sista oktober.

sitter här småfrusen och ska snart hoppa till sängs.. är superduper tröttis efter idag så ska bli skönt med ett efterlängtat lov nu. har haft en riktigt mysig helg i vilket fall och nu börjar beck igen, blir att kolla det sista
sen go'natt för mig! blir väl ett längre inlägg nu i veckan, då jag inte är såhär borta som jag är just för tillfället..
haha. dream sweeeeet :*


det är dags för freeeeedagsmys..

hemkommen efter att skjutsat pappsen och lämnat mamma m.m.. vilken fredag(a) nu får det väl bli tvn även om jag mest av allt velat gå ut. menmen, nu är det som det är. nu ska jag iallfall göra min lilla mamma sällskap som inte mått vidare bra idag:( du ska veta att du är världens bästa ♥

förresten, så vet man ju nu vilka som går under katogorin vänner och inte... även om man inte vill tro det själv. det är liksom det sista man vill tro. men när man gör sånt här som är så långt ifrån att vara vän som möjligt så får man på något sätt försöka försäkra sig om det, även om det är något som verkligen inte vill fastna uppe utan bara flyger förbi. man lämnar inte en själv i sticket, det är väl något alla borde veta.


fredag!

heeeeeeej. kom precis hem från hansa där jag hittade ett par finfina örhängen! dessutom var de lite rea, så de gjorde ju det hela mycket bättre ;) igår annars så tog jag mitt efterlängtade körkort, kändes helt sjukt när man åkte in till stan i bilen själv för första gången, haha. på kvällen blev de tacomyyys och jag fick världens finaste jacka av mina päron, fråga mig inte varför? tror körkortet var dyrt som det var, heh. menmen, nu sitter jag här de första timmarna på lovet och när syster slutar jobba blir det antagligen torsås marknad, alltid samma saker & mest skit för att vara ärlig.. men kul att komma ut! hoppas ni får en bra dag, PUSSSSS.

kan även bjuda på två gamla bilder som låg i min mapp sen nian ;)


ingen bra dag

vilken SKIIIITDAG! :( vill bara vräka ur mig massa fula ord.. tänkte för en stund sen lägga mig ner och dö, men jag skippar nog det genom att kura ihop mig framför tvn en stund med mina peppisar. imorgon vaknar jag nog upp med ny energi (eller det är ett måste) hoppas ni haft en bättre dag än jag hittills... sånt här är så jäkla likt mig! vad arg jag blir.

school

kom precis ner hit till källaren i väntan på att dom andra ska få rast.. och vet ni vaaaaaad? jag är GLAD. klarade precis av teoriprovet så nu känns det att det lilla rosa kortet är på gång! underbart, hihi. känns sjukt att jag verkligen kan vara på så gott humör en måndag... vilket nog inte händer allt för ofta;)

snart blir det väl mat och sen ta närvaro på textkommunikationen, skön dag i skolan. och de resterande timmarna på dagen har jag inget planerat mer än att ta igen några sömntimmar sen i natt, puss hejs svejs.


wihii

malin är blond igen (mer än innan) har varit sååå tröttast på mitt hår men idag kom världens bästa kusse hit och fixade till att, japp japp. nu blir det att försöka njuta det sista av söndagen innan en ny vecka sätter igång.. hoppas ni haft en lika bra och mysig helg som jag haft!


sitter & förgyller kvällen

med att lyssna på en av världens finaste låtar om ni frågar mig(a)

äntligen hemma..

p.g.a. en idiot så har jag stått utanför lasses i jag vet inte hur lång tid och inte kunnat plugga som jag var tvungen att göra idag.. känns bra. dessutom stod dom och filmade från media med så om ni ser en borttappat tjej som kommer ut från lasses där det inte rör sig en människa så är det bara jag! haha, dör. kunde senare få lite gjort som tur var eftersom att annelie (körskole läraren) var så smart och drog med mig för att gå källarvägen istället. så är det med de.

nu är jag hemma och väntar på mammas trerättersmiddag.. förstår inte riktigt vad som har hänt med henne faktsiskt.. har aldrig nämligen aldrig hänt innan, kanske är något vi firar, heh. vi får väl se ;) puss!

you're the sunshine of my life ♥

 


20 oktober

vet ni vad vad bland de bästa är med hösten? jo det jag gör just nu... äter "tomtegröt" som jag så sött kallade det som liten.. sitter verkligen bara här och njuter utan att inte göra något alls, som de matvrak jag är haha. väntar även in lite bra program on the tvvvvv som får bli denna kvälls höjdpunkt.. och som ni märker redan nu så har jag inte något speciellt eller bra att komma med, men nu vet ni iallafall att jag gör mitt bästa med att uppdatera;) PUSS


min egna lilla blondinbella :*




never look back

sitter här och lyssnar på bra musik i frustration av att jesper inte kunde slinka in på apoteket för att vara lite gullig mot mig.. istället valde han hockeyn, denna sport alltså. sitter iaf här med ett början på munsår, världens dummaste och äckligaste men så äre.. får väl fortsätta tycka synd om mig själv medan jag förflyttar mig in till duschen för att bli lite varmare. sen är det plugg som står på shemat som det gjorde hela dagen tidigare (med en liten lunch inräknad) så ha en bra tisdagskväll ;)

ett par halvtaskiga bilder från en fika nere i hamnen häromdan, men snälla ge mig sol igen.
 


måndag

världens tråkigaste dag.. därimot börjar veckorna gå mot sånt som jag ser fram imot nu och då går det förhoppningsvis lite lättare att vakna upp om mornarna;) har precis lagat lite mat som blev utsööökt. kanske dags för en liten promenad ut nu? man får ju faktiskt se till att ta vara på det fina vädret :) så nu blir dett att klä på sig och faktiskt vara lite nyttig också..


längtar..

tillbaks till sommaren, och framför allt byxelkrok med pojken min♥


tisdag

sitter här med mammas nybakta chokladbröd samtidigt som jag är en aning småirreterad..
är så jäkla trött på oförstående och otrevliga lärare.. jag är inte en person som fjäskar mig fram för att bli bra bemött, men man kanske skulle bli det framöver. man ska fan inte behöva yttra sig inför en hel klass om vad man ska iväg på o blabla. vissa människor förstår man verkligen inte hur dem har kunnat bli lärare, antagligen för att ta ut sin ilska på någon/några andra..

annars idag så har det varit körskolan för fulla muggar & det börjar lida mot sitt slut! wiho, vad det känns bra. om jag har tur så har jag mitt rosa lilla kort innan jag fyllt nitton ändå;) hahah nedå, men nästan.. men nu ska jag sätta igång med lite plugg på annat håll.

innan pluggandet sätter igång

vad är klockan? - 17.53
vad ska du göra idag? - plugga är väl det som står på shemat? även en varm dusch!
vad ska du göra imorgon? - skola, halkan och ännu lite plugg..
hur ser ditt hår ut nu? - uppsatt
har du fräknar? - näe
glasögon/linser? - nej
vad ska du göra i veckan? - skolan, träffa vännerna & pojkvän, även festa till det förhoppningsvis
vad ska du göra ihelgen? - lite blandat!
vem skulle du vilja ha hos dig nu? pojken min
har du gråtit av lycka någongång? - det tror jag :)
har du gråtit för att du ramlat? - haha, många gånger.. tro mig
är du glad just nu? - absolut!
är du ledsen ju nu? - nepp..
är du arg just nu? - neeeeej
händer det nåt kul idag? skulle jag inte påstå
sommar eller vinter? - sommar
vad vill du ha nu? - helg & inte minst HÖSTLOV
vad åt du till middag igår? - sallad från italia
har du gråtit efter att du vart hos frisören? - faktiskt, när min lugg klipptes och såg förjävlig ut, haha.
vem vet mest om dig? - mamma tror jag.. och mina närmsta ;)
vad är klockan nu? - 17.58

söndag..

har precis varit ute i våran lilla, eller okej rätt stora skog. gick nästintill vilse haha.. vet inte om det blev några riktigt bra bilder direkt men helt okej för att lämna in! nu går jag på chipspåsen som står nere i skåpet och börjar skriva på den helvetes inlämningen i samhällen, uäääääääh.





movietime

vill bara avsluta kvällen med ett litet filmtips.. och då menar jag  såklart den nya filmen som persbrandt medverkar i.. var längesen jag såg en så bra och gripande film! det är rätt ofta man (eller jag iaf) kommer hem efter bion och är riktigt missnöjd men så var det verkligen inte denna gången:) helt klart mer än sevärd.

nu hade jag tänkt börja skriva lite på min bokinlämning eftersom att jag inte är ett dugg trött(a) så önska mig lycka till!


mmMm..



ingen har väl ändå inte missat att det är kanelbullens dag idag;) jag som inte brukar baka speciellt ofta eftersom att jag inte har orken eller viljan kände att det kanske var dags att ta tag i det! även om dom inte ser så lockande ut på bilden (för det kan jag hålla med om), vissa lite missbildade osv haha..så är dom iallafall supeduper goda! nu väntar tvtittande med en stor och gosig filt så kallt som det är här inne.. mys på hög nivå.

godkväll på er ;*


andraoktober.

blääää och fy vilken lördagskväll! tråk på hög nivå. det enda som livar upp för tillfället är min super goda mangosorbét i skålen brevid mig, tack & lov för det. får hoppas att sarre drar med en på en raggarrunda in till stan som man brukar säga;) haha. man blir inte annat än seg av att sitta såhär..

dagen har annars inte bjudit på så mcket, åt en riktig frulle innan det fick bli en sväng på stan. en ring var det jag fick med mig hem.. om det intresserade någon;) sen blev det att hjälpa killen med att plattis och fixis för 20års fest medans dom andra roade sig med att spela nhl... wiho, kan inte någon bara det spelet utrotas(eller vad säger man)?haha, jaaaaaaja. ha en bra kväll/ lille soffpotatisen


FREDAG

äntligen mår halsen bättre och snart ska det bli lite fredagsmys här i lägenheten.. bli också att skippa idol ikväll för ovanlighetens skull och bege oss över till öland en stund för att slippa livet från palace också. man blir ju bara festsugen!?
 
nu ska jag börja med mitt skrivande på svenskaredovisningen, inte lika kul en fredag. men det är sånt man får ta! bjuder på rasmus låt "engel" som jag tycker är så fin och videon likaså :)


RSS 2.0