snart ännu ett nytt år..

ser mycket fram imot kvällen imorgon!:D
först städa imorgon när jag vaknat innan det blir stan med min bästaste sara:) skriver nog inget imorgon heller.. men lär väl uppdatera bloggen på torsdag med lite nya bilder med. har ju då ingen camera själv eftersom jag inte hittar laddaren:(typiskt när man väl ska ha den, som på nyår.. men blir väl att sara tar några kan jag tänka mig(;

nu blir det sängen! blir inte att sova till tolvtiden imorgon precis..
haha. så bäst att sovaaaa(a) PUSS ♥ 


mondayyy

åh de känns som att inte så mycket går emot en nu för en gångs skull:D
jag som verkligen alltid har sån otur, slår aldrig fel. förutom då de som hände mig och
sara då;( haha, men inte så konstigt..vi är lite smått tröga ibland måste jag säga(; haha.

ser verkligen fram imot nyår nu med tjejerna!:) ska bli hur kul som hellst.
och imorgon blir det att handla lite tills vi ska vara här hemma.. sen blir det ju bort mot berga på kvällen! blir inget med stortorget detta året(; vilket jag är glad för, haha.. bara stå där ute och frysa, ingen mening med det.
idag skulle jag följt med sara&sara in till stan, men orkade inte stressa.. som jag får göra rättså ofta på morgonen(a) eftersom jag alltid sover längre än vad jag ska, haha.
blev i vilket fall att åka iväg med mamma några timmar o köpa lite grejer:) kul det med.

men nu ska jag ut och gå en liten runda med dom andra..
får väl se hur långt det blir bara eftersom de är minusgrader ute:O
PUSSSSS påer.


fredag.

hallå bloggen(; redan fredag igen.. dagarna går hur fort som hellst, och jag håller knappt reda på vad det är för dag nu när det är lov.. och bara för det kom jag också att tänka på skolan, är ju endå ett tag kvar tills vi börjar igen som tur är. förstår bara inte hur jag ska orka, massa och göra igen.. men vill inte tänka på det nu, så äh ska jag vara tyst om det(a) och ta vara på det här lovet istället.

denna kvällen slutade ju med att jag sitter här med gooodis, inte bra det;).. brukar bli så när man är med sara:Dhaha. men vi ska ju snart börja träna med, hårdträning får det bli,haha. är ju gratis nu på friskis med dom här dagarna.. så blir att gå dit några gånger. om det nu var hela nästa vecka med? får vi hoppas på iallafall.
men idag på morgonen åkte iaf jag och sarrre in och skulle kolla in all rea, men hittade inget:( kanske inte så lätt heller när det är helt fullt med folk på stan som bara trängs, haha.. får väl se om jag hittar lite mer nästa gång. kanske blir en stund in imorgon, iaf ska jag åka in och byta min parfym imorgon. fick också bli ölandsköpstad sen efter stan, vi båda hittade lite underkläder, sen köpte jag bara en peeling& nagellack, lite för presentkortet.

men nu ska jag gå och kolla om det finns ngt bra på tvn, annars blir det film.
pusssss

new

fick hem denna klänningen för några dagar sen.. inte så bra bild med mobilen precis.
men kommer användas på nyår och är från hm:)

   

juldagen

tror nog klockan nästan var nämare halv två innan jag gick upp idag, lite för sent faktiskt.. hah. gårdagen var faktiskt mycket bra:) var hemma hos bella o dom andra, där några av kusinerna med familj var med. det blev först att äta, öppna julkappar och även den lilla julklappsleken ju och fika(; myyysigt. blev nöjd med mina julkappar, kläder,smink,perfym,smycken m.m,och pengar. alltid bra eftersom man kanske inte är så lätt att köpa till:) stannade kvar där ett bra tag innan det  sen fick bli att åka hem..

idag har jag bara kollat film, fick ju några igår..sen har jag även ätit tacos(; som det alltid blir på juldagen nu för tiden men våran familj, haha. mummmsigt iaf eftrsom man är så trött på julmaten nu(a)i vilket fall är jag det. sen ringde min sariss:Dblir att träffa henne nu ikväll med! dom flesta ska ju ut, men som synd är så är vi ju då inte arton än, även om man skulle vilja vara det.. haha. får väl bli att spara sig till nyår(; om de nu kanske inte blir ngt imorgon.

men ni får ha en så bra kväll,
pussssss.


juuul.

nu kännns det som att det har blivit lite mer julstämning faktiskt:) även om det inte då har lagt sig någon snö än, och lär väl inte göra det heller nu under natten..

var inne i stan med min babyy idag, fikade och kollade en massa.. för mys:D kändes som att det var väldigt många som var uta i sista minuten, vilket det nog brukar vara varje år.. dock inte jag för en gångs skull,haha. blev inget speciellt handlat för oss båda, bara smågrejer som är bra att ha. men nu hinner jag inte skriva mera, ska jag faktiskt ut och gå med sara(; andra gången jag går ut och går idag då.. kan behövas nu på julen känns det som,hah.
blir nog inget bloggande imorgon heller, hinner inte.. så GOD JUL alla;)

såå gammal bild:D väldigt snygggt klippt&klistrat av sara tycker jag!HAHA gulllle.

 


I wouldn't leave you

kollade nyss the notebook, blivit rätt mycket filmtittande nu de senaste dagarna(a) sett lite av filmen innan, men var tvungen att kolla hela.. för fin är den verkligen. nu håller de andra på där nere och fixar med allt man kan tänka sig.. men jag är faktiskt klar med allt till julafton nu så(; inte för jag har haft så mycket mer att tänka på mer än julklapparna då, haha. imorgon blir det nog bara att följa med mamma in till staden och hjälpa henne med några klapppisar sen träffa sara tror jag allt:D julafton känns inte så speciellt längre precis, inte som när man var liten.. haha. men ska endå bli mysigt att få fira julen hos kusinen men massa andra. något jag verkligen ser fram imot nu med är nyår! det blir att laga mat& förfesta med tjejerna här hemma sen in mot stan ochde..

men nu ska jag ringa, sen ut hunden i blåsten:(uschh..
PUSSSSS

4:e advent

gått hur fort som hellst! redan julafton på onsdag ju.. men ingen snö(?) lite tråkigt faktiskt.
vaknade för sent idag annars, men inte så konstigt kanske.. väcktes av att ida och dom när de kom hem inatt sen låg jag i sängen och kollade på film ett bra tag innan de fick bli soova:) känns bara som att dagen blir lite förstörd, fast ska ju endå inte göra något speciellt idag så jaja(; eller just det kanske skulle träffa sara sen en stund:D får väl se vad vi hittar på för ngt, söndagar brukar inte precis vara så roliga.. men blir att ringa henne om en stund, först får det bli dusccchen.

pusssspåer


update.

inte blivit så mycket skrivande nu dom senaste dagarna. men nu är det lov såå:Dlär nog bli lite bättre med det. I torsdags var det julavslutning, ingen lång dag alls, fika med klasssen, dans i gympasalen och sen aluan. blev att festa sen med dom andra borta i funkabo:) skulle ju bort till bistro med, som vi hade bestämt oss för ju men missade ju bussen såklart. och ingen var så sugen på att betala nattaxa bort dit sen(a) men hade mycket kul endå tycker jag:D jag, sara, jonathan och bobbban tog sen senare en taxi in till stan för att åka till lokalfesten, men ingen ville stanna kvar där sen eftersom de inte var så jättemycket folk så vi gick bort och va utanför bistro och det en stund.. sen mötte vi upp viktor och dom som vi fick skjuts hem av, blev att stanna och äta sen på vägen hem med(y)hah. 
fredagen bestod mest av sooova och filmtittande. blev sen bio på kvällen med min saraa, twilight fick de bli.

idag gick jag faktiskt upp i hyfsat bra tid för en gångs skull, duscha ochdet sen iväg till stan.. sjukt mycket folk, blev bara att kolla lite. känns lite onödigt att köpa grejer till sig själv nu även om man har sett en massa, eftersom man knappt har några pengar& att det snart är mellandags rean:) då får de bli shopping istället ju. ikväll kommer släkten bort hit med, blir lite som en minijulafton(; eftersom jag inte ska träffa dom på onsdag. sen får vi väl se om det kanske blir att träffa sarisss sen en stund med.


får väl hålla med alla andra som sett filmen(;haha.
hur bra som hellst! och är helt klart en av dom bästa jag sett faktiskt.

tisdag

nu är jag på rätt bra humör känner jag, har inget prov kvar nu innan lovet!
känns riktigt skönt:) desvärre blir det omprov sen efter julen, men då är
man ju lite mer utvilad än nu kan jag tro(a) så ska nog gå. slutade runt två,
halv tre idag annars, och dagen har endå gått fort tycker jag, vilket gör den
ännu bättre:D hade prov nu sista lektionen med, svenska prov.. kände att
det var alldeles för mycket olika saker att hålla koll på för att det skulle gå
bra plus att jag började plugga igår, men kändes endå helt okej tycker jag.
fast ska aldrig vara säker längre(;haha. bara de att jag inte ens kollade på
de sista mvgfrågorna eftersom jag endå tänkte att dom var för svåra..
lite typiskt(a)haha menmen.

just det:D blir nog ut på torsdag tror jag, bistro ochdet. hade varit riktigt kul!
måste nog bara kolla upp om jag har några pengar kvart till det, haha..
känns som de mesta har gått till julklapparna.


nu snart ska jag nog sättta mig och kolla lite satc avsnitt på den bärbara och även lite nya filmer:)bara ta de lungt.. men först blir det maaaat.
/malin


söndag

har jag precis kollat på wallander,
 med hela familjen (a)haha. hemskt var de ikväll faktiskt..
tänkte bara säga att denna korta skolveckan kommer vara
rättså slappp:D bara svenska prov på tisdag då, som inte
kanske kommer gå så superbra känner jag, men får väl
försöka ta tag i pluggandet ordentligt imorgon. hur jag nu
ska orka det(a).. men aja, nu får de bli sängen för mig.
godnatt på er! ♥


nu vill verkligen bara få tillbaks vissa stunder...


idooolfredag

kvällen igår bestod mest av att kolla på tvn med saraao såklart, sen äta hemlagad pizza(a)
blev ju att kevin vann allt sen:D tur det säger jag bara, annars hade jag blivit lite ledsen.. haha. måste nog nästan vara första gången den personen som jag vill ska vinna vinner(;

idag blev det att ta en lång dusch efter att jag vaknat, och äta lite innan det blev att ta bussen in till stan:) hur mycket folk som helst nu när det närmar sig julen..
köpte de sista julklapparna tänkte jag skriva. vilket jag då inte gjorde, men har bara idas julklapp kvar och sen blir det även att köpa något till kusinen med.

men nu ska jag kolla lite tv, sen tror jag nog att sara skulle slå en pling hem hit(y)
och så får vi väl se om det blir att va hemma ikväll igen eller vad som hittas på.
blir väl inte att festa ikväll iallafall, som de ser ut nu:( vilket är lite tråkigt.

ha en bra lördagkväll nu!
pusssss

snow..

så mysigt nu när de snöar ute:) man får ju hoppas på att det lägger sig med och håller i sig lite, vilket det nog inte  kommer att göra. inte kul med en jul utan snö ju(a) om ni frågar mig..

denna natten har jag inte sovit speciellt bra alls, vaknade nog fyra gånger innan klockan ringde sen? första gången var vid två när jag kollade, och trodde att jag skulle gå upp och de..haha. brukar aldrig vakna så, sen drömde jag ju mardrömmar med;O inte kul faktiskt. men sen på morronen så var mammii lite snäll och körde bort idag till skolan eftersom jag alltid på något sätt blir klar i sista minuten nuförtiden, även om jag har god tid på mig(a) så slapp iallafall skynda mig bort till bussen idag. när jag kom bort till skolan så började vi direkt med matteprov, inte favoritämnet(; men gick helt okej faktiskt. får vi hoppas iaf(y)haha.om man lägger ner lite tid på pluggandet så går det ju bra, borde nog börja med det(a)känner jag. sen bara lite psykologi& maat, julbord var de med(; så klockan var runt tolv när vi slutade.. inte allt för ofta de händer ju. blev sen att gå in till staden med sarao, kollade lite julklappar.. och blev endel köpta, men absolut inte klar.

nu annars idag har jag bara varit hemma:) inget pluggg ju, kan inte förklara med ord för hur skönt det är(; hah. klickade också hem en klänning nu till nyår.. får bara hoppas att storleken är bra med.

men nu ska jag gå härifrån och imorron har vi sovmorgon!
sis kommer också hem:) ska bli kul att få umgås lite med dig,
eftersom det inte är så ofta du är här hemma.
/m ♥

ny vecka

& nya möjligheter?(;

det är mycket runt en nu, massa man ska få klart i skolan innan jullovet
och lärarna lägger ju in dom flesta proven nu med:O därför blir det inte så
mycket bloggskrivande, skulle jag komma till(; måste både bli klar
med mina bilder och texter i mediaproduktionen, prov i matte på torsdag
och svenskaprov i början på nästa vecka.. men denna helgen var ju
annars rättså lugn eftersom jag mest varit hemma men endå mysig:)
gårdagen var inte speciell alls, gjorde inget alls vad jag kan komma på.
sen idag började det med sovmorgon, mycket välbehövt nu såhär faktiskt..
blev de ju att springaa bort till bussen sen imorse. dagen har annars flytit på,
med engelska,matte och sen prov i engelskan, hörförståelse och allt sånt..
kändes som de endå gick bättre än trodde de skulle gå iaf:)

blir nog att jag inte att jag skriver förräns frammåt helgen nu..
kanske bara något kort inlägg(a) långdag imorron sen lite plugg oså,
måste också in till stan nu någon dag i veckan och köpa lite julklappar..

just nu är jag hur trött som hellst, men är så sugen på goodis.
vilket inte är så ovanligt?haha. så blir nog kanske att de blir att gå upp till berga om en stund,
kanske till och med får med mig sara(;haha. sen är det ju dh ikväll igen!


pussssen.


lördagkväll

nu sitter jag här med mannnen själv brevid mig, hah. gör verkligen ingenting. 
hade ju inte tänkt va hemma ikväll igentligen, men de blir ju nästan aldrig som man har har tänkt sig(;
ska iaf lägga oss snart framför tvn och kolla lite film eller något. blir nog att kolla saras stora idol också, britttans dokumentär sen;)HAHA.

men nu blir det ut med hunden en snabbbis.
i regnet:( inte allt för kul det.

PUSSS

thursday.

är verkligen utråkad just nu, så blir att skriva lite i bloggen.. tänkte iaf först inte varit hemma idag, eller orkade inte snarare va hemma och inte göra något. men vaknade flera gånger inatt av att jag hade ont i kroppen och inte kände mig så bra, så ingen bra idé att ge mig upp för skolan imorse.. vaknade av att telefonen ringde imorse med, sen var det bara att gå upp, kunde inte somna om så. just nu borde jag sitta och plugga spanska, har nämnligen prov imorron och jag kan knappt något alls=/ men orkar inte. får väl bli som vanligt att man sitter sent på kvällen nu dagen innan.. inte bra menmen(a) ska nog bara iväg sen med mammii också för att hämta min mob:D äntligen, haha. har ju dock haft en lånemob, en väldigt gammal måste jag säga haha.. men absolut inte samma sak som att ha sin
egna ju precis.

förövrigt så är det ju bara 20 dagar kvar till jul nu:O sjukt vad fort det går.
och saken är den att jag knappt har några pengar till julklappar just nu.. 
känns inte allt för bra(a)haha. men det fixar sig alltid på något sätt.

/M

sjuk

blev att vara hemma idag igen, mötte bara upp sara
en snabbis sen i skolan och fixade fram lite böcker sen
hem igen & imorron tror jag att det blir att va
hemma också. vet inte riktigt än faktiskt, känner att jag
inte vill vara hemma längre:( haha. efter två dagar(y)
men har lite över 38,5 graders feber nu när jag har tagit tablett,
annars är de nog lite högre kanske..men som sagt får
väl se hur de blir imorron när jag vaknar. har verkligen inte
gjort någonting idag annars, blivit mest att kolla tv/ film ju.

men nu ska jag hämta mig ngt att äta,
sen blir det nog ännu lite mer tv och sen gonatt för mig!


pusspåer.

just be right here with me


hemmma

ingen skola för mig idag, kände mig inte helt okej när jag vaknade idag på morronen.
ont i kroppen och sånt.. får hoppas att det går över nu snart! men känner mig lite bättre nu sen imorse:) funderar bara på om jag kanske måste bort till skolan och hämta lite böcker.. måste ju börja plugga på provet tills fredag, inte allt för roligt. men annars kan jag ju säga att det var hur skönt som hellst att sova ut idag, vaknade vid halv  tolv tror jag klockan var;O

men nu blir de o klä på mig lite mjukiskläder, sitter ju fortfarande här i sovtröjan(a)
skriver nog kanske lite senare ikväll.

malin ♥

min sara.

finns alltid där för dig baby!
det måste du verkligen veta:((<3..


första december.

sitter här och gör inte allt för mycket:) gick i skolan idag till fyra istället för halv tre..
hade ju historiaprov så blev att stanna kvar lite extra, får väl hoppas på att det gick bra.
man brukar ju endå känna hur det gick efter, men jag vet faktiskt inte. men lär nog bli ett g iaf:) just nu är jag väldig trött plus att jag känner mig lite halvsjuk? men har ju varit förskyld nu ngn vecka nästan så kanske bryter ut nu, hoppas inte det. har inte tid att va hemma från skolan just nu faktiskt..

ikväll blir det i vilket fall att bara kolla ngn film:) och inget pluggg för min del!
men imorron får de nog bli att ta tag i spanskan med saris,
eftersom vi nog är de två sämsta i våran grupp, haha.

PUSSS

lovely skirts

           

RSS 2.0