seg-söndag

och imorgon börjar en hel skolvecka.. vet inte vad det är med mig men känns nästan som att jag har tröttnat redan på allt som har med skola att göra, men det är bara att försöka hålla humöret uppe endå(y) har varit skönt att haft helg iaf alla redan.. dock inte så rolig dag i fredags. gick upp tidigt för att åka över till pappas bror på öland med familj och även pappas systers familj.. sen åkte vi bort till kyrkan för begravning. usch vad hemskt sånt är:( det värsta jag vet! musiken, alla sorgsna människor.. och sen kistan längst fram omringad av massa blommor. man kan inte hålla igen med tårarna samtidigt som att man inte riktigt kan förstå att det är sant när man sitter där.
efter vi hade gått fram en gång efter med för att kolla en sista gång så bar det i allafall hem till dom igen för att äta lite med släkten, känns lite bättre då att träffas alla efteråt en stund. menmen.. slut pratat om det.
igår var jag med emil hela dagen nästan och runt fem tiden så kom erica och hampus bort hit. vi skulle ha en kväll med grillmys och film! och lyckad blev den ju, förutom att vi alla blev rätt trötta redan frammåt elva tiden.. kände att jag åt endel för mycket onyttigt med. riktigt kul att träffas så allihopa annars tycker jag. kollade på en riktig rysare, the unborn. en sån där skräckfilm med massa hoppscener,haha inge kul. såg även den nyaste ice age.

nu sitter jag här och har inte alls något att göra.. älskis har åkt hem och jag är ensam hemma. skulle egentligen följt med bort till ikea med syster och mammsen, eftersom hon skulle köpa massa nytt till längenheten. som är hur mysig som helst! perfekt läge med. men i vilket fall valde jag att skippa det idag.fast jag måste säga att det är skönt en söndag såhär innan skolan(a) men nu tänkte jag fixa i ordning lite här uppe på lilla övervåningen. pusspuss!

närmar sig helg..

nu sitter jag här och är proppismättt(y)hihi. och ute är det kolmörkt! tänkte ta en runda ut för att gå, men inte så mysigt när det är så mörkt att gå alldeles själv. vet inte vad som har hänt med mig men har nog faktiskt blivit mer mörkrädd än vad jag varit innan, haha.
man kan ju bara tänka på hur de blir sen frammåt vintern, förra året var det ju mörkt ute redan när man gick från bussen som man tagit hem från skolan.

iallafall så har bara denna dagen rullat på:) gick upp lite efter åtta eftersom de var skoldags idag! inte det roligaste kanske.. men kändes inte så farligt att börja igen. dock har jag nog inte riktigt förstått det själv än.. vi får väl se. efter att vi slutade redan runt halv två åkte jag hem sen in till staden för lite ärenden med mamma, skulle fixa med min lön med som dom hade skickat ut på ett sånt där inbetalningskort eller vad det heter.. men nu är det på säkert förvar, eller säkert vet jag kanske då inte(;hah. gick ju åt pengar åt hm kläderna jag beställt som vi nu hämtade ut efter staon. hälften spara och hälften skicka tillbaks(y) låter illa men kanske inte så otippat, hahaa. sen kommer iallafallmina skor, jacka och koftan som var kvar men en senare leverans, så de är bara att vänta! men nog om kläder nu:)

nu ska jag kolla någon riktigt bra film.. finns ju massa bra filmsidor med nya filmer där man kolla utan att ladda ner;) inte för att man aldrig gör det, men endå. ska ju nämnligen inte till skolan imorgon.. men blir ändå att gå upp i tid. fast innan blir det att ringa min lilla sarreman och prata av sig lite. puss puss(a)


bara en dag kvar..

yes, bara ledighet imorgon sen börjar allvaret(; och just nu sitter jag här med nymålade naglar, franskmanikyr fick de bli. är rättså kul att pilla med sånt ibland tycker jag allt, även om de då tar sin lilla tid. menmen.. idag vaknade jag vid hyfsat bra tid faktiskt.. fixade mig lite och sen blev det att väcka e. sen åt vi en lång frukost tillsammans för att sen åka in till staden i de superfina vädret! han skulle såklart träna sen skulle vi solat tillsammans sen, men blev icke så. jag solade sen efter jag gått runt och kollat lite. fick bli ett par jeansleggings att ta med sig hem! älskar färgen på dem. även om jag då bestämde mig innan för att inte ha någon eller några kassar med mig hem så blev det visst så. när jag kom hem sen så åt jag riktigt god blåbärspaj! var barnvakt kan man säga åt, leo och hugo, grannbarnen. så gick vi iväg och plockade blåbär.. lite sent kanske, men ville få tiden att gå. och för söta är dom. nu är jag jätteseg.. och funderar på att bara vila en stundis.

emil och jag kollade också två filmer igår, Boy a och Wallander tjuven. riktigt bra! finns ju jättemånga wallander, men detta var en av dom nyaste som kommit ut nu i år..

måndag

tjohoo..
idag har jag verkligen bara tagit det lilla lugna denna tiden som har gått(Y) känner att jag bara vill vila upp mig nu de här sista dagarna, hihi. alldeles snart ska jag äta sen bär de nog av mot lilla rinkabyholm. och nanna där inatt. men först kolla massa brao filmer och lite bad maybe. sen imorgon blir det staden ist för idag, skulle nog vara lite smakråd tror jag åt älsklingen sen ska jag kolla lite själv när vi ändå är där inne:) men nu ska jag redan äta! så puss på er och ha en så bra dag!

/mallan♥

picture.

 

kanske inte de bästa att försöka få ett bra kort på ett annat, men var bara tvungen:) blir så himla glad av att kolla på detta fottot. pappsen är liten liten kille.. och jag bara smälter så söt!! dem andra hade nämnligen tagit hem en full kasse med massa fotton från farfars lägenhet, så då fick jag syn på detta.

so far away

åh vad jag får skolångest nu när jag kollar runt och alla skriver om skolan m.m. inte kul! visst är det endå lite skönt att komma in i det igen då man kommer upp i tid om dagarna och vet precis vad man har att göra, allt inrutat i ett shema. men lite mer lov hade ju inte skadat direkt.. förstår faktiskt inte hur ett sommarlov kan gå så pass snabbt!? förvånas alltid varje gång. lite sjukt att börja på en torsdag bara tycker jag. då kunde man ju lika gärna börja på måndagen efter, tror inte man hinner göra så mycket på dom två dagarna.. och för mig blir det ju bara en dag eller en halv skoldag egentligen, fast jag är inte så glad för att jag slipper den precis under dom omständigheterna.. det är ju då jag ska på begravning:(menmen.

idag vaknade jag och älskling upp lite för sent för min del.. vi få ställa klockan nästa gång för detta går verkligen inte, haha. visste jag skulle väl inte göra något speciellt direkt men endå. jag tog bussen hem på direkten, men fick ta en annan buss hem från centralen då jag fick gå en bit. men vad gör väl de;) behövde gott väl röra på mig endå. och nu sitter jag här och inte gör någontingen alls, väntar på att maten ska bli klar.. de blir grillat som vanligt, gäller och passa så här nu på slutspurten, haha. funderar på om jag ska ta och slå en pling till min sara. de gör jag nog allt. sen kommer förhoppningsvis emil bort hit ikväll och nannar här.
PUSS

och förresten så såg jag på sms nu att mina hm kläder har kommit, lite mer än hälften tror jag.. men får vänta tills jag fått lönen ju. undrar om dessa snyggingar kanske är med. hoppas jag tycker om dom lika mycket i verkligheten bara!
 


friday friday friday..

vaknade upp med iaf hyfsat väder utanför fönstret men nu börjar de se mörkare ut..lär säkert börja regna snart, lagom tills jag ska gå ner till bussen. så brukar det vara(y)
ska bort till älskling nu idag och bara ha en mysdag/kväll. finns ju inte så mycket man vill eller kan göra om de är dåligt väder ute så.. sen åker vi nog bort hitåt och sover här imorgon:) nu ska jag väl bara fixa mitt hår.. de är det jag har kvar. det konstiga är bara det att jag är trött forfarande? och jag har sovit minst nio, tio timmar.. undrar bara hur de ska gå sen när skolan har satts igång, men har jag klarat det innan så ska jag nog göra det nu med;) och just nu tror jag lilla sarrran är i kallekrona, karskrona(; skulle följt med jag med, hade varit hel mys. men sen kom jag på att jag endå inte kan handla något, eller får snarare. måste spara. plus att om stockholmsresan nu i september över helgen blir av så handlar jag nog något där uppe kan jag tro.

men nu ska jag inte sitta här framför datorn längre..
ha en bra dag! för det ska jag ha, ska verkligen at vara på denna
sista helgen innan de är skoldags igen.. puss!

new.

 
 

torsdag kväll..

sitter här och inte gör något alls, mer än att gotta mig med vindruvor, för gott är det! får ju se til att vara lite nyttigare än vad jag har varit hittils under sommaren;) kom även hem från emils mormor& morfar nyss med. jag, älskling, malin, martin och annelie var där och åt middag, mysigt faktiskt. dock så kan jag ju bara säga att jag hur lätt som helst skulle kunna gå vilse i lindstal.. alla hus ser ju likadana ut!? jaja. nu strax blir det en liten sväng ut med sara:)men blir nog ingen långrunda.. är lite tröttis känner jag nu och det ser ut som att det är natt ute med.

pusselipusssss.


sol&bad

nu ska jag bara fixa mitt lilla hår, blir bulle som vanligt(Y) de skönaste när man ska till stranden också. för alldeles straxis åker jag, mammsen, pappsen och hämtar sara. blir att åka bort till möllan:) riktigt skönt. det är nog den sista gången jag sätter min fot på en strand för denna sommar;) känns så iallafall.. men nu måste jag snabba på lite känner jag.

pusshejs.
ha en så bra dag!

onsdag

dem här dagarna som har gått eller sen i måndags har mest spenderats med emil.. känns som att jag måste göra någonting för att inte tänka på det dåliga, och det hjälper faktiskt, för stunden. fick veta igår med att det blir begravning redan nästa fredag då vi börjat skolan.. inte rolig början på helgen:( det är något jag inte klarar av.

iallafall så bjöd älsk mig på zorbas buffé, så jäkla gott! finns nog inget godare ska jag säga er. sen skulle jag kolla lite kläder nu, främst efter jeansleggings. och hittade endel(Y) så nu blir det inte mycket mer handlat för min del.. har ju skickat efter också. fick bara sån panik efter att kollat igenom min jeanshög, som knappast var en hög då, kände att de var dags för en liten tur på stan. senare igår på kvällen skjutsade mammi in oss till bion oså. sen somnade vi bums i säng.
idag har det ju varit strålande väder! vi vaknade runt halv tolv och tog cyklarna ner rill björkenäs för att sola och bada lite.. men man känner endå även att det är varmt att det inte är samma värme längre som innan.. de gillas inte. det blev att cykla hem utan att doppa sig. annars har jag inte gjort allt för mycket idag... ska snart ut och gå med min kära saris, min lilla psykolog, nedå. men så härligt att prata ut ordentligt ibland:) sen ska jag bara ta det lugnt ikväll.

ha en så bra kväll
/malin


BIO

 

kollade denna filmen nu i tisdags med min emil<3
riktigt rolig och bra.. helt klart värd att se!
sen bara älskar jag peter magnusson som spelar huvudrollen.

:(

orkade inte med att detta skulle hända just nu... verkligen inte nu, helst inte alls såklart. 
att jag aldrig lämnade någon tid till att träffa dig på senaste, som innan, det ångrar jag för mycket. men sånt kan man ju ångra hur mycket som helst nu efteråt..
du var den enda kvar. men inte längre. nu finns det ingen, varken du, farmor, mormor eller morfar.. men jag vet att du har det bättre där du är nu.

vila i frid farfar ♥


bad

uschjaa.. vet inte riktigt vad jag ska säga om denna dagen, inget känns bra alls om man säger så. och sånt är livet ibland:((a) som synd är.. vädret gör ju inte allt bättre heller, äckelväder ute. men nu ska jag ner och fortsätta kolla tv och prata med min kära mamma<3 är så glad över att jag har henne.
inget vidare inlägg kanske;) men är inte på topp just nu..
puss
/ malin

I know you want me

åh vad jag älskar den låten.. sitter här och lyssnar för fullt på partymusik, så här på en fredag. och nyss klickade jag hem en massa höstnytt:) det tråkiga med det är ju bara de att det alltid är något man inte kan ha så det lär nog bli något som blir tillbakaskickat, men de är sånt man får ta(; måste i vilket fall ha lite nya mysiga höstkläder till min garderob, eller byrå snarare, ingen höjdare med sneväggar säger jag bara. något jag hatar, haha. 
nu strax ska jag äta grillat, kyckling blir det med klyftpotatis och tsatsiki, är för hungrig just nu. kvällen blir rätt så lugn vad jag vet.. och imorgon ska jag träffa emil. jag vet iaf vad jag ska göra, ta mig ett bad i pooolen. så länge sen jag tog mig ett dopp;) hah. sen kanske det blir en tripp till öland på söndag om de är fint väder!

ni får ha en sån härlig kväll, för det ska jag ha.. måste ta vara på kvällarna nu när de är så härligt väder:) puss på er!

torsdag

hallå där;)
dåligt väder åter igen.. usch och fy! men har nästan börjat vänja sig nu känns det som:( illa är de. det enda positiva är väl att jag kan gör vad jag vill nu och få sova lite längre när jobbet är över(y) kan var skönt att få lite lov innan allvaret börjar igen.
idag vaknade jag upp med älsk vid min sida:) känns riktigt konstigt att vakna upp ensam faktiskt, inte alls lika mysigt precis. igår kollade vi fimmm, fortsättningen på harrypotter filmen som jag aldrig orkat kolla på förräns nu och sen någon mer, med lite gott till. de är aldrig fel en kväll då man inte känner för att göra så mycket.
 idag har jag annars inte gjort så mycket, kollat runt lite här på internet om det billigaste priset på mobilen jag har bestämt mig för;) hahaa, man får inte vara dum.. sen handlat och ätit tacos with my family! underbart gott. nu funderar jag på om jag ska ut och gå eller inte, det blir nog så. ska nog ringa sarisen med eftersom hon ville ut innan:)

ni får ha en fortsatt mysig kväll! puss

rainy day..

idag vaknade man upp av ÖSREGN utanför fönstret hemma hos älskling..
lika trevligt varje gång verkligen;) vill ha sol nu så man kan ligga ute och sola! hann ju inte de förra veckan då jag jobbade och blev alltid sämre eller blåsigare när jag slutat.. menmen, får väl hoppas på att dagarna frammåt nu blir bättre:) känns ju inte som att de är långt nu tills de är höst...tyvärr! denna sommaren har gått alldeles för fort, och de känns inte brao.

iallafall så har jag inte fått mycket gjort idag, vi var ute på en liten promenad innan i lilla rinkan med vovven och sen kom mammi och hämtade upp mig.. skönt att slippa sitta på en buss i 45 min känner jag:) nu snart blir det god mat, och jag är sååå hungrig. senare ikväll blir det nog kanske en tripp in till stan för att sola bara, vill ju hålla kvar den lilla färg jag har.

pussen

black/white

give me more lovin' than I've ever had,
make it all better when I'm feelin' sad,
tell me that I'm special even when I know I'm not...♥


movietime

nu sitter jag här med en liten skål chokladpudding och gottar mig;) haha, åt de för någon vecka sen med emil.. men innan dess var det nog år och dar sen!? gott är det iallafall.
ska kolla klart harry potter nu som vi började se för någon vecka sen, efter de får jag se
om de blir någon mer.. dom är ju alltid så himla långa(a) menmen, nu ska jag börja kolla.
pussss!


en liten update om veckan som gått

var närmare en vecka sen jag skrev här i bloggen nu.. har hänt rätt mycket sen sist faktiskt:) har bl.a varit stadsfest här i kalmar, och de får man inte missa;) så i torsdags cyklade jag, sara och erica in till stan efter några cider och massa prat ute i saras uterum:) blev en lyckad tjejkväll tycker jag! de slutade också med att vi slank in på en "efterfest" på vägen hem, men det blev inte långvarit.. skulle ju upp så tidigt dagen efter med då det var min sista jobbdag, riktigt underbart!! sedan på fredagkvällen så träffade jag saris, då vi åt inne i stan, kollade artisterna på larmtorget och gick bort till johannorna och gjorde dom lite sällskap:) blev en helkväll där inne med massa folk.. sen nu igår, lördags var de grillning som stod på shemat;) älsk kom bort hit en stund innan vi gick vi bort till erica där även hampus var. maten blev lyckad, och en riktig fin sommarkväll var det:) efter vi hade suttit oich ätit i nästan två timmar så blev det film med, chips,dipp,godis m.m.. sen blev det att gå hem framåt klockan ett:) och nu idag har jag mest tagit de lilla lugna och inte gjort något, lite städning och lite har jag kvar.. ska ut och gå en runda med saris också.

men nu ska jag kila här var de tänkt:) ha en så bra dag!
pusspuss

monday

riktig tråkig dag om jag får säga det själv.. och har ont i hela min kropp, men kan inte ta tabletter varje dag=/ inte så nyttigt.. så jag får väl hoppas att de förvinner under kvällen eller natten helt enkelt, vet inte vad det är. jag har inte gjort mycket alls idag, la mig och sov någon timma.. men jag blev nästan bara värre? jaja ingen aning om hur de kan bli så, menmen(; nu ska jag bara förbi affären en snabbis med pappa! så vi kanske hörs ikväll, men tror nästan de får bli en liten update imorgon istället:) så ni får ha det bra så länge.

pusshejs♥

promenad på 3 timmar..

haha ja de är just vad jag och sarran min har haft, de ni;) dock gick vi inte så snabbt och stannade lite här och där så de kan nog också bero på att den tog så lång tid som den gjorde faktiskt..haha. riktigt skönt att bara komma ut ibland och prata om allt mellan himmel och jord ungefär;) och just nu värker de lite smått i mina ben. men nu tänkte jag gå ner och kolla lite på tvn innan det blir sängen tidigt.. men så är det! bara 5 dagars jobb kvar nu(Y) de får en att hålla humöret uppe.

puss på er:)

solen uppe igen:)

nu är redan helgen över, dem går alldeles för fort om ni frågar mig.. jag har i alla fall varit hemma och ätit riktig god mat igår då vi firade ida, sen kom hennes vänner och hämtade upp henne, så då kom emil förbi en stund. men vi bestämde för att sova hemma hos han..men stannade vid donken och träffade elin där med som jobbade, och efter de gick vi bort till maxims för att köpa gotte:) sen bar de hem åt rinkabyholm där de blev filmmys, den tiden som var kvar av kvällen. och inatt har jag annars vaknat ett antal gånger, haha. av att de var för kallt i rummet eftersom de stod öppet, av att hunden ville in i rummet, och av att emil snodde allt täcke! ibland går de alltså inte att sova. men vaknade i alla fall upp av finfint väder idag:) mammi och dom ringde också och undrade om vi ville följa med till öland och sola, men orkade faktiskt inte de.. så nu är jag ensam här hemma och sen blir det en promenixis med min sara:)
hoppas ni får en toppendag! /malin ♥

 
                                                                                           syster
 
                   mammi

summertime


RSS 2.0