söndag

hela lovet har redan susat förbi.. och skola väntar imorgon. kan inte ens tänka på det! börjar i allafall morgondagen med två lektioner, så de är skönt det.

just nu sitter jag och sara här som två små slitna jag vet inte vad.. efter två dagars drickelidrickande så känns det faktiskt lite i kroppen och knoppen. svullen handled och superont i fossingarna.. lite synd bara att kvällen blev som den blev igår. kom först in på palatset men fick sedan gå ut igen pga vissa människor som brydde sig alldeles för mycket om alla andra än dom själva:) att man kan lägga ner sin energi på sånt är bara kul.
idioternas julafton som sara sitter här och säger brevid, hahaha, konstigt kväll.
hade iallafall kul innan, blev ju en tripp in till staon där bella och lite annat folk var. så inte en helt misslyckad kväll endå, även om den förstördes rättså mycket under några minuter..

idag ska jag bara ta de lugnt med lite städning, en lång duuusch och kanske lite plugg om jag orkar helt enkelt. är även en hel månad sen jag fyllde arton och skulle därför varit en månad idag, haha. man vet ju inte vad man ska säga om någonting. puss på de:*

en peppad tjej innan vi begav oss bort till emils och sofies plaaace..



nattttttttis

sitter här helt slut efter enb kväll... kan knappt hålla ögonen öppna, får bli att ta en nattmacka(A) sen sovis! imorgon ska jag och sara för hoppningsvis hämta min mobil och även de grejerna jag lämnade från mig hos jonas:) en TOPPEN kväll har det varit allt! dock ingen öl hälld över hela mig denna gång, tack robin, tack. men nu ska jag dra mig härifrån bort till sängen med något gott.. hoppas ni har haft en lika bra kväll, pusssssssssss.


rubrik?

DAGENS: Humör: glad men just nu trött Planer: sova alldeles straxis Roligaste: att spendera dagen med sara såklart Tråkigaste: att man blir inte annat än deppig av denna årstid Äckligaste: slask, snö, slask ja ni fattar Borde: sluta tänka så mycket Längtan: efter sommar och värme Beroende: finns kanske endel saker Vill ha: pengar ( är dock lite glad efter fått veta att jag fått in resten av min lilla lön nu) Frisyr: plattat och utsläppt Klädsel: jeans, linne och kofta Person: zzZzara hah Låt: braiga med nu lite uttjatade "if we ever meet again"

torsdag

jag och godissugna sara fick precis en idé, hämtade precis fram geléhjärtanen från alla hjärtans dag.. hahaha vad gör man inte lixxxx. funderar strakt på att ta oss en runda ut äckelpäckel vädret eftersom det inte finns inte så mycket annat att göra i denna skitstad för tillfället.

imorgon hoppas vi på att de blir en suuuuperkväll;) de är jag och även saran värd efter denna veckan! kom även på att det var cirkus ett år sedan jag var ute och festade till det på riktigt som singel, hahaha (med undantag från snurriga nyår) 

här bjuder jag och sara på två mycket finfina videosar sen några år tillbaka..HAHA






nattit natti..

känner att jag jag har skrivit rätt mycket idag alltså... för en gångs skull! sitter bara och funderar på vilka människor man träffar:( idiotiskt att vissa inte kan ha några känslor.. sorligt men sant efter vad jag märkt.

på tal om det så fick man ju ett litet kul sms från en person idag som man har försökt radera ur sitt lilla huvud. lite komiskt detta måste jag säga.


 
- en lycklig malin på nyår


onsdag

en glad malin sitter här och dunkar massa musik medans sara gör.. ja jag vet inte vad. kanske står och kollar i kylskåpet eller något i den stilen skulle jag tro?;)hihih. haft en heldag på stan och hansa, inte illa ska jag säga er. och nu ikväll får vi se vad som hittas på! är riktigt partysugen och lillördag.. men väntar nog med partajandet endå.

nehe nu kom sara in här med lite gottigt så nu ska jag väl bege mig härifrån antar jag! ha en bra dag alla söööta.

you know that it hurts so bad

en liten update för kvällen får det bli;) måste börja med att tillägga (som sara och jag sagt innan) att det är kul att man får många fler läsare då det har hänt något i ens liv som visas offentligt. menmen, kanske rätt självklart, lite kul. idag har jag tagit mig i kragen och varit på lite olika ställen och gjort olika ärenden. hittade faktiskt ett var superfina jeans som jag ska köpa imorgon. jeans är ändå något som ska sitta bra från topp till tå, så de kändes rätt bra! har även varit duktig och rört på mig med min lilla vän, en promenad in till stan i detta fina vinterväder. ne usch, ge mig vår nu nu NU.

är därimot riktigt trött nu så tänkte hoppa i säng på direkten. imorgon blir det in till staden med sara och erica. som en sån här dag så ser jag fram imot fredag som bara den ska jag säga er! ett litet minus till att lovet att lovet rusar iväg bara. puss


tisdag

andra dagen på lovet nudå.. sovit bort halva dagen, men det kändes faktiskt som det bästa alternativet för mig denna dag, eftersom att man slipper tänka på allt dåligt. alldeles strax ska jag ta tag i mig själv och göra mig i ordning lite smått. mamma ville ha en liten heldag med mig sa hon igår, så de ska hon allt få ha. för gullig mamma har jag verkligen. 
efter det ville sara träffas en stund, så blir nog en långpromenad med den bästa eller något annat om det inte snöar som det har gjort nu i 123456 dagar liksom..

nehe nu ska jag dra mig härifrån datorn. puss
 
please just take me away...


if we ever meet again

just nu är jag sån där att jag vill skriva så mycket, precis hur jag tycker och känner inom mig, men får endå inte fram ett skit:(

känner inte igen människor längre.. nu ska jag gå ner och umgås med min underbara familj. tack och hej för mig. ingen direkt bra start på lovet för min del.


friday!

underbart med helg redan, kan inte bli mycket gladare! nu väntas en kväll med världens bästa vän som alltid finns där för en, så det så..


 filmmm med massa gott

 senare laga mat, tacos är de som står på menyn(Y)

 hitta på något skojjsigt. vad gör man en kall dag som denna förutom att festa?      (stackars sara äter ju penicillin)

köpte iallafall med mig båda jackorna hem sen efter stund på staden, en nöjd malin satte sig på bussen hem men med desto mindre kvar på kontot.. men det löser sig alltid!:)
nu hade jag tänkt att städa upp här, hejdå.


DAGENS

Dagens humör: bra tycker jag
Dagens mående: lite tröttis
Dagens borde: ta tag i matten!? gör allt förutom det känns det som
Dagens frisyr: uppsatt fick de bli idag
Dagens smink: det vanliga så att säga;)
Dagens klädsel: lackleggings, linne och en stor t-shirt
Dagens planer: plugga och sängen är mina planer
Dagens materiella vill ha: hm.. kläder vill jag alltid ha!
Dagens längtan: sportlovet - tack för att det är fredag imorgon
Dagens fundering: lite för mycket uppe i mitt huvud
Dagens beroende: vet inte
Dagens tråkigaste: att gå upp så jävla tidigt helt i onödan, vilket kan förstöra en hel dag(A) Dagens tidning: hmm.. tidning? näe


let's just go back to the start..

 

torsdag

kom precis hem för ett tag sen.. var inne i stan och la undan två vårjackor:) men blir bara att köpa en skulle jag tror eller kanske ingen, man vet ju aldrig med mig. haha. efter de plockade mamma upp mig och jag följde med henne bort till ikea o lite annat.. känner nu att jag är helt slut. sov kanske sex timmar i natt, högst. sen upp och stressa bort till skolan för att sen få reda på att läraren inte är där, för härligt alltså. kunde fått mig en riktigt sovmorgon, men icke(a)..

snart ska jag väl sätta igång med lite matteplugg om jag orkar och sen ikväll har jag även en fotouppgift som ska göras, nattfoto vet jag att det heter så får väl bege mig ut själv ut sen när mörkret har lagt sig..haha. men först lite andra avenyn:) PUSS


åh.

jag hatar mig själv.

med det kan jag ju tacka för mig och denna jäkla dag.. pusshej

allt och lite till

Jag har:
(x) snott den här listan från någon

(x) rökt en cigarett

(x) rökt en cigarr

(x) varit full

(x) hånglat med någon av samma kön

(x) varit kär

( ) fått sparken

( ) rymt hemifrån

(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak

( ) blivit arresterad

(x) hånglat med en främling

(x) gått på en blinddejt

(x) ljugit för en kompis

( ) varit kär i en lärare

(x) skolkat

( ) legat med en medarbetare

( ) sett någon dö

( ) varit kär i en av mina internetkompisar

( ) varit i Kanada

( ) varit i Mexiko

(x) flugit

( ) ätit sushi

( ) åkt snowboard

( ) crowdsurfat under en konsert

(x) älskar eller saknar någon just nu

(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi

(x) gjort en snöängel

( ) haft ett te-party

(x) hoppat i en vattenpöl

( ) lekt uppklädd

(x) hoppat i en lövhög

( ) åkt släde

(x) fuskat när du spelat spel

(x) varit ensam

( ) somnat i skolan/på jobbet

( ) använt ett falskt id

( ) med i en jordbävning

(x) rört en orm

( ) sovit under stjärnorna

(x) blivit kittlad

( ) blivit rånad

(x) blivit missförstådd

(x) vunnit en tävling

(x) gått mot rött

( ) blivit avstängd från skolan

( ) varit i en bilolycka

(x) haft kramp

( ) känt dig som en utstött

( ) ätit ett helt glasspaket på en natt

(x) dansat i månljus

( ) hatat ditt utseende

( ) varit vittne till ett brott

(x) ifrågasatt ditt hjärta

( ) varit besatt av post-it lappar

( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna

(x) varit vilse

(x) varit på andra sidan landet

(x) simmat i havet

( ) känt som om du håller på att dö

(x) gråtit dig själv till sömns

(x) sjungit karaoke

(x) betalat för mat med bara mynt

( ) gjort något med dig själv som du inte borde gjort

(x) busringt

(x) fångat en snöflinga på tungan

(x) dansat i regn

( ) skrivit ett brev till tomten

(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon du bryr dig om

(x) blåst bubblor

( ) gjort upp eld på en strand

( ) förstört en fest

(x) fått en önskan inslagen

(x) burit pärlor

( ) hoppat från en bro

( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne

(x) sjungit i duschen

(x) burit en svart klänning

(x) drömt att du gift dig med någon

( ) limmat fast din hand i något

( ) fastnat med tungan i metall

(x) suttit på ett tak

(x) skrikit så att du inte fått luft

( ) pratat i telefon i mer än sex timmar

(x) stannat uppe hela natten

( ) inte duschat på en vecka

(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet

(x) klättrat i träd

( ) blivit puttad i en pool med kläderna på

(x) blivit tillsagd av en främling att du är het

( ) brutit ett ben

( ) fångat en fjäril

(x) skrattat så mycket att du gråtit

(x) gråtit så mycket att du skrattat

(x) fuskat på ett prov

(x) haft en Britney Spears-skiva

(x) sovit naken


måndag

kom hem från stan för en stund där det testades jeans med saran.. hade ju bara två lektioner idag också, riktigt sköna måndagar. det som inte är så kul är väl att jag sitter här med magvärk och matteboken väntandes på mig:( kan ingeting verkligen, så jag vet ju hur min kväll kommer se ut, och morgon dagen också för den delen. förresten så fick jag vg på mitt engelskaprov, blir nog bättre och bättre tror jag, haha.

men nu ska jag lägga mig i sängen och plugga järnet, vi får väl se om det blir så men känns bra att skriva det iallafall. hejdååå


alla ♥ dag.

idag är det då söndag och alla hjärtans dag, men som jag och jesper firade igår istället;) eftersom att killarna har hockeymatch borta idag, men jag umgås med min lilla familj istället, och det är inte fel det heller.

kvällen igår var iallfall super även om jag blev lite arg på mig själv där ett tag (haha).. världens bästa och sötaste pojke hade beställt bort på restaurang där vi åt riktigt god mat och efterrätt(a) fick även rosor, i loppet av tre veckor tror jag;) en glad malin om man säger så, natten sen tillbringades borta i dalen.

nehe, jag tänkte bara skriva ett litet inlägg så ni vet att jag håller mig vid liv. snart väntas det grillat till mat. familjen johansson ska grilla ute på altanen i februari, lite udda så där kan jag tro, haha. men vi får väl se om det blir lyckat eller inte helt enkelt;) PUSS!


tv-dags..

kan börja med att jag inte är mycket piggare nu än vad jag var innan;) som kanske kan bero lite på rundvandringen jag och bästa sara hade på stan, i hopp om att hitta alla hjärtans dag presenter(a) och de tog ju sin lilla tid det.. efter att ha gått i SNÖSTORM och näst in till blåst bort så åkte vi bort med pappsen till maxi en stund. nu väntar bara let's dance där nere och kanske någon bra film så man känner sig lite mer uppåt och inte somnar vill säga, hihi.. ha en braaaaa fredag.

pusspusspussss

school.

sitter här och är trött som en jag vet inte vad.. ska snart äta med erren som sitter här bredvid, och för en gångs skulle är jag inte hungrig, deni haha. sen blir det iallafall matte alldeles ensam på tullen och efter det svenska. sist men inte minst kommer lilla "sjuklingen" min in till staden och gör mig sälle! får väl se om man hitta något fint som följer med hem eller inte. resten av fredagkvällen kommer nog bestå av mys framför tvn bara skulle jag tro, även om jag faktiskt är lite smått festsugen, hihi. menmen.

här har ni min fula vinterbild som jag nyss skrev ut haha.. PUSS


torsdag

dagarna bara går och går så himla FORT och det är braaaa det. sitter här och dunkar massa musik jag har fått av mig egna lilla dj saris, haha. snart blir det att äta lite och även vara flitig och läsa i boken, ett måste så att säga. känner bara att det är så välbehövt med helg just nu.

hittade nysss efter att ha tömt lite fotomappar dennna bild på lillmalin kan man säga;)
lite blondare eller ska jag säga gulare, passar nog bättre? på den tiden jag och sara blekte det varannan helg, haha. även ett par bruna linser till det, nedå de är ju jag som har fixat och trixat lite ju... från en sak till en annan så sover iallafall jesper här ikväll ♥ de gillas!

 


update

denna dagen kan bara ta sig tycker jag.. inte av någon annan speciell mer andedning än att jag vill ha helg och inget annat(; snön kan också ta och försvinna nuuu, vore på tiden om man säger så. har även ont i min hals när jag sväljer som bara den (för alla som bryr sig).

ne nu var det slutklagat från mig. nu väntar engelskan på mig så snällt där borta...
blir att kolla igenom lite snabbt innan de får bli att göra något lite roligare. PUSS!


en tråkig måndag

har precis ätit och ska alldeles strax sätta igång med lite pluggande, låter riktigt lockande ju(Y) he he. senare har jag inget planerat, skönt. eller jo just det, ska med på lägenhetvisning med ida och mamma.. förstår inte ens varför hon ska flytta nu igen, själv hade jag mer än gärna tackat ja åt hennes lägenhet! men så kan det vara:)

hoppas ni får en lite roligare dag än jag då;) heeeeejsvejs.

sunday.

imorgon är det skola igen då men som tur är det bara två ynka veckor kvar tills det är lov, det tackar vi för. inget som helst  planerat men det är sånt som jag tycker är härligt, hihi.

idag vaknade jag rätt så sent, så de blev många timmars sömn för mig del, skönt. klev inte upp förän halv två, men ni kan vara lugna.. låg uppe och var så pass duktig att jag nästan läste klart det av boken som ska vara utläst tills på tisdag. om jag hade gått upp så hade jag nog aldrig tagit mig tid till att läsa även om tid är det ända jag har denna slappa söndag. kom ut från duschen nyss och snart ska jag nog fixa mig lite mat eftersom resten av familjen är på ikea.. ångrar nog lite att jag ändå inte följde med, men så kan det vara. efter det ska jag läsa de sista tio sidorna som är kvar eller vad det var, man bli helt fast av boken vi läser som handlar om en flicka som lider av anorexia.. gillar inte att läsa så mycket böcker men när det handlar om något sånt här som är intressant så går det riktigt bra faktiskt. kvällen har annars inte så mycket att bjuda på vad jag vet. blir bara lugnt!

PUSS

06/01

efter en toppen men ändå lite snurrig kväll igår så mår jag nu förvånansvärt bra. sov bort halva dagen kanske men det får man så här dagen efter vaknade även med en stämpel i pannan haha, inte varje dag man gör det liksom. idag har jag och jesper annars gjort lite små ärenden bara;) åkte bland annat bort för att lämna in min mobil som gått sönder.. skulle ta hela tre veckor som jag kunde räknat ut innan plus att jag har världens äldsta mobil nu som man knappt kan smsa på, men det är sånt man får ta när man har en jävla ericsson. vi åkte även förbi bella som var lite halv seg sen igår, hihi. ikväll ska jag iallafall försöka sova i någorlunda bra tid efter att somnat fem i natt och bara sovit några få timmar..

ikväll hade jag tänkt att bara ta de lilla lugna och kanske kolla melodifestivalen i min ensamhet eftersom att alla är borta, ser ut som att  de inte finns mycket bättre saker att göra. snart ska jag nog faktiskt ta på mig varma kläder och bege mig ut i kylan, kanske blir en chock men det kan jag gott behöva, haha. ska köpa mig lite gott tills ikväll och bara njuuuta av helgen;)


GÅRDAGEN I BILDER



















en ledig dag!

jag blir bara sämre och sämre på att skriva här;) dock hade jag faktiskt skrivit ett långt inlägg för någon dag sen i skolan som bara försvann så då struntade jag i det.. och idag är vi helt lediga eftersom att det är kpt-dag eller vad det nu kallas.

jag vaknade upp hos min jesper idag av hans jäkla alarm som jag höll på att bli tokig på.. sedan blev de dusch och lite frukost innan de blev att få skjuts hem och sen in till stan efter jag gjort mig iordning:) hämtade ut ett linne och väska som lagt undan för att troligtvis ha på min imorgon kväll, helt gratis var det för mig med. sedan gick jag bort för att möta upp sara och erica som satt och gottade sig på donken. egentligen var ju denna dagen till att jag och sara skulle söka sommarjobb, men vad hände? som alltid, det blev inget med det helt enkelt. såg iallfall sen att jag hade en solning kvar så vi begav oss till nordic, ååh vad skönt det är alltså, man näst in till somnar ju. snart ska jag äta mat med mammsen och pappsen, efter det fota lite till skolan, sån fotonörd som jag är eller inte.


/ malin

RSS 2.0