onsdag

sitter här och har så jäkla ont i huvudet... sånt är inte alls kul. ska försöka göra psykologin med som är tills imorgon:( om jag nu bara hittar det jag har skrivit. imorgon är det vandring med, i 6 hela timmar! inte allt för kul faktiskt, hoppas bara inte på att de blir regn. usch vilket negativt inlägg jag fick till nu(a) haha.. allt är inte dåligt som det låter;)

men nu ska jag försöka leta efter mina kära psykologi anteckningar..hehe.
PUSS!


update

idag har det varit en lugn och skön dag i skolan, känns som att de inte är så mycket kvar nu ju:) var i kalmarsalen ett tag alla ettor, eftersom de hade föreläsning om "don't drink and drive". han som föreläste var kille som hade varit med om en olycka gällande alkohol i samband med körning. tycker sånt är så hemskt.. fällde en tår sen med när vi kollade någon film. jag är rättså känslig om ni undrar(a) men iallafall så tog jag sen cyklen bort till kagg för att träffa min emil, och sen ta bussen hem till han.

min älskade lilla mammmi fyller år idag med:)grattis till henne.

sunny sunday!

super härligt väder ute är det idag, precis som sommar :) skulle igentligen passat på och lagt mig här ute och stekt idag ju, men har varit duktig och städat istället(a) sen fick det bli en liten runda in till stan på cykel med min saris;)
just nu sitter jag här och lyssnar på massa partylåtar, hihi.. man blir riktigt sugen. men nästa helg är det ju springbreak redan, då blir det iaf lite festande. vi har inte köpt några biljetter detta året så får nog bli att vara utanför med folk. det är bara stämningen som är så mysig tycker jag:) då känner man verkligen att de inte är långt kvar till sommaren.

ikväll annars så ska jag bara ta det lugnt, så jäkla skönt är det.. har bara några inlämningar oså innan skolan slutar. 
men nu tänkte jag kila härifrån och vara ännu lite mera onyttig med glass(; puss på er!

 you will never understand that feeling like I have...


helgen

nu är nästan snart ännu en helg slut.. så himla härligt att det snarti är sommar här hemma!

kom på att jag inte har skrivit i bloggen nu sen i onsdags då vi hade staggjakten i onsdags, då vi var jag vet inte vad faktiskt(a)haha, mörka med svart färg över kroppen och tjockisar skulle jag vilja säga;) hur som helst var det inte så jätte kul eftersomm det började regna och allt. men visst var det roligt vissa stunder, b.la. såprugbyn(; hihi. efter att det slutade sen vid sextiden så blev det att skynda in i duschen och försöka få bort all färg från kroppen och göra iordning sig. men vi alla hann och kom sen till en förfest i berga hos daniel där det var lite folk:) roligt tycker jag, då vi alla höll i hop och hade kul. senare så skjutsade foppis mig bort till logen medans erren åkte med danet. var med erica där inne någon timma som, lite mer sen fick jag höra sen att sara inte mådde så bra alls:( och alla splittrades på något sätt. jag och emil cyklade  hem till mig sedan efter mycket om och men...  
dagen efter kände man sig därimot inte på topp direkt.
torsdagen och fredag spenderades med e<3 då det först var lite kalas;) eftersom han fyllde år i måndags. med grilllat och och kubb, dock var jag inte med, haha. fredagen fick det bli film och gott med elin och jakob ju:) för att sedan bli hämtade lite efter tolv och hem till sängen för att sooovis.

idag har jag varit på namngivning hos min lilla kusin maja, riktigt söt unge.
men nu ska jag faktiskt försöka avsluta dehär inlägget, känner att jag börjar bli lite trött i min fingrar faktiskt;)
men ha en så härlig lördag för de ska jag ha. PUSS

lite bilder från staggjakten bara;
                             
                              
                               
                             
                              

onsdag.

snart gäller dee:D staggjakten med mina tjejer!
sen blir det att ta bussen hem med saris medans dom andra är duktiga och cyklar. fixa sig litegranna allihopa för att senare cykla bort till funkabo på förferre och efter det logen:D
hoppas på en lyckad kväll nu, men man ska inte ha för stora förhoppningar endå;)

men nu ska jag fixa lite med min bild i photoshop en stund innan de blir "prov" i svenskan.
pussshej  


helgen

ännu en helg har gått, och det går hur fort som helst till det efterlängtade sommarlovet:)
fredagen började med en rättså lugn och skön skoldag, sen hem till emil en stund. på kvällen sen gick vi med hans mammi på bion änglar och demoner. bra film tycker jag allt:) förutom att det är en del att hålla koll på.. haha. likadant med filmen da vinci koden ju(;men sen efter det, runt tolvtiden så blev de att soviss borta i rinkan..
igår hade vi bara mysdag, mamma och pappa har ju varit borta med grannarna sen tidigt på lördagen tills idag eftermiddag. skulle kollat eurovision ju, hade vi tänkt.. men åt tacopaj och kollade filmer istället.
idag vaknade vi runt elva och cyklade snabbt upp till berga för att köpa gyrospizza, dagens frukost(; sånt man brukar äta när man festat oså, men det var riktigt gott faktiskt. annars har vi inte gjort något speciellt. nu återstår bara plugg för min del:( spanskan orkar jag bara inte med, men antar att det är sånt som behövs göras.. fast innan det ska jag slå en pling till sarre.

puss

wilmisss i solen.

                           
                         
                                              

sunday

heeeje.
idag har det varit en rättså lugn dag måste jag säga:) vaknade upp med e vid min sida runt tolv(a) fast gick nästan inte upp förräns halv två? jag brukar inte vara pigg på att stiga upp, men så länge brukar jag faktiskt inte ligga och dra mig(; men blev ju inte att vi somnade förräns fyra, halvfem inatt.. fixade först mat efter vi hade cyklat bort med sara till logen(som inte var ngt vidare faktiskt) och efter det kollade vi några beckfilmer, b.la. spår i mörker som jag tkr är den bästa.

idag annars har jag endå varit lite duktig tycker jag, följde med emil till nordic för att träna på gymmet någon timma. var ju riktigt längesen, plus att när jag gick på gym innan med saris ett tag så tog vi väl inte i vårat bästa kanske alla gånger;)haha.

men nu ska jag faktiskt kila bort till min älskade säng.. ska bli riktigt skönt att få gå och lägga sig där nu. pusspuss&nattti på er.

fredag

äntligen!:) får bli ett snabbt inlägg nu..
sitter här i bibblan eftersom vi har gympa som jag inte är med på(a)känner mig helt slut i kroppen, pga vad vet jag inte.. men riktigt skönt att sitta inne faktisk när det är sånt skitväder juu:( får väl hoppas att det kommer lite mer sol oså nu i helgen.

nu har vi bara mat, spanska(sara& mitt favortitäme) och matte, sen slutar vi.
idag har jag inte så mycket mer bestämt än att ida och hennes kille skulle komma bort till oss senare. blir en lugn fredagkväll, men det är härligt det med ibland!

pusshej

lista

som ni ser så har jag inte tagit mig härifrån datan än;) brukar lätt bli så.. tänkte iaf göra en liten lista innan det blir duschen, så om ni orkar läsa så läs:D


Om dig

Namn: Malin emilia johansson
Ålder: 17
Smeknamn: mallan, malle, malleballe, malon..(Y)
Syskon: ida
Sysselsättning: mest skola ju:( annars lite olika
Bra egenskaper: ingenaning
Dåliga egenskaper: finns säkert endel
Linje/klass: samhälle/media
Hårfärg: blooond
Ögonfärg: blå/gröna
Skostorlek: 37-38

Klädsel
Vad har du på dig idag: bytte precis om till sovtröja och mjukis just nu
Vad använder du just nu för skor: vita och svarta tygisar blir det
Favoritfärg på kläder: vitt tror jag

Senaste person som
Sov i din säng: min emil
Du pratade med: sara
Du delade en drink med: körde på egen;)
Du gick på bio med: e
Du gick på stan med: emil det med
Skällde på dig: vet inte, var nog mamma

Senaste
Låt du hörde: vetinte
Film du såg: beck
Mat du åt: köttbullar med mackkisar till
Kram: emil
Puss: emil, känner att de blir mycket samma namn här hah
Fest: förra lördagen
Känslan: gladis
Ilska: skolan tror jag
Resa: längesen nu men Italien då
Glädje: vet inte
Dröm: kommer nästan aldrig ihåg dom
Boken du läste: behind the barricades tor jag den hette
Personen du träffade: emil
Personen du pratade i telefon med: sara
Personen du fick sms av: saris de med
Gången du åt en 7-eleven korv: adu..
Gången du var utomhus: när jag cyklade från bussen idag
Gången du sov: inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: förrgår
Saken du köpte: var nog en tunika

snart helg!

..vilket ska bli så himla undert:Dhihih,behövs verkligen.

vill bara ta och säga att jag hatar nationellaprov, och då menar jag hatar:(
inte roligt alllllllls, uschjau! annars har denna dagen varit helt okej om man bortser från det;)
men nu ska jag kila in i duschen och fixa mig för nattten, pusselipussen.

school

just nu sitter jag i skolan, slutade nyss med att göra klart vårt arbete eller plansch om miljö;) riktigt duktiga var vi juu, hihi. sitter här i bibblan och väntar på att e ska komma förbi som slutar nu(Y) ska bara hälsa på honom en stund sen blir det bussen direkt hem till saris för att fortsätta skriva om våran spanskaresa, vilket kommer gå skit känns de som, haha. men jaja, återstår väl att se;) annars blir kvällen rättså lugn sen när jag väl kommit hem.
dagen har annars bara varit regnig och hur tråkig som helst, det enda positiva med den var väl att vi igentligen skulle slutat vid fem men alla börjdade så smått gå hem efter tvåtiden.. rättså onödig dag kan man tycka.

men ni ska jag kila härifrån:) ni får ha de så bra
även om det är världenstråkigaste väder ute just nu..
pussis

tisdag

idag är allt bara lite allmänt depp.. vet inte vad jag ska göra:( och det blir ju inte bättre när vissa människor är som de är, skulle aldrig kunna vara falsk, det är en sak som är säker. menmen. imorgon är det miljödag i skuulan och då blir det en tripp någonstans med min grupp, annis och linda(?)kommer inte ihåg vart, haha men lät mkt kul de;)...eller inte. men ska tydligen vara något arbete sen om det stället man varit på, så är väl bäst att hänga på om man säger så.

ska bli kul att träffa sisss som kommer hem till kalmar på torsdag med, dock ska hon inte bo här utan hos killen. så blir nog en stund inne i staden med henne när hon kommit med tåget.

nu ikväll vet jag inte vad som händer riktigt.. vill helst bara härifrån, till något härligt ställe!
puss/malin

en månad med dig<3


         


update.

igår blev det filmmys, kollade på tvåan av into the blue som var riktigt bra, sen början av någon annan film också.. men var inte lika kul att sitta och kolla ensam mitt i natten när tröttttisen själv hade somnat..♥

nu idag har jag legat ute och stekt lite i solen, känns nästan som den varmaste dagen hittils:O iaf där jag låg så var det vindstilla och perfekt(: blev bara inte speciellt lång stund, klarar inte av sånt.haha
nu ikväll blir det att äta grillat med la familia, som nästan alla andra dagar;) sen kommer nog emil hit igen ju, om jag har tur:) annars får väl se vad som händer ikväll.
men nu ska jag springa ut och sätta mig i den härliga solen med dom andra, puss.


 

RSS 2.0