torsdag

och detta är inte min dag helt enkelt, jävla kaos dag :(

15:59

denna dagen känner jag mig ordagrant död, helt slut från topp till tå. visst brukar måndagar vara lite extra anstängande vad man än gör men just nu skulle jag kunna gå och lägga mig och sova tills imorgon. konstigt dedära!

dagen har annars bjudit på en mycket trevlig uppsats i svenska b inför nationella. vem fan har egentligen kommit på allt detta? och att man ska stå och prata om ett ämne i tjugo hela minuter.. förstår inte riktigt vad poängen finns i det. men nu ska negativa mallan hålla tyst. istället kollar jag på ett avsnitt solsidan för att må som jag ska igen! tro mig, det hjälper alltid ;) ska nog också in till stan en sväng med saris om jag finner orken vill säga(h) pusss.


dålig uppdatering..

 
HAHAH vilka bilder, hej hej dubbelhakan! 

helgen tycker jag varit riktigt bra må jag säga. fredagskvällen spenderades med ett par härliga tjejor för att festa till det. och festande, det blev det allt. lördagen blev lugn. kolla på jespers lillasyster som spelade innebandy och framåt kvällen kom mammsen och pappsens gäster. alltså blev det en trevlig kväll så länger jag orkade hålla mig uppe sen gårdagen. & idag har jag skjutsat jesper till ishallen och sen åkt in till stan en timma i mig ensamhet;) resten av kvällen blir slapp så här i väntan på en ny hel vecka till helg. hejdooo ♥ ha en så bra kväll.


if you ever loved somebody..



efter en riktig bra dag, farsdag till och med. så tar jag jeppans bil med mamma brevid mig och placerar oss i ishallen. haha, kan nog sluta lite hur som helst. mamma och jag lär nog vara hallens mest ointresserade åskådare. ikväll blir det beckfilm och förhoppningsvis ett samtal från saris! efter det är de väl inte mycket kvar innan en vanlig jäkla skolmåndag börjar, dock med en endaste lektion så jag ska inte klaga.

god morgon :*

uppe med tuppen idag, eftersom jag körde jeppan till jobbet och efter de var jag tvungen och tanka och köra omkring här för att hitta parkering. helt hopplöst ibland! nu sitter jag här med två frallor, oboy och julmust, haha. vilken bra frukost.. snart ska jag nog ta mig bort till stensö för att gå/springa en runda :) kan ju gå hur som helst eftersom att jag inte tränat på år och dagar. PUSS!


och så har man tagit långhelg

denna skoldagen har varit riktigt konstig på något sätt och den slutade inte mycket bättre heller, haha. fick ett samtal från en saris med gråten i halsen, en liten pippi hade fastnad vid vindrutetorkarna på framrutan. kanske kan låta skoj nu men det var faktiskt riktigt hemskt :( och den lille stackaren hann dö innan vi fick loss den..
efter det fortsatte jag in till stan för att möta mamma.. skulle in till banken och även lämna in min plattång som varit trasig ett bra tag. fick även bli en fika innan vi åkte hemåt.

nu ska jag bara ta det lilla lugna innan jag ska bege mig in mot ishallen och möta upp johanna. kolla lite hockey sådär på kvällskvisten! skippar alltså den tråkiga rugbyn för hockey, och då förstår ni att det inte är så lite tråkigt ;) så inget partajande för mig ikväll.. känns nästan som jag blivit nykterist så pass få gånger som jag varit ute!

aj aj..

kom precis ut ur duschen som dock slutade med att jag råkade raka av mig halva benet.. nästan;/ en skinnbit (ursäkta de jag säger) åkte bort och nu får jag gå här och torka upp på golvet.. att jag aldrig lär mig;) aaaaaaj!

nu ska jag blåsa håret o lite så där.. bara ta de lugnt restan av kvällen med massa bra program.

 hahaha & med denna mongobild säger jag go'kväll.

söndags ångest

uääääh, vill inte ha skolan i tankarna även om det är de ända man har! tur att det börjar lugnt iallafall, med bara 3 timmar imorgon eller något sånt tror jag de är;)

idag är man lite sliten efter att ha fått köra lite taxi inatt åt älskling, jakob bella och hennes gottlänning. vilket jäkla liv de var när man kom fram! mycket speciella människor utanför max.... de måste man säga, haha. men jag åkte tillslut hem med dem som skulle med. teatern igår var även super! riktigt bra, över förväntningarna helt enkelt:D lite kul att göra ngt man inte brukar på en lördag och inte bara sitta hemma framför tvn (som de blivit på senaste).
idag, har jesper och vi åkt förbi familjen olofssons nya lya som var myspys! nu väntar jag på mat här och ska även sätta igång med skrivandet på min novell.. men jag har inte lika mycket fantasi som sist, vilket är ett måste att ha. vi får väl se! ha en bra söndag :) pusss

världens sötaste vovvis! vill ha en gosig liten valp.. 
 


lördag

idag har jag inte gjort speciellt mycket.. varit runt och satt ljus på näras & käras gravar. har även laddat upp med en massa onödiga appar som jag använder som tidsfördriv. men nu ska jag sätta igång med att göra mig iordning eftersom att jag, mamsen och pappsen ska iväg och kolla på ida och hennes vänner teater som dom arrangerat i sammarbete med byteatern :) är inte så jätte mycket för teater, men ska bli riktigt skoj! en liten familjekväll helt enkelt.

fredag

det blev stan en runda sen idag för att fördriva tiden.. var och bytte lite grejer och skulle byta storlek på min vinterjacka, men det slutade med att jag kom hem med samma jacka som jag åkte in med, beslutsångest är mitt andra namn. det blev heller inget thai utan italia istället där jag hade i minnet att pizzabuffén var riktigt goood sen mamma och jag var där sist, men näe. antingen är dem mycket sämre där än på hämtstället eller är de bara jag som är snurrig och har tappat aptitet vad det gäller sån mat.. tror dock mest på det första alternativet.

för det andra så sitter jag här och väntar på samtal från sjukhuset.. fyfan vad man mår dåligt när man varken vet ut eller in =( nu känner jag bara att jag vill sitta för mig själv och vänta på svar över hur det är med min älskade mamma.


lovet närmar sig sitt slut

varför varför varför ska lovet bara flyga förbi!? alltid likadant jööö.

sitter här med lite dodis och några hundralappar rikare (y) har nämligen varit hundvakt idag & ska även vara en stund imorgon åt lilla king clarls'en charlie.. (kom just på att bellan och dom måste haft bra fantasi;) nu är det nästan så jag får lite ångest, eftersom att det redan är bäckmörkt ute. man blir ju liksom inte pigg och glad av det direkt. helgen närmar sig med stormsteg och jag har väl inte jätte mycket planerat. imorgon blir de att göra stan osäker och lite thai på det, mums. har även lite plugg att göra, som jag aldrig tar tag i:( ovanligt.


men nu ska jag förbi hansa en snabbis med mamma som skulle uträtta några ärenden.. puss puss :)

acting like i'm okej, but i'm not

vaknade av detta äckelpäckel väder... för tråkigt ju:( men snart bär de in mot stan! ska bara äta klart min finfina frulle sitter även och kollar på "böda camping", man kan inte annat än skratta.. sjukt att man kan göra program på vad som helst alltså.

tänkte lägga upp lite bilder på vad som har inhandlats i klädväg osådär.. men nu är de ju så att systemisen har laddat ur... typiskt! så blir tyvärr inget med det. hoppas ni får en bra start på lovet :) puss hej.

RSS 2.0