måndagstrött

kom hem för en liten stund sen och är verkligen helt slut i huvudet... ska alldeles strax gå och ta en snabbdusch för att sen göra en svenskauppgift, som min sagt är helkonstig. det jag även ska göra innan jag beger mig i väg i jespers (skitiga) pärla är att sätta in pengar på sparkonton, wii vad det känns bra att även ha börjat SPARA pengar och inte bara konsumera. resten av dagen läggs åt jobb, var ett bra tag sen sist! hoppas ni får en bra start på den nya veckan, ciaaao :*

längesen nu..

en hel vecka sen jag bloggade sist, men jag tror ni är rätt vana vid sånna uppehåll nu.. sitter iallafall i skolan nu även om det bara får mig på dåligt humör! som tur är så är jag eller vi lediga imorgon om jag har fattat rätt? vilket vore underbart. isåfall får det bli en liten stanrunda :) mammsi ville ju ändå ha reda på lite vad man önskar sig.. fyller ju hela 19 på fredag ;) haha.  

vill bara ha helg nuuuuu, kommer bli en riktigt bra helg :) känner på mig det.

tisdag

usch, inte min favvodag precis.. går till halv fyra;( vet dock inte om jag kommer orka mig igenom denna skoldag så långt.. haha, när jag får alldeles för lite sömn blir jag så grinig och helt slut i huvudet verkligen och det är just så det är nu. tar det annars lugnt här nere i källarn i väntan på sara som inte har kommit än.. det som susar runt i mitt huvud nu är bara hur många minuter extra jag kunnat sova. ha en bra dag, puss.

en kväll med mammsi :*

funderar starkt på att framkalla lite foton jag har på datorn efter att ha kollat igenom och rensat. så många fina minnen som man alltid vill minnas ju! har fått in lönen på kontot nu så det hade faktiskt varit kul att göra. har även haft ett samtal om allt mellan himmel och jord med min mamma, och så har jag också gett henne lite massage.. bara vi två som är hemma här ikväll nämligen. samtalet slutade iallafall nästan med tårar i ögonen.. tiden går alldeles för snabbt och man hinner knappt smälta någonting längre känns det som. detta kanske blev ett lite förvirrat inlägg men kände bara för att skriva av mig lite.. och hoppas ni inte blev allt för snurriga ;)

don't know how I even can feel sorry for you


FREDAG

har en sån härlig känsla i kroppen över att det är helg men samtidigt frustrerad över att jag inte vet vad jag ska hitta på idag!? mer än myskväll ikväll då, hör ju faktiskt till fredagar.. sitter verkligen och funderar, men utan bil kan man ju heller icke komma så långt, en bekväm kvinna har man blivit på senaste tiden. helgen är annars rätt fullbokad faktiskt, heh. skoj att ha lite planerat för en gång skull, några timmars jobb blire med. ha en underbart bra fredag allihopaa. 


nattttinatt

HAHA jaaa, så här ser jag ut om kvällarna, chokladmasken på! riktigt tjusiga bilder fick jag till där jag försökte vara allvarlig och faktiskt lyckades för en gång skull.. nu tänkte jag bädda ner mig med min nya tidning och bara somna in när jag vill utan att ha något plugg eller annat för mig att göra.. men det bästa är nog ändå att det är fredag imorgon!

 


monday mornin

dagen igår blev int esom jag hade tänkt mig direkt, men de mesta löste sig tack vare min underbara pojkvän.
idag hade jag tänkt åka iväg för att kolla på en mycke vitig grej men med ingen bil hemma så kunde jag prioritera bort det direkt.. får antagligen bli imorgon istället! nu hade jag tänkt se klar på de 3 sista (eller vad de nu var..) avsnitten av hollywoodfruar, kan ínte sluta älska montazami! resten av dagen får jag väl se vad som händer, kan inte tänka annat än på skolan i vilket fall. ha en bra dag.

finfin


10/1

trodde att det jag skrev här igår hemifrån jebban igår sparades men det gjorde det tydligen inte;( så nu får jag väl skriva om min lilla sammanfattning av helgen trots allt..

har haft en riktigt dunderbra helg både med familjen, älskling och vänner. i fredags blev det såklart let's dance som alla andra skulle jag tro.. blippade även runt bland de olika kanalerna men det hela slutade med att jag halvsov i soffan. lördagen skulle jag vara lite duktig att ställa klockan (känns ju som man sovit bort alla dessa dagar på lovet) men jesper tryckte av som vanligt och vi somnade om.. efter det kom johannis & emil bort för lite prat och sedan fick det bli att luncha inne i stan, vilket blev en redig långlunch! längesen jag skrattade så mycket.. framåt kvällen sen släppte vi av killarna och för att hyra film och allt dedär och lördagskvällen spenderades tvn och en promenad hem till jesper igen.

nu sitter jag här medans dom andra är på dop för lille "kotten", eliott. ska faktiskt ta mig en lång dusch sen ska jag nog ta bilen bort till hansa en stund. ska även försöka, och då menar jag försöka, att börja plugga på första kapitlet i matten kanske, även att det tar emot mer än något annat. ikväll blir det senare hockey med johanna och kanske en måbra-dag för mig själv. pusss ♥


andra januari

allt för lång tid har det gått med mitt bloggande på sistonde och jag har fakstiskt ingenting att skylla på denna gång.. nu är det iallafall nytt år med framförallt nya möjligheter. detta år hade jag tänkt ta tag i mit liv lite mer och utnyttja dagarna om man får säga så. tänkte väl börja med ett införskaffa mig ett friskiskort, tycker inte det kan bli annat än en bra start på nya året ;) om jag får tummen ur någongång..

idag har jag och jesper bara latat oss framför vår halvt söndriga tv.. men med donken och pizza så går det förvånansvärt bra! råkade även springa på, eller okej, stå brevid en kändis då jag skulle handla min lilla meny.. om jag inte spenaderade min morgon till att kolla på håkanbråkan så hade jag aldrig känt igen mannen, per svensson.. som jag även vet är med i bl.a. sprängaren & någon beckfilm.. så där ser man vad som kan hända på en vanlig rutten söndag, haha.

nu ska jag iallafall kila ner och kolla lite hockey innan vi börjar kolla på ogifta par, för rolig är den!  ha en fortsatt bra dag, puss ;*


RSS 2.0