friday night

sitter här och äter massa onyttigt som har blivit till en dålig vana måste jag ta och säga;)
men visst det är fredag.. och vi fick ju våran lilla träning jag och erica idag på gympan då hela klassen hade bodypump på friskis, haha. skoj faktiskt:) men har ju dock ingen sovmorgon längre på fredagarna, vilket gör att dagen blir mycket segare...

imorgon blir det nog stan en stund:) sen får vi väl hoppas på lite fest eller något på kvällen,
blir iaf att träffa mina tjejooor. men ska jag kila bort till tvn igen, mitt fredagsnöje just nu(y)
pusspusss

I tried to be perfekt..

dåligt med att skriva i bloggen:) men ibland blir det för mycket, får väl skylla på det..dom senaste dagarna har det väl mest blivit skolan och sen fyllde jag år i går, bara ett år kvar nuuudå(y)haha. riktigt mysig dag måste jag säga. började med att dom andra kom upp till mig vid kl sex, haha kanske inte de bästa på dagen att man fick väckas så tidigt men det fick ju gå eftersom de var skolan och allt ju, hihi.. fick mest pengar, men även presentkort, underkläder, smycken och massa annat. blev en riktigt lång skoldag sen eftersom vi inte slutade förräns fem, sen kom gästerna osådär.
& idag har det ju blivit skolan men också stan med min lilla mammma några timmar, skulle lämna tillbaks ett par grejer och så hittade jag ett par jeansleggings och en klänning som fick följa med hem. letade igentligen efter ett par jeans men ska nog inhandlas imorron om dom  nu sitter bra de jag har sett. tänkte visa de här på bloggen ju och lite grejer jag fått, men hittar ju då inte cameraladdaren(a) så blir inget med det..

men nu ska jag fortsätta leta låt som vi ska "redovisa" om.. haha. 
allt för att vi inte ska tycka det är jobbigt att stå och prata inför klassen;)
men nu ska jag kila härifrån, pussssss!

hold my hand

kom ut ur duschen för en stund sen, helt slut i kroppen och ont i huvudet.. så blir sängen för mig snart tror jag, men först blir det att fixa lite varm choklad(a) idag annars så blev det inte så lång dag, men inte speciellt rolig.. slutade runt halv tre sen efter matten då jag och erica verkligen inte fick mycket gjort,haha. sen fick det bli ikea med mammii en stund, blev mest att kolla på lite saker till rummet, inte så mycket köpt. annars  har jag bara varit hemma och inte gjort speciellt mycket. känner att det inte finns så mycket att säga om mina dagar just nu faktiskt;)haha.

men ni får ha en så bra måndagskväll iallfall;) så får de bli ett roligare inlägg nästa gång.
pusspusss.

it's all for nothing

kollade precis en massa topmodel avsnitt, har  verkligen inte gjort någonting idag annars.. vilket är skönt det med måste jag säga. vet inte riktigt vad jag ska säga om gårdagen
faktiskt(a)haha.. blir ju alltid likadant nu förtiden när vi bestämmer något, men jag hade endå kul faktiskt:) först kom viktor och hämtade upp oss här hemma och vidare på en förfest,roligt där tycker jag. sen blev de att åka in till stan och träffa lite folk hemma hos emil, sen vet jag inte riktigt vad sara och jag fick för oss, haha.. blev ju inte som väntat iaf, men hamnade senare hemma hos bobba där vi sen somnade.

ikväll blir det antingen att ha en hemmakväll helt enkelt, eller att hitta på något, helgerna går ju endå för fort.. vi får se sen när saris har ringt mig hur de blir. nu vill jag bara ha loooov med ska jag säga(y) hade inte varit helt fel med lite extra ledighet;)

men nu ska jag kila härifrån,pusss.
 hahah. dålig bild med jaau

onsdag.

vilket inte är min favorit dag precis.. men dagen gick på rättså fort endå idag vilket var tur de måste jag säga;) den bästa lektionen var nog mediaproduktionen endå, satt och pratade med dom andra och fixadelite med cd-omslaget vi håller på att göra.
har inte så mycket att säga om dagen annars faktiskt, bara det vanliga ju..

ikväll har jag försökt att plugga till astronomiprovet som är imorgon.. ute sista dagen som vanligt, men inte så konstigt kanske när man har massa saker varenda dag. får väl se hur de går(a) känns ju aldrig som att man kan det, så återstår att se. blir stan sen en stund med sara med, slutar ju tidigt imorgon:)riktigt skönt.

men nu tänkte jag kila härifrån, har världens magvärk.. men tror nog jag vet vad de kan bero på ju:/ så ska ta en ipren nu bara sen får det bli att sova straxis för min del.
nattttttttti& puss

I'm addicted to your light

helgerna går för fort.. men har endå hunnit med att göra lite:) inte blivit en sån där slappishelg och bara vara hemma. i fredags fick de bli staden en stund med dom andra, och på kvällen tv oså bara. igår var jag duktig och städade hela övervåningen(y)hah.. sen på kvällen kom bella, alla tre sarorna och erica. fixade oss tillsammans och bara tog någon drink innan vi tog bussen in till stan och vidare till trekanten där emma hade fest.. hade kul, men sara och jag bestämde endå att åka tillbaks till kalmar lite efter elva eftersom de blev lite konstigt med saker sen medan dom andra stannade kvar. vi gick av sen i stan och in på corner en stund, fikade en snabbis& för få sitta inne i värmen en stund haha. sen åkte vi bort till funkabo ju.
var ingen direkt fest där,men var endå rättså trevligt faktiskt även om det kanske inte var så det skulle bli när vi bestämde oss för att ta bussen från trekanten. sov där med sen eftersom vi inte hade för stor lust att gå hem i pumps och det var ju inte lite kallt heller..

såhär har iaf lite av min helg sett ut;) idag har det blivit att kollat igenom matten, ekvationer som jag verkligen tycker är svårast av allt.. har ju prov imorgon så ännu en lång måndag,
men det får gå. men nu ska jag kolla lite till på det, sen får det bli en nixis med sara!
pussss


sunday

pratade innan med syster om att åka upp till henne på sportlovet några dagar bara så kanske blir så.. har ju fått en ny lägenhet nu, och ska bli kul att träffa henne igen och inte bara här hemma i kalmar, alldeles för sällan. lite lång tid att åka tåg bara och byten, får väl se hur de går men ska nog gå bra de med;) känner bara att det skulle vara så skönt att komma härifrån för en stund, vart som.. eftersom alla dagarna känns så likadana just nu.


tired..

just nu har jag väl igentligen mist tid att skriva i bloggen, måste plugga tills imorgon eftersom vi har något stort test i samhällen. men jag orkar verkligen inte, helt slut eftersom jag inte var hemma förräns lite innan sex från skolan idag, riktigt segt med dokumentärserie i aulan sista timmarna.. får väl kanske bli att försöka komma med någon bra ursäkt imorgon för att kanske inte göra det(a) får se hur de blir. men ska gå o fixa mig lite nu för sängen som väntar sen, ska försöka få sova lite mer än vad jag har gjort dom här kvällarna. men innan dess får det väl bli tvn en stund som vanligt om de är något braa:)
pusspåer

beyoncé - diva

trettonde januari

man känner verkligen att skolan har kommit igång, prov och massa:( just idag
har de väl inte varit så mycket, lite engelskaplugg bara då, om ens de.. det man
kan se fram imot nu är väl helgen, känns som att det hade behövts just nu(a)
men nu ska jag bara ringa sara sen får de bli innan de blir tvn och soooova. 
inte så långt tills man är 17 nu helller ju(;hah. men nu ska jag kila härifrån
pussen 


you don't know how it feels to miss someone


måndag

sitter här och är helt slut efter skolan.. har inte vant mig än med att gå upp så tidigt(; plus att jag inte var hemma förräns efter fyra eftersom det blev att skriva prov sista timmen. tur att vi har sovmorgon imorron måste jag säga:) men i vilket fall så har det inte blivit så mycket skrivande i bloggen på senaste... har väl inte hänt så jätte mycket faktiskt, eller ngt speciellt iaf(a) blivit lite mysdagar hemma de sista dagarna för att bara njuta av lovet men också staden osånt ju. nu ikväll ska jag nog gå upp till berga och köpa lite gott och nog bara kolla någon film, inte helt fel faktiskt;)
/malin♥

vill ha sommmmar nu bara!!

heeelg

snön har lagt sig där ute nu.. lite sent kanske men tycker de är rättså mysigt:)
ikväll, eller idag så har jag varit på stan med sara. brukar bli så om helgerna, eller varje dag nu i stort sätt faktiskt.. haha. sen ikväll har jag bara varit hemma och ätit en massa känns de som, mammas&pappas vänner var hitbjudna, så blir ofta så då(; ska nog sätta på någon film nu snart tror jag, innan det blir sova för min del.. har inget alls att göra.
kollade också nyss intervjun med carolina gynning, eftersom hon var med i nyhetsmorgon.. gillade henne inte alls innan, i början av hennes karriär men börjar faktiskt gilla henne mer och mer på något sätt.
jaja, nu ska jag gå härifrån hade jag tänkt
pusss& sov så gott.

andra januari.

åt precis, kom hem för en liten stund sen:) har annars varit på öland med med de andra, köpte lite smågrejer bara& sen citttan(y) och på vägen hem så ringde sara och frågade om vi skulle in till stan så blev att åka in dit en stund!:) hittade en skinjacka, som får bli att använda när de blir lite varmare än vad de är nu då, sen ett par beiga chinos.. båda till halva priset, eftersom dom hade utförsäljning på allt i onlybutiken. trodde faktiskt att jag inte skulle hitta ngt alls eftersom jag aldrig handlar där annars, men där ser man;)

men nu ska jag ner och se vad dom andra gör, sen ska jag nog följa med sara o hämta sin lilla mobbbe.. haha som hon slarvade bort i onsdags;)
pusssshejs.

nyår -08

                                                                        
                                   
                                   
                                     
                                    
                                   

nyår!

igår var de nyår då ju som nog alla vet(; och jag är rättså seg idag såhär dagen efter och har inte gjort något speciellt.. fanns både bra och lite dåligare saker med kvällen. sara& sara kom ju hit på dagen, skulle fixa lite här hemma och göra oss iordning. sen kom ölandstjejerna vid sex tiden:) riktigt myysigt hade vi det:D förfestade och åt god mat, blev lite fotton med. men sen frammåt tio så bar det av mot bergalokalen;) alla förutom jag och sara cyklade bort i kallheten, hah. mycket roligt hade jag för det mesta:) tänkte åkt in till stan vid tolvslaget med, men blev inte så sen.. var iallafall där till fyra tiden innan vi åkte hem, så blev att vi var där ett par timmar. rolig kvälll, men kunde väl endå blivit lite bättre endå.. tiden hemma med tjejerna var nog endå kanske bäst, eftersom de nästan blev lite kaos senare borta i lokalen, fast träffade ju en masssa roligt folk!:)

men nu ska jag äta pizza.. var längesen faktiskt, perfekt mat idag juu haha.
pusssssssis

sometimes nothing turns out the way you want

ibland tänker man själv hur många gånger man ska få ta imot ord,
ord som faktiskt sårar, från olika personer i sin närhet.
sånt brukar man ju oftast förlåta och hoppas på att det inte händer igen,
men det är inget som glöms bort direkt...

RSS 2.0