PARTYYY



ikväll är det valborg som jag tror dom flesta vet om;) känns därimot som en helt vanligt fredag, det vill säga en helt vanlig festfredag.. men vi får se:D ska bli mysigt med lite grillmys först och sen bege sig in mot palace.. med gratis dricka och utgång så kan ju inte liksom inte kvällen blir så mycket bättre! vet därimot inte alls vad jag ska ha på mig, ett litet problem just nu eftersom att jag inte orkar sätta mig på bussen in till stan. 
ska försöka leta lite här hemma efter något fint nu hade jag tänkt, hihi pusssssen!


we got that thing for passion

sitter här i myskläderna och har precis ätit upp mina varma mackor(a)mummsigt..
var ute och gick en liten runda innan, eller lite och liten vet jag inte.. det hela slutade med skoskav som bara den, mindre kul. hoppas ni kommer få en lite roligare kväll än mig, själv ska jag ju försöka skriva en bokrecension på spanska;S det säger väl det mesta om hur det kommer att gå.. är för trött på allt plugg, skrev hela idrottsarbetet idag och de sista på saris och vårat arbete igår. nu får det vara nog faktiskt. puss:*

bra jobbat malin...

blir så arg på mig själv! insåg precis att jag har glömt idrottsboken i det jävla skåpet och hälsoarbetet som jag inte ens har börjat på ska vara inlämnat imorgon.. haha! inte för att detta är speciellt kul, men kan inte göra annat än att skratta åt mig själv just nu.


maybe i'm a little bit crazy, but it's me

kom hem från körskolan för en stund sen.. två sega timmar blev det! men gick ändå rätt bra tycker jag med erica och malin vid min sida;) säger bara att det är en jäkla tur att man inte hade suttit där själv, haha. nu sitter jag här och räknar upp allt jag har i skolan.. blä. vill ha sommarlov nu tack, underbart hade det varit. nu ska jag iallafall slå en pling till saris som jag kom på att jag sagt att jag skulle göra, sen kanske ut och gå en runda.. vi får se. är ju trots allt lediga imorgon så jag kan ju sitta uppe hela natten med pluggandet;) nää.. men klockan lär väl bli nio innan jag sätter igång så duktig som jag är på att dra ut på saker! nu ska jag göra en liten lista som jag har snott från sara..

Har du på dig idag? leggings med dregkedja, linne och en kofta på det
Har du kramat någon det senaste dygnet? jaaa
Har du pussat någon det senaste dygnet? nepp
Har du för frisyr? uppsatt eftersom att jag inte orkade fixa de idag
Har du husdjur? jajamensan
Har du pallat äpplen? säkert som liten(y)
Har du kysst någon och sedan ångrat dig? de har jag kanske
Har du ätit senast? godis.... fy
När vaknade du i morse? vid sju men sen somnade om till åtta
När skrattade du senast? idag
När var du på fest senast? lördags var de lite fessst
När gjorde du senaste något du egentligen inte ville? ett tag sen
När fick du ditt senaste sms? kvart sen kanske
När är du född? 920128
När tog du studenten? har inte tagit den än, men 2011 då är det min tur;)
Vem kramade du senast? mammsen
Vem pratade du med i telefon senast? erica
Vem skulle du vilja se ut som? måste jag välja ut en? det går inteee.
Vem fick du present av senast? när jag fyllde arton tror jag, av släkt och vänner;)
Vem gjorde dig arg senast? hm.. vet inte när jag var arg senast
Vem sjunger det du lyssnar på nu? just nu (händer inte ofta) lyssnar jag inte på något
Vem bor du tillsammans med? mamma och pappa
Vem vill du kyssa nu? om jag nu vill kyssa någon så håller jag nog de för mig själv;)..
Vem spelade du tv-spel med senast? kusinerna
Vad väljer du, glass eller godis? godis ju
Vad väljer du, morgon eller kväll? kvällll helt klart
Vad väljer du, julafton eller födelsedag? födelsedag
Vad väljer du, katt eller hund? hund
Vad väljer du, hallon eller blåbär? inget av de, haha
Vad väljer du, sola eller bada? sola OCH bada, kan inte ligga och steka utan ett bad..
Kan du laga mat? klart
Kan du göra volter? haha nej.. kunde när jag var liten, men nu är jag inte lika vig
Kan du köra bil? haha njaa, helt okej iallafall
Kan du ditt eget mobilnummer? ja nyss:D haha, var tvungen att lära in det kände jag
Kan du säga hur många du har på msn? en del, kan inte i huvudet;)
Kan du säga vad klockan är? 18.41           


some feelings never seem to let go



orkar inte skriva så mycket nu eller lägga in några bilder, känner att sängen lockar lite för mycket.. men det kommer förhoppningsvis;) har iallafall haft en mer än bra helg! nu lär jag nog somna på direkten.. får se om det kanske blir ett besök på gymet innan skolan imorgon, har ju lite extra sovmorgon trotts allt, sov så gott och puss på er.


fredag



precis fotat lite ute i solen med jonsson själv(y) nu ska vi fortsätta med våran lilla enkät i samhällen.. för kul alltså! får se fram imot kvällen och helgen då resten av famljen har åkt upp till huvudstaden, lite skönt på ett sätt måste jag säga! PUSSSS


GIVE ME.

  

i like the way you walking, if you walking my way

nu har jag precis varit mycket duktig (enligt mig själv), har städat hela övervångingen från golv till tak.. ungefär(y) behövdes kan jag säga. snart ska jag fråga om mammi kan köra iväg mig för att inhandla lite saker, har ju inte fått något körkort än och det lär väl säkert ta sin lilla tid.. men på tal om det så kan jag säga att de går frammåt! riktigt kul ju.

nu ska försöka ta mig tid och hitta tillbaks till min fantasi för att fota lite till en uppgift vi har.. får väl se hur det går. ha en bra onsdag! ♥

19 april

måndag igen och knappt några lektioner alls! underbart. blev att cykla till skolan idag med som dom allra flesta andra dagar, måste ju hålla igång lite nu.. var ju snart var en vecka sen jag och sara var på gymmet, fy så dåligt, haha. men imorgon blir de en tripp dit efter skolan, då man slutar halv fem... är så himla van vid korta dagar nu så lär väl vara slutkörd när jag väl är hemma.

nu sitter jag bara och väntar in pappsen som är på ikea som alla andra dagar, att han inte tröttnar. sen blir det iallafall ut att brumma lite bil.. hoppas på att det går helt okej och inget motorstopp! hehe. pusssss på er


 
inte så serrrrrrrri på dessa bilder va..(solisarna på inne säger väl de mesta)


slut på helgen

..men nu är det bara att se fram imot nästa då man har huset för sig själv!:)
hela helgen har varit lyckad, festligheter med tjejerna i fredags och igår blev det festande inne i stan och sen vidare till krögers.. mycket mysig kväll måste jag säga. idag har jag bara haft en sån här slapp dag, mat på bk och nu sitter jag här med en godispåse brevid mig.. men jag har även varit duktig och hämtat min lilla cykel inne i stan (och cyklat i världens motvind + några skvättar regn) men också hunnit med att gå en långis med bella.


Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut.

lördag

usch, idag mår man inte allt för bra!! längesen jag mådde såhär efter en utgång... och det är både vinet och dom där shotsens fel, ska nog hålla mig till mina små cider härdanefter tror jag allt(y) idag vet jag inte vad som händer.. ska försöka övertala resten av familjen att de blir tacos senare, men vi får se hur de går med det! saris ville få med mig ut ikväll igen, men då får det isåfall bli rättså lugt.

nehe nu ska jag fixa iordning mig så jag inte ser helt död ut.



lilla wilmis var med på ett hörn

?

hög tid för shots

allas egna små favoriter, haha

emma & saris:*

bästii och jag

PUSSSSSSSS ♥


FREDAAAAAG

finns det något bättre? hehe.. nä nu ska jag sluta vara så oseriös men är sååå glad. ikväll eller senare kommer några brudar bort hit och då blir det att korka upp och innan dess ska jag och min lilla partner grilla! mys på det om man säger så. ska förresten försöka få ihop lite bilder ikväll, vet ju att det är tråkigt att kolla en blogg med bara massssa text;)

hoppas på en riktigt braig helg och det ska vi allt se till att det blir! 
hoppas ni får en toppen helg ni också:D puss

a thousand lies have made me colder

åååååh underbara väder! härlig dag med endast en lektion med min lilla sara och världens snällaste lärare, haha.. efter det blev de en tripp på stan och över till öland med sara och johannis. just nu sitter jag här och tar igen mig lite efter en powerwalk runt halva kalmar, okej, kanske inte runt halva kalmar men de blev en bit med brillorna på! snart är det grillat som står på menyn, känns som en sommarkväll ute och de gillar vi;)


fick med mig en frän t-shirt idag för endast femtiolappen,
perfekt tillsammans med mina ljusa slitna jeansshorts till sommaren


feeling good

med underbart väder och bra humör kan jag säga att detta har varit en bra dag helt enkelt! dock sitter jag här nu mer än helt slut i kroppen.. jag och sara har nämligen gymmat på bra idag, tro det eller ej. bara det att vi kom dit lite vid fel tidpunkt då det kryllade av folk.. efter det gjorde jag mig lite nyttig mat (hoppas detta håller i sig, haha) fick också alldeles nyss reda på att jympan är inställd imorgon, ååååh vad skönt.. jag som är så morgontrött, så de sitter fint med en sovmorgon. puss&godnatt

 
träningsklädddd och klar

LÄNGTAR


don't wanna make the same mistake again

känns tråkigt att lovet börjar närma sig sitt slut... men har iallafall haft det superbra, känner därimot mig inte så utvilad som jag borde men det får jag väl försöka ta igen inatt. åt precis mat från thaisilk, mummma! precis vad man behöver en sån här dag.. var ute både i fredags och igår, två lyckade kvällar.. framför allt fredagen ju:) vet inte hur många helger i rad jag festat nu.. funderar på om de kanske ska bli en lugn fredag nu nästa helg eftersom det blir fest på lördag.. vore nog rätt bra för lilla mig ändå. nu sitter jag och väntar in sara för att vi ska ut och fixelifixa lite och även hinna med lite plugg senare. klockan är redan snart fem!? det jag har hunnit med att göra är att gå runda i fina men blåsiga vädret och ätit.. så känner att jag måste komma igång lite nu;)


just det, nu har jag hört allt jag behöver höra och lite till. äcklad är vad man blir!


dagen efter..



hittade en gammal goding som väcker så många minnen!
den somnade man så gott till inatt, eller ska vi säga imorse..

natttttttii:*

frågan är vad jag gör uppe nu? dom andra sover här uppe i lägenheten.. ligger inklämd här i soffan hos emil och kan inte sovaaa.. vore ju bra med lite sömn om man säger så, men istället blir det lite dåliga serier på tvn. har varit en mycket bra kväll, har nästan kommit på att dom kvällarna då det är lite folk är dom bästa!
nu funderar jag på om jag ska sova här som alla andra.. annars vet jag en som inte kommer vara så glad imorgon iallfall. pusspusspuss på er

lite smått panik...

har riktiga problem med min användare här på datan.. inte kul med 345678 hittade virus ungefär(Y) just nu ser jag inte ens skrivbordet eftersom det typ har försvunnit? haha, vet inte vad jag ska säga.. får väl ringa upp någon som är kunnig inom sånt där rättså snart!

annars är det ju FREDAG och det innebär middag och fix med bella, förferrrre inne i stan och sen palatset. känner på mig att det kommer bli en mycket bra kväll helt enkelt! nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan va klar när bellan plockar upp mig.. PUSSSSSSSS

utseende
vilken ögonfärg har du: blå/gröna
hur lång är du: 168 och vi ska vara petiga
vilken hårfärg har du: blond
vilken ögonfärg skulle du vilja ha: bruna helt klart
hur lång skulle du vilja vara: är nöjd med min längd(a)
vilken hårfärg skulle du vilja ha: gillar det jag har nu, fast lite blondare hade inte gjort något..
skulle du vilja ha piercingar: jag klarar mig

senaste du
åt: hm, har inte ätit frulle än men en macka igår
drack: juice
du fick sms av: jonas
du skrev sms till: sara
kysste: deeeeeeni

kärlek
är du singel: aa
ditt förra förhållande va med: j
ditt längsta förhållande: lite mer än nio månader
med vem då: e
gillar du någon just nu: kanske de kanske
hur många seriösa förhållanden har du haft: två
vill du vara singel: ibland gillar jag de och ibland inte
vänskap
den som vet mest om dig: några, men mamma vet en hel del(y)
den vän som du har känt längst: natta, har tyvärr inte så bra kontakt nu..
allra bästa vän?: dom som står mig allra närmast vet vilka dom är
som bor långt ifrån dig: ida, min gamla "bästis";) hah
bra vän du inte träffar ofta: -
har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: jaa.. det har nog alla

övrigt
musiksmak: mycket blandad helt enkelt
sport du gillar: att kolla fotboll och hockey är rätt kuuul
har du hört att du borde bli modell: har inte längden..
vad tänker du på just nu: lite olika:D


åttonde april

kom precis hem från stan, sitter här och är riktigt hungrig men såklart finns det inget att äta.. får väl se om jag fixar till något snabbt sen när jag orkar;) strax blir de ut och köra lite bil tror jag, om inte pappsen har bestämt sig för att göra något annat.. hittar bara inte övningskörsskylten, men de lär nog gå bra endå får vi hoppas! haha. senare blir det nog en promenad in mot stan och förhoppningsvis möta saraaa, puss på er och ha en bra fortsättning av dagen för det ska jag ha:*


wednesday

säger bara: ge mig fredag nu! då lär de blir skojsigt om man säger så...
annars kom jag in för ett tag sen efter en promenad/joggingtur med bella! underbart härligt i detta vädret.. överdriver jag om det kändes som en sommarkväll ute idag? i vilket fall får det gärna hålla i sig så här nu;) kvällen ser lugn ut tror jag och tur är kanske de eftersom jag känner mig rätt slut efter att ha gjort ingenting i stort sätt, har bara suttit och penslat på naglarna med fransk manikyr någon timme.. pilligt sånt där.
nehe, nu ska jag byta om från mina snygga tajta gympabyxor odeee;) puss

en tjuuuuusig bild från google, haha

keep me in your arms and take away the pain

nu har jag precis kollat klart på dh med lite mat brevid mig så här på kvällskvisten.. satt riktigt fint i magen vill jag lova. nu väntar de plastikopererade fruarna i hollywood innan det är sängen som väntar, tänk om man själv skulle bli sån när man blir gammal haha.. kan inte säga annat än hemskt! nu ska jag iallafall försöka avrunda detta inlägget för annars lär det nog bli att jag mest babblar om ingenting, brukar lätt bli så när jag är tröttis. ville bara skriva av mig lite och då är ju detta de bästa stället så att säga... nu ska jag sätta på det senaste avsnittet och imorgon ska jag inte ställa någon klocka som jag gjort dom senaste dagarna, skönt..

dagens humör: bra tycker jag mående: helt okej! borde: ta tag i allt sånt som jag bara skjuter upp frisyr: hög tofs smink: foundation, läppglans, mascara, kajal klädsel: converse, leggings, linne, jeanskjorta planer: soooova, bara sova materiella vill ha: ett par nya snygga höga klackar längtan: just nu, fredag med stort F fundering: hur någon kan vara så från och till hela tiden... beroende: ut och röra på mig tråkigaste: skoskav, haha ne.. men inget speciellt tidning: barran då, GODNATT


new.




klänning, shorts, örhängen - bikbok


00.36



snott även denna lista från sara;) måste ta och sluta med sånt här snart känner jag, men är trött fast kan ändå liksom inte somna.. därför kan jag ju lika gärna sitta uppe här en stund.

Vem är snyggast:
jag? he-he
Vem vet mest om dig: mammsen
Vad vill du ha just nu: bad, sol, värme och lite till..
Fobier: spindlar ligger högst upp på listan
Känner du en snygg kille: känner många snygga killar
Har du körkort: nej, inte än..
Åsikt om jultomten: mallans favorit som liten
Vill du gifta dig: vill jag säkert
Din hårfärg: blondii
Skolväska just nu: svart
Har du glasögon: endast solglasögon kör jag på
Hur ser din plånbok ut: svart den med
Favorittv-program: dh, andra avenyn och solsidan
När ska du festa nästa gång: kanske onsdag men annars till helgen
Vad köpte du senast: godis
Hur mycket pengar har du: vill jag inte nämna, haha
Hur svarar du i telefonen hemma: hej de är maaalin
Senast kramat: vet inte
Vem sov du hos senast: hos sara
Stjärntecken: vattunman
Ögonfärg: blågröna
Kall favoritdricka: kall cola är aldrig fel
Varm favoritdricka: varm choklad
Alkoholhaltig favoritdricka: cider helt klart.. öl kan också vara gott IBLAND
Säger ofta: vet inte om det är något speciellt jag säger ofta direkt..
Saknar du någon: yes
Du fikade senast: på corner
Senast sedda film: en johan falk film
Hur känner du dig nu: helt okej
Kan du laga mat: experten själv ju
Vad pluggar du: samhälle/media
Vad tycker du om fötter: haha, kanske inte det mysigaste
Är du smart: när jag vill
Snarkar du: aldrig, vad jag vet iaf;)
vad hatar du: endel
Är du aktiv i skolan: jodå, men kan nog förbättras tror jag allt
Lesbisk: haha, verkligen inte
När och varför grät du senast: förra veckan kanske, varför tänker jag inte gå in på..

lugn söndagkväll

ska precis sätta igång det missade avsnittet av solsidan, världens bästa program om ni frågar mig. nyduschad och fin tänkte jag även gå ner och kolla efter nått gott att äta;) det är man faktiskt värd efter en bra stund på gymmet och en promenad i spöregn... kom hem helt genomblöt från topp till tå.. puss på er:*


LISTA
Jag är beroende av -
vänner och familjen
Jag gillar - att det går mot en härlig sommar
Jag äter - typ allt, är inte så jätte kräsen
Jag säger ja till - att få ett par tusen kronor till kläder, snälla..
Jag ger mig sällan in i - jobbiga konflikter
Jag är duktig på - det mesta;) nee jag vet inte..
Jag stör mig på - spotify reklamen som kommer upp stup i kvarten och lögner
Jag läser - inte mer än vad jag behöver
Jag är vackrast - ?
Jag skrattar åt - åt mig sjäääälv och mina skämt ibland
Jag är en typisk - svensk blond tjej,haha. fråga mig inte
Jag har aldrig - hm..
Jag är lycklig - när jag mår bra och dom jag tycker om mår bra
Jag trivs inte - i kalmar för tillfället, hade varit underbart att resa bort för ett tag
Jag är dålig på - att hålla tider sometimes
Jag är rädd för - mörker
Jag älskar -
mina nära & kära
Jag uppskattar - allt bra som folk gör för mig


söndag.

äntligen börjar allt klara upp sig lite, tack för det.
med det vill jag bara säga att denna helgen har varit bra. ikväll får vi se om det blir tredje dagen med att festa till det.. låter hemskt haha, menmen. nu ska jag gå och tvätta av gårdagens smink, fresh! sen ska jag bort till gymmet med sara, hade helst sluppit det i dag men vi har ju tid med gyminstruktör så det går icke.. 

   

nighty night

  

ännu en braig kväll på palatset, mmmmm. nu blir det sängen, är alldeles för trött för att sitta här.. efter att ha missat en jäkla efterfest så blir det bara att sova nu på dirren! pusspuss och gonattttttttt alla. äntligen har lovet börjat.

cause you always try to fill me with doubt

här sitter man och lyssnar på massa partylåtar när de enda jag borde göra är att börja städa här uppe på min lilla våning(; dagen har annars varit bra, som alltid nu när allt börjar bli lite ljusare och gå mot sommartider! riktigt slapp dag med film på spanska(wiiho)
och lite svenska på det.. har nog aldrig varit så trött annars, låg och halvsov med min väska som kudde, jag säger då de.. snart kommer den bästa bort hit med, en kväll då dem flesta andra i våran ålder är ute och dansar losss på dansgolvet men inte vi, nejnejnej. 
vi håller ut lite till(y) hihih. förövrigt kan jag ju inte säga annat än att det är
U N D E R B A R T att påsklovet är här. har bara gått så fort, var inte länge sen det var sportlov? men det är inget jag direkt klagar över!

nu ska jag ta fram dammsugaren... haha, händer inte allt för ofta kan jag säga(a) PUSS

RSS 2.0