blir att bege sig bort till mörbylånga runt två, lite efter. har nog aldrig varit på ett ställe där de är mer dött(a) men kan alltid var atrevligt ibland. och ikväll blir de bara tvn osååå:)
igår kom älsk hit på kvällen då det blev att kolla ondskan, donkismat och fler filmer.. bl.a. miss march. bara en sån där härlig lördagkväll jag såg fram imot:)


och på onsdag&torsdag iaf, så har jag hört att det ska bli hett ute:D haha, äntligen. så då får det blir solning för hela slanten(Y)
pussis.

friday

ååh vad härligt att det är helg:) har jobbat nu två dagar, eller gått bredvid snarare.. förstod verkligen inte att det kunde vara så mycket som det verkligen är. visst det är inte jobbigt att städa så, men verkligen överallt, på olika ställen. men kan ju inte heller göra allt varje dag eftersom hon går två timmar mer än jag. men det ska nog funka bra får vi hoppas.. vill bara ha pengar nu;) känns som man har varit uppe en hel dag nu när man går upp vid kl sex, haha.

nu sitter jag och väntar på att emil ska slå en pling. sen får jag se vad jag hittar på idag, så skönt att bara ha en mysig hemmakväll, eller vad som. hoppas verkligen att det är lite finare väder än vad det har varit hittils nu dom här dagarna så man kan kika ut och sola:) men så fint lär nog det inte bli tyvärr.. 

ni får ha en bra fredagkväll :)
/M♥

MJ

  söt var han som liten..

har nu ikväll kollat lite på minnestunden som hölls i los angeles för michael jackson.. 
många bra artister fanns där och sjukt mycket folk! hur många som helst som verkligen avgudar honom, dock är jag inte ett av hans större fans. men det finns vissa låtar som han har gjort som är riktigt bra måste jag säga! nu skulle det gå en massa program om honom och filmer om hans hemska, eller tuffa kan man väl ändå säga, uppväxtid. men så klart så har min tv på rummet slutat fungera, bara sådär, haha. och dom andra ska ju kolla massa annat.. så får bli att skippa det, har kollat en timma, eller mer. blir att hitta på något annat nu det sista av kvällen.

change

idag skulle det egentligen blivit stranden, var några dagar sen man låg ute i solen nu..men vet inte riktigt vad som har hänt med vädret alls(a) men emil och jag möttes iaf upp i stan, han tränade någon timma, lite mer, och jag höll han lite sällskap. gick också en liten stund på stan.. sen fick det bli donken eftersom vi båda var så sugna. ibland måste man få unna sig sånt;) även om det brukar bli mycket onyttigt nu på sommaren.
jag är iaf nästan helt pank, det sista jag har ska gå till en present till min kära syster som fyller 25 snart:) men hittade en tröja, som sen pappsen skulle betala sa han. ibland har man sådan tur! och nu snart ska jag försöka få i mig lite grillat här ute i trädgården, blir nästan att man äter det var och varannan dag, men vad gör väl det..hihi. 
nu ska jag kila, puss på er!
 


     från HM

måndag

hej allihopa;) var ett tag sen jag skrev nu.. men ibland orkar man inte uppdatera bloggen varenda dag:) har nog nästan gått en vecka nu, sen sist.

har gjort en massa olika, de här dagarna.. så som stranden och staden, men nu de senaste dagarna har de inte varit så fint väder:( hoppas det klarnar upp tills imorgon, för just nu regnar det.. isånnafall blir det nog stranden med älskling skulle jag tro, annars blir det något annat att hitta på. man vill ju ha lite fint väder nu innan man börjar jobba denna veckan! dock hinner jag ju sola och allt annat, p.g.a de bra tiderna jag fått, vilket är mycket skönt:D
i helgen, eller i lördags så skulle emil och jag fira tre månader, eller bara ha en myskväll helt enkelt:) ute på ekö och grilla.. för mysigt är det där ute. men såklart så åkte han på maginfluensa:( vilket inte var så skoj.. så får väl bli av någon anna gång!
men igår mådde han bättre så vi gick på bio på kvällen, skulle kollat på baksmällan men var slutsålt när vi skulle boka.. så fick bli transformers, inte riktigt min typ av film kan jag säga;) riktigt lång med, men med bra sällskap så, hihi. idag tänkte jag sova ut nu lite innan man ska börja gå upp vid sex, så vaknade runt kvart över elva.. sen har det inte hänt sågot speciellt denna dag, varit ute och gått sen teven med mammi nu ikväll.

tror jag att jag ska kolla en film nu med innan det får bli att krypa ner i sängen,
känner att det kan vara skönt att gå och lägga sig i hyfsad tid någon dag. PUSS!
 

hothothot

värmen tar nästan kål på en;) haha. men det är riktigt härligt med sol, så man ska inte klaga!
idag tog jag och älsk cykelbussen över till ölandet. myspys<3 och det gjorde vi verkligen rätt i, hade inte klarat att sola här hemma alls idag, fått nog av det. sen la vi oss båda ute i skuggan ett bra tag i den finafina hängmattan;) och nu har han åkt hem.. och jag ska nu närsom iväg och köpa pizza, men för mig blir det någon god sallad istället.
igår kom ju mamma&pappsen hem med! har gått hur fort som helst.. kollade igenom alla kort som dom hade tagit under resan, och de var endel. kände verkligen för att åka utomlands kan jag säga:) jag fick även två parfymer, mysigt badlakan;) och masssa godis.

ikväll blir det kanske att gå ut och gå en runda, om det fortfarande inte är lika varm..
sen får jag välllla se(y) saknar redan e.


 fick b.la. en sean paul parfym, som luktar jättegott!

RSS 2.0