neeew week.

här sitter man nöjd med en glass i munnen, heh. har faktiskt städat jeppes lägenhet.. eller ska man säga min?
har typ bott här känns det som, eftersom att det är rätt mycket närmre till allt till skillnad mot min och familjens lilla lya.. iallafall så är det riktigt tjusigt nu;) snart är han väl förhoppningsvis hemma igen och då blir det maaaat. jag är så        j-ä-v-la hungrig rent ut sagt. imorgon är det annars veckans längsta dag, kan kanske inte påstå att den dock är så slitsam om man tänker på det shemat sp08e hade förra året. det som jag istället har lite ångest för är projektarbetet.. åhå vad sånt kan vara svårt! imorgon  ska man stå och berätta för klassen vad man har tänkt att arbeta med och blablaa..

nu tänker jag iaf ha en bra kväll, och ni med tycker jag! pussss


TISDAG

vaknade tidigt idag.. kunde inte ens sova något, denna perioden som är nu vill jag helst bara ska bli som bortblåst. ingenting, verkligen ingenting är som det ska. jag är inte den malin som jag tidigare varit, inte riktigt lika lycklig med undantag för vissa stunder såklart. personer som man verkligen haft en nära relation med bara försvinner mer och mer samtidigt som nya relationer skapas. på något sätt känns inte allt detta rätt och det var längesen jag kände såhär:(

nu blev allt detta väldigt deppigt och inte så rolig läsning, men bloggen ska ju ändå handla om sitt liv så jag kände inte att jag kunde ljuga ihop något glatt inlägg precis..(a) nu ska jag ner och umgås med pappsen, var ett tag sen vi hade ett sånt där dotter-och-pappa-snack som behövs ibland, puss.

torsdag

har varit dålig på att uppdatera här i bloggen men känner också att jag inte har haft något större intresse för det faktiskt(a) men mina (nästan) sista dagar av sommarlovet har varit toppen tycker jag.. något jag känner bara är att man vill hinna med så mycket innan allt blir som vanligt igen, lite ångest kanske? äh, min sommar har varit bra!

nu bjöd precis mammsen ner maj på lite parmaskinka, ost och sånt mumsigt så det blir att gå upp några extra kilon, heh.
PUSS PÅ ER ♥

missing someone is your hearts way of reminding you that you love them


wohooo vad bra kvällen började igår. eller ska jag säga dagen kanske. hänkade bella bort till jobbet i borholmet.. 
gymmade som aldrig förr ;) solade och träningssimade en hel del längder.. kändes bra! framåt stängningsdags så höjde vi tjejer volymen för att krypa ner i bubbelpoolen med lite fanta & rosé, skare va så ska det va! blev även lite bastu och sen fix på det. på strand var det ÖVERMYCKET folk, nästan lite jobbigt.. sen gick det iaf utför, tappade mobilen och fick ta bussen hem till kalmar istället för att vara kvar. pengaångest på det har jag också.

ha en bra dag.

bilder sen rix -10











saturday

lördag åter igen, tiden går alldeles för fort nu tycker jag.. det enda jag får upp i huvudet är skolan, och det finns inget roligt med det alls (vad jag kan känna just nu). jag vill ha mer sommar och värme.. inte en chans att hösten redan redan kan ha börjat?!

dagen har mest varit slapp.. jag och mannen tog ju oss nattamat igår sen när vi var hem och sedan väktes ett antal gånger.. en av dom var då mamma& pappa kom hem efter en krogrunda... sjukt att det är JAG som är hemma först och för det andra spiknykter en fredagkväll :) denna kväll skulle egentligen bjudit på födelsedagsferre i dalen, men jag hoppar nog det. kan det kanske varit torsdagen som gjorde att jag inte gör det? haha. istället sitter jag här och diggar musik, ska även städa upp lite här innan jag tar mig en dusch.. imorgon blir det upp tidigt och iväg på lite äääääventyr, kul i rutan.

rundar av med en finig låt som jag lyssnade på som liten småtting.. (hittade tyvärr ingen bättre video)

som jag hade dig förut


du är min hjälte för du är precis så svag som jag

sitter här med mamma och försöker snickra ihop lite ikeamöbler och så här låter det där borta.."herregud, dom visar ju inte ens vart dom där f...hålen sitter!" har nog aldrig sett henne så irreterad, HAHA. så nu blir det istället pizza för att komma på humör igen.

själv hade man ju då tänkt gå ut och gå en riktig långrunda som man jag skrev innan men har inte tagit tid till det än.. istället har jag kommit på en massa annat onödigt. har iallalfall fyndat en snygg jeanstopp som jag kollat in innan;) nu gäller det att hålla i pengarna faktiskt.

inte okej

vaknade idag vid ett, förstår mig inte på mig själv ibland. nu har jag iaf tagit mig lite att äta och idag har jag en ledig dag som alla andra dagar fram till skolan. ååååååh vad jag ska njuta.

middagen igår var mycket trevlig sen vet jag väl inte vad jag ska uttala mig om kvällen.. lustigt folk överallt ungefär. aja så kan de va! nu ska jag nog börja vakna till med att ta mig en powerwalk. PUSS 

RSS 2.0