wednesday

sitter nu här i bibblan med de andra tjejerna(a) ea-tiden börjar alldeles strax och jag har ingentingen att göra! vill bara hem just nu:) så jäkla onödigt är dettta. har iaf bara mediaproduktion då de blir att jobba på ordentligt, eftersom vi ligger sist av alla kan jag tro haha.. efter det blir det att möta upp emil och sen ta bussen hem till mig. bara ta det lugnt hela kväll:D

& imorgon är det orientering på shemat:( blää. haha och regn med såg jag att det skulle bli, vilken tur man kan ha. sedan en lektion efter det på hela dagen.


här är lite av resultaten sen fotolektionen förra veckan;)haha. skulle ha fokus på något speciellt och ha suddig bakgrund.. gick ju sådär faktiskt(y) men helt okej.
 

tisdag kväll

idag har det bara varit en lugn dag näst intill depppisdag:( sovit ut riktigt ordentligt som var välbehövligt, varit ute med hunden, ätit, kollat tv. det är väl så mitt shema sett ut;) sen nu ikväll har jag, mammsen& pappsen varit över på öland.. först köpstaden, själv var jag lite smakråd mest, vill inte slösa mer pengar även om jag såg ett par jättefina klänningar. efter det åkte vi iallafall bort till farfars lägenhet som dom har gjort om nu eftersom den håller på att säljas. gud vad konstigt det känns alltså... det är nog inte förrräns nu man har börjat eller velat förstå. sedan åkte vi förbi huset farmor och farfar bodde i innan där jag spenderade mycket av min uppväxttid, hihi. så himla många minnen jag har kvar där i från som jag bara fick upp i huvudet..

men nu ska jag kolla idol där nere, hoppas på att brasan är tänd med! börjat blir riktigt kallt nu ute och även inomhus. men ni får ha fortsatt bra kväll:) puss


måndag.

sitter här och smågäspar för mig själv, haha.. är riktigt trött och har varit ungefär hela dagen? det är något visst med måndagar. skulle behöva en helg till! som nog även många andra skulle behöva;) funderar fasiken på om jag ska vila en liten stund iallafall. sen ska jag nog övningsköra, ett lycka till behövs kan jag säga. hoppas det går bättre denna gången:)haha, var hur längesen som helst sen jag övningskörde.
annars idag har jag ätit och kollat på tyra banks show som jag alltid kommer hem till så bra;)sen skulle jag springa, dock gick det inge vidare efter all mat hungriga malin åt, men det blev lite springande för min del.
nu ska jag nog kila bort till sängen tror jag allt.. puss!

movietime

nu blir det att äta gott med familjen, älskling och grannarna som kom upp nyss:) sen blir det att skynda mer till bussen för att kolla bio, flickan som lekte med elden blir det, myspys. hoppas den är lika bra som den första!

  

 

fredag

jag tänkte att jag skriver ett litet nattinlägg;)
kom hem för en haltimma sedan kanske och varit iväg sen fyra.. var på banken och fixade med min lön oså, ikea för lite handling både till mig, mammi och främst ida. efter det åkte vi hem till syster. suttit och skruvat ihop en massa, tar lite längre tid en vad man tror(a) sen fika på de med henne och mammsen. riktigt fint och mysigt har det blivit! längtar nästan själv tills man flyttar in i egen lägenhet och får inreda efter hur man själv vill:)
nu ska jag i vilket fall kolla idol som jag missade och sen göra mig iordning för natttta, haha. känner att jag är övertrött nu, sådär att man verkligen skrattar åt igenting och inte kan sluta. men imorgon tänkte jag faktiskt sova ut lite, känns som att det behövs.

sov så gotttt:)


school.

suttit nu och tagit de lite lugnt nu medans mina ögon håller på att fällas ihop titt som tätt.. slutade lite innan fyra och är faktiskt inte van att sluta så "sent" nu för tiden.. men nu har jag i alla fall ätit lite och slöat framför tvn. nu väntar bara att jag ska skriva ihop min lilla intervju om sara;) får väl se hur detta blir, hihi. annars har jag ingentingen för mig och min älskligen skulle ju bort till sin mormor och morfar så de blir nog rättså lugnt. lite film/tv osådär. nu sitter jag och funderar på om jag orkar börja skriva på intervjun men kan nog endå vara bra att göra de redan nu eftersom jag bara blir trötttare och tröttare.. haha. det är förresten lite dåligt på bildfronten, men ni får klara er;)vilket jag tror ni gör.

/M

wednesday allready

sitter här i datasalen med tjejerna.. dom sitter och pluggelipluggar förfulllt medans jag sitter här eftersom jag redan gjort svenskan(a) liten pluggis för en gång skull, haha. denna dagen har varit så seeg och de lär väl morgondagen med vara, dock har vi sovmorgon:D första på riktigt länge tror jag!? varenda minut uppskattas kan jag säga:)
idag ska emil komma förbi mig efter han slutat och vi får se vad som händer, men vill hitta på något eftersom att jag inte är helt slut idag, vilket jag brukar vara rätt ofta pga skolan;)haha. blir nog bara lite matteplugg senare om jag orkar vill säga, eftersom jag satt och inte gjorde någontingen, matte och jag går inte ihop i bland alltså..

men ni får ha en så bra dag:)
/mallle

idoool

är precis hemkommen från berga, köpte lite nödvändigt så som dodis;)haha. eller naturgodis rättare sagt, riktigt smarrigt! så nu ska jag bänka mig framför idol sen efter blir det en dusch och efter de godnatttt♥ hoppas ni inte missar kvällenshöjdpunkt nu;) pusspuss


ledig dag

tar verkligen vara på denna dagen genom bara att njuta;)haha, kan behövas innan skolveckan börjar. var iaf upp i berga innan för jag skulle slösa pengarna på min tänder som inte mår så bra, haha. tandläkaren sa att jag var tvungen att köpa lite grejs. blev chockad över hur dyrt de kan vara ibland. menmen, nu ska jag snart äta lite med familjen min, sen kommer väl emil. sen som alltid, de gillas verkligen... haha;) annars blir de nog rättså lugnt idag, inget pluggg eller annat. kanske någon film och en runda ut och gå:) vi får väl se.. glömt att visa mina senast inköp sen jag var iväg, kavajen jag fyndade och mina nya stövlar. men orkar inte lägga upp mer än nödvändigt haha;) här kommer en bild på stövlarna jag köpte för några dagar sen.

    

ha en så bra dag:)

en liten lililista för er som orkar...

Personlighet:
Namn: malin johansson
Ålder: 17
Stjärntecken: vattunman
Samlar på: hm
Bästa sida: ingenaning faktiskt:)
Sämsta sida: kan vara riktigt lat sometimes
Vad är folks första intryck av dig? de vet jag faktiskt inte alls, hoppas de inte är så hemskt
Stämmer det? beror på vad juu
Har du någonsin...
Dansat på en bardisk: no
Däckat: jau
Fått IG: på ett prov ja
Hånglat med fler än en person på en kväll: yesbox
Hånglat med någon av motsatt/samma kön: båda haha
Dansat runt en strippstång: nejnej
Fått MVG: ne, men så när man kan på ett prov hihi
Provat knark: aldrig
När...
Fick du din första kyss? jadu, när jag var tolv kanske?
Var du senast rädd? inatt eftersom de lät här på övervåningen
Fick du ditt bästa minne? har många minnen, vet dock inte vilket som är det bästa
Fyllde du år? 28e januari
Började du blogga? snart ett år sedan
Grät du senast? igår/idag
Var du som lyckligast? inte allt för länge sen:)
Allmänt:
Favoritmat? grillat
Godaste godiset? en blandning ska de vara(y)hah
Färg på naglarna?  blodröda eller franskmanikyr såklart
Sexigaste kändistjejen? tror de får bli jessica alba
Sexigaste kändiskillen? får väl säga gamla favoriten chad michael murray;)
Vad är du rädd för? dom som känner mig vet att jag har fobi för spindlar
Bästa skräckfilmen? finns rättså många
Sexigaste rollkaraktären? vet intee
Serena eller Blair? serena i think
Vem litar du mest på? vet jag faktiskt inte
Bästa vän? flera stycken
Vem är du lik? ingen så som jag vet på rak arm
Vad är ditt bästa tips för att bota förkylning? sova & medicin funkar alltid(a)
Vad vill du att dina barn ska heta? vet inte alls, men här är några namn: claudia, wilma, engla & kelvin, erik, theodor.

top model.

nu blir det alldeles strax kolla top model, och även trycka i mig en liten pizzabit eftersom pappa skulle köpa de nu på hemvägen från ölandet:) mycket ätande blir de ibland känner jag.. haha. men efter det en spring tur var det tänkt! senare ikväll så ska jag nog även kolla ensam mamma söker, en helt okej söndagkväll om ni frågar mig:)



söndag

nu sitter jag här och denna helgen har gått lika fort som alla dom andra! tur är väl de att vi är lediga imorgon:) för härligt. känner också som jag har sagt innan att jag inte är så aktiv här längre;) menmen, ibland blir det av att jag skriver oftare och ibland inte..
ifredags kämpade jag mig lite igenom skoldagen, men det gick bra det med. på kvällen sen kom älskling hem till mig och vi mysde framför tvn och så.. igår såg väl dagen nästan likadan ut? såg en jättebra film, men han skådisen från den första "step up" filmen som jag och nog många fler blev lite småkära i;)hah. men det är skönt att ha sånnahära dagar eftersom jag och även han har varit sjuka och då blir man lite seg efter.
nu sitter jag bara här och väntar på maaaat(y) bakpotatis med olika grejer i, som jag älskar. ska bli mys att bara få sitta och prata ut lite med mammsen, som inte händer så ofta nu längre som innan tyvärr.

PUSSS

 
inte så seriös bild som ni ser, haha! söndag och jag är uttråkad.
men gud vad jag tycker om systemkameror.

äntligen fredag!

nu har vi samhälle då vi ska jobba med fn fram till fn-rollspelet men alla sitter och gör annat eftersom de är så jäkla tråkigt.. tur är det väl att det är fredag idag:) och kort skoldag, vilket är skönt eftersom jag inte är på topp.. ingen feber alls vad jag vet men hes hals och lite snuvig. menmen de blir bättre och bättre:) plus att man känner att man inte har någon tid alls till att stanna hemma från skolan.. snart ska vi äta iaf och jag är verkligen vrålhungrig. hatar när man inte hinner äta någon frulle innan det blir att stressa till skolan(;
dagen idag ser annars ut som en vanlig fredag tror jag allt, blir att träffa emil och bara ha en härlig hemmakväll:) riktigt skönt. ett plus är ju också att vi har studiedag på måndag! så lite extra helg;)

men nu ska jag försöka göra lite nytta här innan vi slutar.
pusspuss och ha en bra fredag:D


sjukling

nu sitter jag här.. som jag nästan trodde att jag skulle göra:( att jag åkte hem till igår emil gjorde inte de hela bättre.. förutom att jag fick träffa honom då såklart! bestämde mig för att skippa skolan idag, inte så svårt val faktiskt. mamma hade visst kommit upp inatt och skulle se om min feber hade blivit högre(eftersom jag hade de igårkväll) och då var hela min säng och jag genomblöt verkigen allt.. låter inte så mysigt, nejnej;) men de är inte kul att vara sjuk och helt kallsvettig. så först fixade vi det och sen somnade jag om med värk hela kroppen. och efter de har jag vaknat titt som tätt eftersom jag inte kunnat få luft genom näsan, men så är det.
på ett sätt så  måste jag gå till skolan imorgon eftersom annars har jag varit borta från tre fredagar.. frågan är ju bara om jag lär må helt okej tills dess.. men jag sov enda till halv två tror jag, eftersom de är det bästa(a) sen ska jag nog gå och lägga mig igen nu efter jag tagit tabletter. de dumma är bara att jag inte har någon tv att kolla på nu ju i mitt rum.. hade bara velat krypa ner och se någon riktigt lång och bra film eftersom jag har lite svårt att somna såhär på dagen.

hoppas ni har det bättre än jag denna dag:)
/malin

wednesday

slutade tio över tolv idag:) riktigt härligt! imorgon blir de dock en lite längre dag om jag nu orkar mig igenom den.. hade jätteont i halsen på kvällen igår när jag svalde oså, och då menar jag riktigt ont. sen idag har min hals varit hes och helt igentäppt, ja ni förstår;) känner mig verkligen hängig precis så som jag gör strax innan jag blir sjuk. ska iaf kolla igenom enegelskan som är tills imorgon och sen ta bussen bort till emil, eftersom jag inte orkar med att bara sitta hemma och inte göra något. hoppas bara jag inte blir värre än såhär och kommer hem med feber.. får inte bli sjuk nu:( men vi får välla se ikväll hur de står till. nu måste jag börja känner jag, och jag som är bäst på engelska verkligen!haha.

puss på er ♥

kvällsinlägg:)

sitter här och lyssnar liite på musik.. och funderar på att sova, alltid och nu menar jag alltid, så sitter jag bara uppe för att sitta uppe när jag lika gärna kan sova(; så de får nog bli så nu efter jag skrivit några rader här. även imorgon blir det äevn en rätt kort skoldag:) de gillar vi! detta är allt eftersom att jag och dem andra tjejerna ska vara lite fotografer nu på kff's match på söndag. de ni;)haha. men de kan de faktiskt vara värt, man får ledigt från lektionen(2,5 timma skulle jag tro) och så är de endå ganska kul tycker jag.

idag har jag annars haft mest tv dag och latat mig lite.. sånna dagar får man faktiskt ha:) och har även förskt kämpa mig igenom några mattetal, men det gick inte så bra som jag ville, men lite liet fick jag gjort. matte är inte mitt ämne kan jag erkänna och särskilt inte dom där jäkla ekvationerna;) det är de värsta! haha aja. nu ska jag borsta tänderna och sen hoppa ner i min gosiga säng innan jag slocknar här framför datorn.. hoppas ni har haft en toppenkväll eller har:) puss

hemma igen!

nu är jag hemma i lilla kalmar igen efter en helg i stockholm:) och ska säga att jag endå trivs rätt så bra här hemma trots allt. men riktigt bra helg har det varit! lägenheten som vi fick låna en natt var hur mysig som helst:) när vi kom dit på kvällen så kollade vi mest tvn, åt godis för fulla muggar och bara tog det lugnt. på lördagen gick vi upp lite innan tio sådär och var inne i stan vid elva:) då vi inte hade ätit någon frukost, hade bara korvbröd i fysen (eftersom vi hade glömt handla), som man kunde tagit med ngt pålägg på men så kräsen som emil är så åt vi istället när vi hade åkt in till staden.. haha. sen blev de att kolla runt i butiker, köpte litegranna men inte så mycket iallafall. en plånbok som jag var desperat efter att ha;) en kofta, t-shirt, nya gympabyxor, och stövletter. och emil hittade lite jeans att ta med sig hem:) gick ju endel pengar på onödiga saker om ni frågar mig.. så som bussbussbuss& tunnelbana.
sedan på kvällen åkte jag och älsk in till sergels torg efter att varit i lägenheten ett tag och packat ihop oså, för att möta mammsen, pappsen och alla dom andra.. riktigt kul att träffa både ida&david, som var så längesen, och dom andra såklart:) sen tillbringades kvällen i enköping med film och ost&kex(y)hihi. och idag har de mest blivit att åka bil, men de är inte så tråkigt som när man sitter själv när man har världensbästa pojkvän bredvid sig i baksätet, att sitta och sjunga med, prata, äta gotttte och lyssna på musik med;)

nu ska jag nog gå och ta en snabbisdusch eftersom jag nyss var ute och invigde mina nya gympabyxor med en springtur, som jag älskar, de lönar nog sig att köpa lite dyrare ibland. men nu ska jag kila och duscha, sen ringa och efter det kolla på någon ny serie som går på teven.
pusspuss


 <3
förövrigt, ursäkta min lilla intrykta näsa på bilden;)haha

wednesday

sitter här och har ont i huvudet.. känner mig lite konstig allt. men de går över;) särskilt snart när baby kommer bort hit med så man inte sitter här och inte har något att göra, rättså segt faktiskt. annars vet jag inte vad vi hittar på idag:D känner iaf att denna vecka har gått redigt fort. och ser fram sååå mycket mot fredag, iiih. ska bli kul att bo centralt i sthlm(jag och älskling) och shoppa, om de nu blir något vill säga, haha. såg nyss vad jag hade kvar på kontot och jag har gjort av med endel nu. sen ska de bli riktigt kul att träffa på min gamla "bästis" (som man sa innan;) och hennes familj i enköping en kväll eller vad det blir. mycket härligt att komma iväg över helgen:) dock blir det nog inget festande för mig imorgon trots allt.. känner att allt blir stressat på ngt vis och att jag hellre vill spara mina pengar ju. så de får blir någon annan gång istället. men jag är inte jätteledsen för det.

men nu ska jag nog ta en liten vilopaus faktiskt.. kanske inte så bra och somna nu eftersom då blir de problem ikväll;) men ska nog lägga mig i sängen en stund tills emil kommer. PUSS

god kväll;)

nu sitter jag här och är lite besviken.. haha, det är ju inte alls andra avenyn idag ju, utan imorgon.:( började det dära andra, riverside där bara kim är med. inte allt för bra måste jag säga! nu innan jag ska försöka plugga lite matte så lägger jag in lite bra låter till snobben min. sitter just nu och lyssnar på angel med leona lewis, haha får bara upp en väldigt rolig bild i huvudet till den låten, jo när jag och erre står och övar övar övar till våran egna lilla gympalektion;) haha guuu vad det känns som att jag var mycket mindre då.. sjukt:) men nu ska jag fortsätta här(y)puss på er.

school

nu sitter jag här med en efterlängtad godispåse från maxan:Dhaha, kaos var de där. aldrig mer säger jag bara. skolan gick rätt segt idag tycker jag.. tråklektioner med(a) skönt är väl att vi slutar tidigt nu varje dag denna veckan! idag börjar även andra avenyn;) eller de heter nog ngt annat nu tror jag..menmen. sånt håller jag koll på(y) så ikväll blir de att ligga bänkad i sängen framför tvn kan jag säga.
annars så känner jag att jag är på bra humör!:)förutom nu bara då jag är jäkligt tröttis.. lite att se fram imot med, insparken( elr fika på öland med ettorna, he he) med festelifessst på tordag med tjejerna sen på fredag så bär det av mot stockholm men familjen och älskling! riktigt skönt att komma härifrån över helgen:D

pusspuss/malin

ny mobil.

tappade ju bort min röda ericsson mobil för några månader sen, så klumpig som jag är.
ni märker ju bara. så nu kunde jag inte betala speciellt mycket på en mobil, så som den andra.. känns rättså onödigt också för den delen faktiskt;) så idag köpte jag denna sony ericsson w595 i rosa/peach.. får ta och hoppas att den är bra men de tror jag allt:) 
det skönaste är nog att kunna skriva sms normalt och lite fortare än vad jag kunnat hittils haha, och sen kunna lyssna på musik såklart. så nu är det fixat!

                  

fredagsmysis

igår så åkte jag och sarran bort till coop för att storhandla, ivilket fall tyckte nog vi de;)haha. blev dodis,chips,dippp läsk o såndära för filmtittande senare:) så himla härligt att bara ligga hemma och kolla film när man är näst intill slut efter skolveckan som gått..
det blev att kolla män som hatar kvinnor eftersom sarremin inte hade kollat den. rikitgt bra är den ju, vissa filmer kan man ju bara kolla på hur många gånger som helst:)
sen somnade vi båda tidigt, lite efter elva bara..haha. inte likt någon av oss en fredagkväll. och nu idag ska emil komma och sovis här ikväll, hihi. men innan dess får de bli grillat med familjen:) jo, vi är lite konstiga... sen vet jag inte alls vad vi hittar på:D

ps. är lite lessen måste jag även säga:( har antagligen tappat bort mitt busskort med tillägg på även om jag är säker på att jag la de på ett säkert ställe(A) inte roligt alls.. lär ju inte få pengar igen iallafall för att köpa nytt.

the colours of autumn

detta fick det bli att behålla av de jag beställde hem från h&m:) blir dock kanske att spara en fransväska med, får se lite hur de blir..
 fuskpäls 699:-

 heeels 399:- (älskar)

 två mysiga koftor 299:-. 199:-

 diadem och ring, 40:- styck

thursday

usch vilken dag ja! bara regn hela jäkla tiden.. det började i alla fall bra med en sovmorgon, inte ofta man får det nu för tiden(y) så jag sov ut riktigt ordentligt i natt, verkligen väälbehövligt. sen har dagen bara rullat på(; skulle slutat halv fyra men det blev att vi fick gå lite tidigare endå.. sen väntade jag på att lilla älsklingpälskling skulle komma in till staden i spöregnet. jag gick själv runt med sarres lilla kofta över huvudet konstant, så den kan inte vara så mysig nu... men nu hänger allt på tork:)haha. efter de kollade jag lite i staon och köpte en mycke braig sak på make up store, dock inte speciellt bra bild här nedan. nu har jag precis ätit efter att ha fått vänta på buss i en halvtimma ute.. blää. snart ska jag och mammi bort till syster för att fika lite tror jag. sen blir det nog mest att stanna inne ikväll och inte göra något speciellt:) känns rätt skönt. kanske att emil också sover här inatt.. men man vet aldrig med honom;)<3


   
  cover all mix, 265:- från MUS 

RSS 2.0