bad day.

jäkla kaosdag är vad det är... tiden går alldeles för fort och idag eller imorse var det meningen att jag skulle få en massa gjort. men nej, som alltid kommer något annat i vägen när malin johansson ska försöka till att göra något ;)

nu får vi se hur resten av dagen blir helt enkelt.. kanske följa med min syster till ölandet eller icke, behöver mest av allt hitta på något innan man deppar ihop här hemma, haha. hoppas ni har en bra dag iallafall :) PUSS!


en dag med min fina

idag blev det att gå upp i tid för att gå en härlig (kall) morgonrunda runt ängö och fredrikskans.. och efter det var det tänkt att jag och älskling skulle åka till växjö men hann inte mer än komma in i bilen för att förstå att det aldrig skulle hända. batteriet var stendött:( haha. så kan de gå! istället gick vi in till stan eftersom vi redan var färdiga och hem fick jag med mig sofi fahrmans böcker till ett mycket bra pris, var ju bokrea överallt ju. dock var det mest pensionärer kan jag erkänna, och vi då ;) har iallafall börjat läsa den första av dom och den verkar riktigt bra måste jag säga, en bok som verkar vara precis i min smak. förutom dessa så följde även ett par solglasögon hem för ynka tio kronor.. och det var nästintill likadana som jag tappade bort förra året, så jag klagar då inte.

förövrigt så är det en massa ångest som jag har inom mig... hur fasen ska allt gå ihop? och det mesta har ju med skolan att göra som ni kanske förstår, hatar det. som tur är så har jag, jesper, emil och johanna nu beställt en resa till turkiet nu i maj :D ska bli helt underbart, toppen, ja perfekt. vill bara att tiden ska gå nu så jag slipper denna förbaskade ångesten.. heeej på er ♥ 


IKEA

kom nyss hem från staden och känner mig helt jäkla slut... det måste verkligen stämma att man är mer trött av sig då man inte tränar än om man gör det ;) men nu ska jag och mammsi boprt till ikea och förhoppningsvis hitta lite fint till mitt rum.. lär ju säkert sluta med att vi tar oss hem tomhänta men eftersom jag vill ändra om mitt rum ganska rejält så hoppas jag på något :) ha en bra kväll!


nattinatti söta läsare..

sitter här samtidigt som jag känner att ögonlocket börjar dra ihop sig.. mannen ligger redan i sängen och halvsover som han har gjort de senaste dagarna.. gubbe eller vad? heh. imorgon blir det nog iallafall en mysdag med mamma tror jag allt och eftersom att vi ska ge oss iväg för lite ärenden i tid så är det nog bästa att jag besöker sängen snart :)

här är klänningen som jag glömde fota innan.. dock mycket finare på och utan det där bandet!

21 februari

precis hemkommen från ikea & staden där jag var med min kära saris :) med den dåliga ekonomin vi har förtillfället så som vi var gick vi mest runt och kollade ;) däremot kunde vi faktiskt unna oss en måltid på ikea.. vi och mat, det vet man ju hur det slutar. haha :) nu sitter jag iallafall och kollar runt lite här om allt möjligt, bl.a. studentklänning där det inte finns mycket till utbud tyvärr.. men det är ju dock några månader kvar som tur är, så ingen stress. 

tänkte faktiskt göra mitt inlägg lite roligare genom att visa upp vad jag handlat för fint dom här dagarna men kom på att jag inte har systemisen här och mobilbilder är ju inte det bästa, men ska göra ett försök och sen lägga in dom iallfall, pussss på er.





 
kjol & linne - hm, sjal - bik bok

slut på helgen

och början på ett härligt loooov.. känns bra :) har precis ätit lite god mat som gullet bredvid mig har lagat och nu sitter vi och kollar wallander med en stor popcornskål mellan oss.. lyssnade nyss även på underbara låten your song och tänkte även att ni skulle förhoppningsvis njuta lika mycket som jag gjorde ;) nu blir det filmtittande igen..

 

wieee

inte bara en vanlig fredag idag, utan också början på lov och så har även dom finfina studentmössorna kommit! har faktiskt inget speciellt planerat i varken helgen eller lovet så det återstår att se vad som hittas på :) det som är prioritet ett är att beställa resa, vill bara komma iväg nu med detsamma... men tiden går fort som tur är ;) 


fick även nyss reda på att vår sista lektion är inställd så det gör ju inte denna dag mycket sämre. en glad mallis är det som skriver idag :) och jag lovar att bättra mig med skriveriet denna gång faktiskt. ha en bra fredag! PUSS :* 


saturday.

dagarna bara springer iväg och idag för att inte sova bort halva dagen så gick gullet och jag upp i tid för att åka iväg och äta hotellfrulle! våfflor, kaffe, bacon & ägg å massamassa mer.. något som verkligen uppskattas en lördagsmorgon ;) när jag sedan kommer hem till mig sen igen så möts jag av mina småkusiner klara och maja, underbara ungar! längtar bara till man får träffa den tredje, nyfödda lilla alice.. annars börjar jag nästan räkna ner i huvudet (även om jag inte vill det) jobb väntar om endast en och en halv timme, dock får vårvädret en på SÅ mycket bättre humör som tur är :) så med detta och en ledig dag från allt plugg på måndag så mår man trots allt riktigt fint.

 


torsdag

åhåååå, här sitter man efter att ha traskat in till stortorget och tillbaka.. vi gav oss på en inte så bra chansning! blir att gå på studiebesök den "sena" tiden istället.. ibland har man ingen vidare tur ;) dock hade jag behpövt gå den sträckan hundra gånger så min trötthet kunde försvinna nångång.

RSS 2.0