valbooorg

redan valborg igen.. det är nog inget år som valborg har blivit så lyckat för oss(; förra året åkte vi ju hem från stan innan alla ens hade kommit in.. haha. ikväll blir det mest att ta det lugnt bara. tycker nog det är lite överskattat faktiskt(a) men det går ju mot sommaren nu iaf:D
vilket är riktigt skönt!

inatt sov jag hos emil<3 sen skulle han iväg till tandläkaren vid tio så då gick jag upp och fixade frukost oså.. sen var vi ute och gick en lrunda i solen, och bredvid huset är det ju en stor "hage" med kossor i vilket jag såg idag, hahah. så gick in dit och sen såg världenssötaste lammungar lite längre bort(;haha.
nu snart blir det ut och äta grillat, sen får jag nog skjuts bort till e igen eller får det blir buss, vet bara inte om dom går speciellt bra nu idag.. menmen. 
 
 

  
  vår egna lille favorit;)

  


plugg

har precis ätit jordgubbstårta:D riktigt gottit måste jag säga er. och alldeles strax ska jag sätta igång med rapportskrivandet, har bara en halv sida kvar att skriva ungefär, så tar nog inte så lång tid. så jäkla skönt sen när den är inlämnad verkligen.. ikväll bli de bara mysa framför tvn oså.. sova rättså tidigt med kanske, ska iaf försöka(; eftersom de är en riktigt lång dag imorgon. tur att vi är lediga tors&fredag:).

gick en sväng på staden annars idag efter vi slutat, hittade en söt sommarkjol, tröja och trosor.. var väl de(: plus en till tröja som jag ska byta, haha alltid något som inte passar.
men nu hade jag tänkt attt börja skriva lite innan jag somnar här.. är verkligen helt slut(a)
pusspåer.

me and you


lördag

uunderbart väder är det ute:D legat ute och stekt ett tag nu.. riktigt härligt, vet dock bara inte om jag ser så mycket skillnad(a) haha, men antar väl att jag kanske får ta tag i solandet lite mera isåfall(; nu snart ska jag gå och laga något att äta, dom andra är ju iväg på lite 30års-kalas så får bli att fixa något själv(y) ikväll blir det ju att ta bussen med emil bort till bella och yoakim i smedby..och det blir ju inte precis sämre för att det är sommarväder ute:)

igår annars så åkte jag och min emil in till staden en stund, åt på athena:) riktigt gott.. sen på vägen hem till mig stannade vi i berga, hyrde film och köpte gottis till det. mysig fredagkväll! kollade på felon och barnhemmet, fast den hann vi inte se klart förräns vi blev för trötta.. felon var annars riktigt bra! helt klart värd att se.

men nu ska jag äta och ta mig en dusch.
puss på er& hoppas ni får en bra lördagkväll.

skolan

sitter här och har naturkunskap, ska igentligen skriva på rapporten..som jag verkligen hade behövt,men får ju inte upp den för att jag antagligen har sparat den i ngt konstigt hemifrån:( så jag gör inte så mycket alls just nu.. riktigt skön dag, går bara till halv två:) sen blir det in till stan en stund med mammi för att inhandla present till bella. och efter det kommer nog emil bort till mig om sjuklingen mår bättre(a) annars blir det en luuugn dag.

har utvecklingssamtal sen med(y) ska nog gå bra få vi hoppas(;
men nu orkar jag inte skriva mer, får nog bli att jag skriver nu i helgen sen eftersom jag nog inte lär hinna ikväll eller imorgon.

PUSS

someday

kom hem från skolan för en stund sen, känns verkligen att den har satt igång igen. har inte riktigt vant mig vid tiderna på morgonen och allt runt om kring sig. och idag fick jag ju gå upp tidigare eftersom jag skulle till doktorn, så ingen sovmorgon för mig inte(a) men något som känns bra iaf är att den där riktigt jobbiga rapportskrivningen ska vara inlämnad nästa vecka istället.. riktigt skönt måste jag säga.
blir att äta snart:) sen ska jag bara ta det lugnt, tvkväll ikväll med desperate ode(; sen kanske en liten runda ut. och även kolla igenom powerpoint redovisningen som vi ska ha imorgon..
är nog bäst det, förstår inte hur det ska gå. men skönt att ha gjort det sen känner man alltid.

men nu blir det maaaaaaaat. är för hungrig, haha.
pussis(;


saturday night

kom hem för en stund sen efter en mysig runda med sara:) kände att det var välbehövt att komma ut en stund.. men var riktigt kallt ute faktiskt=O känns att det inte är sommar riktigt än. sitter här nu och kollar om det finns något bra på tvn, men ser sådär ut faktiskt.. tror de skulle vara någon rätt bra film på ettan sen så får nog bli att kolla den(; och därefter får det bli sängen.

så himla skönt med ledighet på måndag med(a) sooova ut, hihi.
sen blir det nog att åka bort till bella& yoakim tror jag, bellis fyller ju 20år!

men nu ska jag slita mig från datan hade jag tänkt, puss♥

wait forever.

kom nyss in efter att ha suttit ute i solen och ätit glass:D mycket mummms. låg ute i solen och stekte innan ett tag, fast klarar inte av att ligga still där mer än en halvtimma, timma på sin höjd.. haha. men nu ska jag iaf ta mig en lång dusch sen ikväll blir det nog myskväll bara skulle jag tro. någon film eller om det går något brao på tvn(; är ju trots allt fredag juu.
men nu ska jag kila härifrån, kanske skriver senare:)

/M

photograph


 

sommarväder!

idag fick jag hjälpa plutttisen själv att packa då efter att han har sovit här inatt:) sen ta bussen in mot stan för att säga hejdå oså, passade också på att ta en runda på staden när jag endå var där inne.. mötte snygggsarorna med ju. och snart är det helg igen!? tiden går sjukt fort faktiskt. vet inte alls vad som händer nu resten av dagen men nu ska jag iaf gå ut och läsa min tråååkiga engelskabok hade jag tänkt. ligger efter rättså mycket i den, så är nog bäst att börja med det nu. 

puss


behind blue eyes

mmm vädret gillar vi mycket just nu. kom hem idag runt två och hade tänkt sola en liten stundis, men blev aldrig av sen.. men därimot får det nog bli att gå en runda istället:)
helgen har gått riktigt fort då jag mest varit med emil ju, kollat bio, ätit påskmiddag osådär..mysig helg helt enkelt. nu är iallfall påsken över och snart är de valborg,
då det bli att festa till det med mina tjejor.

men nu ska jag kila ut hade jag tänkt..
ha ett så härligt lov nu(; för det ska jag ha!
pussssis

summer.


långfredag

äntligen lovlovlov! så himla härligt.. och vädret är ju som tur på topp med:)

igår var det ju fest i logen men innan dess åkte jag och tjejerna bort till sara, bella och frida på öland:) grill& mys som alltid. kändes nästan som sommar måste jag säga. och på tal om sommar så ska det bli en mycket bra sådan detta året. en riktig lyckad kväll iaf hemmma hos sara. senare framåt tio tiden tog vi sen bussen in till centralen och därefter bort til skälby med en proppfull buss verkligen.. men så fort vi gått av vid busshållsplatsen fick sara åka hem istället, hon mådde inte allt för bra:( riktigt tråkigt faktiskt.. det var sedan lika mycket folk utanför logen som där inne, hade kul den stunden det varade.. cyklade ju hem sen vid ett redan, eller emil fick skjutsa mig(y)hah.

idag blir det annars påskmat med familjen osådär. sen får jag se lite vad som händer.
men nu ska jag återgå till de nya the hills avsnitten..

PUSSS

fredag äntligen:)

får bli ett kort inlägg nudå.. super härligt väder ute & just nu sitter jag och saron här i bibblan för att skriva på vårat arbete om mallorca(; haha.. men vi får inte allt för mycket gjort, brukar vara så på fredagarna. men nu är det bara matte borta på tullen kvar sen stan en snabbis tror jag för att kolla lite på gina.. sen blir det bussen hem och iväg till smedby ikväll:) mys.

men nu ska vi kila härifrån och ut i solen;)
ser fram imot att bara kunna lägga mig lite ute och sola i helgen med(y)mmm, får hoppas det håller i sig.

RSS 2.0